- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi Alice in Wonderland
Selamun aleyküm, ben de Allah nasip ederse haziranda nişanlanacağım ama ne tam tarih belli, ne elbisem ne alyanslarım vs vs.. Püff, nişan evde olacak fakat sözlüm o kadar yoğun bir insan ki konuşmaya bile vaktimiz olmuyor.. Kendi başıma çıkıp elbise de bakamıyorum.. Ayrıca okuyorum, derslerim bu aralar çok yoğun finallere az kaldı :S Kızlar ne yapacağım?? Tesettür kıyafeti satan yerleri biliyor musunuz? Çok abartılı bir şey istemiyorum ama basitte istemiyorum, akıllarda kalacak bir elbisem olsun istiyorum. Sözlüm git beğen diyor ama nereye gideyim bilmiyorum. Ahh tavsiyelerinizi bekliyorummm...
a.s aramıza hoşgelsin canım hayırlısı olsun canım hakkınızda allah tamamına erdirsin...bir an önce elbiseni seç derim canım eğerki hazır beğenemiyorsan güvendiğin bir terziye beğendiğin bir modeli diktirebilirsin...sade ama abartı olmayan
merhabalar , aleyküm selam bende sizin gibiyim sözlüm işlerinden dolayı aynı şekilde birlikte pek alışverişe çıkamayacağız anca alyans ve onun takım elbisesini birlikte alıcaz, bende kendi kıyafetimi arkadaşlarıma çıkmaya karar verdim en azından gençlerle fikirler daha iyi uyuşur ne daha yakışır daha iyi fikir verirler diye düşündüm, sonuçta kendi sözlüm için diyeyim erkekler için genelde dikkat ettiği tek şey boyu kısa olmasın dekoltesi vs.. benimde işime geldi böyle olması arkadaşlarımla daha iyi fikir verir diye düşünüyorum, bu arada nerede yaşıyosun daha iyi fikir veririz belki
sanada hayırlı olsun canım bu arada aramıza hoşgelsin sende...
ay ben bu konuyu unutmuşum
23 haziran kesin tarih arkadaşlar
kıyafetleri,bohçaları ve takıları hallettik
artık kurabiye,pasta,arkadaşlara dağıtılacak hatıra şekerler gibi şeylere geldi sıra
23 haziran demek seninkide canım aynı gün allahın izniyle nişanlanacağız hayırlı olsun tekrardan..biz takıları daha halletmedik davetiyelerimi kendim yaptım konuklara dağıtılıcak kutularıda hallettim...mekan zaten tutuldu allaha şükür ufak şeyler kaldı takılar,alyanslar ve bohça işi...