Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

beni de ikilemde bıraktılar illa evde olsun diye
ama benim hayalimdi hep herkesede tek tek anlattım
söyle istiyorum böyle istiyorum diye bıdı bıdı ettim durdum :)
sonuçta ben bunu bir kere yaşayacağım
tabiki evde de olması başka güzel ama bana daha yorucu geldi (çünkü misafirlerimizin çoğu 3-4 saatlik yoldan gelecekler...)

nerede tuttuğumuza gelince antalyadayız canım biz :)

elbise konusunda bende 4 aydır moda evlerini gezdim tozdum kafama göre hazır model beğenemedim hep bana özel olsun diye hayal ettim sonunda modelime karar verip diktirmeye başladım 2.ci provam dündü 28 mayısta 3.cü provam var ondada savarowski taşlarının nerelere dikileceğine karar vereceğiz...sözlümün takımınıda aldık...zaman daraldıkça heyecan başlıyor canım bendede

selam canım hoşgeldin aramıza öncelikle hayırlı olsun bizim mesefer uzak sözlüm adana ben istanbuldayım nişanımız istanbulda olucak sözlüm tarafından 25 kişi falan gelecek dışarda yapacağım nişanımı sözbir royal residence hotel de karar kıldık bir sürü otel gezdim bir tek sözbiribeğendim çünkü diğer otellerin salonları hep bodrum katındaydı sözbirin manzarasına hasta olduk annemle boğaz manzarası vardı hemen tuttuk orayı zaten boş gün yoktu şansıma 23 hazirandaki bir düğün iptal olmuş onuda ben kaptım hemen

Kızlarrrrr çok yorucu ama tatlı heyecanlarla koşuşturup duruyorum.
Sonunda geç olsada nişan elbisemin modeline ve modaevine karar verdim.
Salı günü ilk provam var. Umarım güzel geçer.
Yarın davetiyeleri baskıya vericez ve fotografcıyla görüşücem.
onun dışında ikram olarak neler yapılabilir onu düşünüyorum.
Pastamı 10 gün kala seçicem.
Kuaför konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum maalesef. Hala kesinleşmiş değil.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Saati nişanda mı düğünde mi alsam kararsızım.
Sevgililer gününde almıştım onu tak bi daha alma dedi öyle yapsam daha sonra düğün için başka mı alsam?
Çok karışık durumlarr.

Ben de 17 haziranda nişanlanıyorumm.

İnşAllah istediğin gibi olur canım.

Allah gönlüne göre versin, darısı başınaa

Amin canım, hepimize inşallah.

Canım onları nişanlın kullancak ve sonrasında sana kalacak zaten. Kayınvaliden öyle söylesede sen gerekeni yap derim.

kızlarrrrrr nerelerdesiniz nasıl gidiyor hazırlıklarrr:18:

canım sorma bende telaş içindeyim sadece akşamları adam akıllı bakabiliyorum nete...
benim rabbime şükür uğraştırıcı şeyleri hallettim davetiyemi kendim tasarladım ve yaptım konuklara verilecek olan hediyelikleride hallettim,nişan elbisem dikiliyor 28 mayıs 3.cü provaya gidicem taş işlemesine karar verilicek.başka başkaaaaa fotoğrafçıda tamam sayılır...sen neler yapıyorsun canım ?

canım ya kolay gelsin sen benden önce nişanlanıcaksın yanlış hatırlamıyorsam davetiyelerini baskıya vermen doğru olmuş ben geç kaldım sanıyordum ama benden önce nişanlanacak olanlar bile daha yeni veriyor baskıya ben acele ettim sanırım birde ben kendim tasarladım davetiyemi hep bana özel olmasını istemişimdir böyle özel günlerin her detayı...bu arada kuaför konusunda bende çok sıkıntılıyım bu cuma günü allah izin verirse Ali Gür kuaföre gidicem konuşmak için bakalım detayını burda paylaşırım belki işinizi görür sizinde...

bu arada bayanlar size bir şey soracağım şimdi nişan için fotoğraf çekimlerim dış mekanda yapılıcak allah izin verirse fotoğrafçı kuaförün prova makyajı yapıyormu dedi eğer yapıyorsa nişandan 1-2 gün önce fotoğraf çekimini yapalım dedi bol zamanımız olur dedi bende nişanlığımı 2 kez giy çıkar yapmak istemiyorum sizce nişan günümü yoksa nişandan 1-2 gün öncemi olmalı fotoğraf çekimi:26:

Son düzenleme:

Benim dağıtmam kolay olucak canım o yüzden pek dert etmedim. Baskıya verdiğim gün akşam alıcam.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında ama kuaförler provalı makyaj ve saç için ciddi para istiyolar.
Sabah çok erken çekim yapılıcak aynı gün oluncada.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.

Herkesinki şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Benim de kısmetse 2 Haziran'da nişanım var...
Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)

Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)

merhabalaarrr , eğer aksilik çıkmazsa benimde haziran 2 de nişanım olucak vee ne elbise ne alyans ne de başka bi hazırlık hiçbirşeyim yok daha, kafamda belirledim ama alıp eve getirmeden içim rahat etmiyo bi türlü, umarım herşey yolunda gider, :)

öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. foto çekimi ile anlaştıgınız uygun bir yer var mı ? bende arıyorum da.. davetiye içinde yer bakıyorum ?

Kızlar hepiniz içinn hayırlı olsn inşalah,hepinize mutlulklar dilerim bende hazırlık aşamalarımı anlatıyım belki yardımcı olurum.
Benimde 17 haziranda salonda olcak nişanım.Ama ben biraz stresli ve panik oduğum için birçok şeyi hallettim bide ben herşeyi araştırıp yapıorm.
Nişanlığımı seçtim bitek kolları yapılcak,davetiyelerim hazır evde duruyorlar 400 tanesine 100 liraya bastırdım. Bi tek fotoğrafcıyla gidip görüşeceğim ayrıca bhça alışverişine çıkacağım ayy bu işler yorucu ama çok güzel şeylerrr
iklim davetiye 10260 kodu ama çok güzel ben beğendim

sende benim gibisin sanırım araştırıp yapıyorsun herşeyi ben 6 ay önceden yapmaya başladım araştırdım falan mekan konusunda falan bayağ sıkıntı çektim sonra buldum istediğim gibi bir yer çok şükür seninde hayırlı olsun canım şimdiden herşey gönlünce olsun...

benim davetiyeler şehir dışına falan gidecek bu yüzden ben acele ettim canım birde lcv olayından dolayı annemi ve kayınvalidemi arayacak gelecek olanlar yada gelmeyecek olanlar ona göre otele kişi sayısını bildiricez bu yüzden 9 hazirana kadar süresi var o yüzden acele ettim ben...kuaförler provadandamı para alıyormuş yuh yani saçmalığın daniskası :S

sanada hayırlı olsun canım ovv biraz acele etmen lazım canım benim gibi zor beğenen biri isen sende geç kalmışsın tatlım ben 6 ay önce başladım herşeye neyseki herşey hallolur nasılsa strest yapma yeterki...

canım nerde oturuosn eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan ben ümraniyede oturuyorm yardımcı olablirim size

canım avrupa yakasında şişlide oturuyorum çok saol canım davetiyene baktım çok güzel ama iklim izmirde dimi sen kaça yaptırdın canım kaç tane yaptırdın ? izmiri aradım burdaki şubelerin telefonunu verdi ama onlar başka firma aynı davetiye yok :S

bende üsküdarda düğün davetiyemi yaptrdım cok uyguna, üsküdar meydanda gülay davetiye bir yer rizeli kadın nikah şekerleride yapıyorlar, 200 adet 200 tl verdik

bende üsküdarda düğün davetiyemi yaptrdım cok uyguna, üsküdar meydanda gülay davetiye bir yer rizeli kadın nikah şekerleride yapıyorlar, 200 adet 200 tl verdik

canım tanesi 1 tl çok 200 tanesi 200 lira çok vermişsin hayatım ben daha uygun bişi düşünüyorum :S

hayırlı olsun canım benim düğün adanada olacağı için benim tarafımdan herkes gelemez diye kendi ait olduğum yerde yani istanbulda nişan yapayım dedik ailemle bizde allah izin verirse eylül-ekim gibi evlenelim diyoruz...bakalım kısmet

tatlım teşekkür ederim öncelikle ben davetiyemi ümraniyede daveteyi evi var,ordan seçtim izmirde değil yani.İstediğin bütün davetiyeler orda var ve çok memnun ayrılıosun Ben 400 tanesini 100 tl ye yaptırdım,100 tanesi 18 liraydı ama göründüğünden daha da güzel oldu davetiyem nişana gayet uygun

nişanınız nerede olucak bayanlarrr???
nişanım salonda olucak canım.Ayy 1 ay kaldı ben çok heyecanlıyım

evet canım 1 ay kaldıııııı nerdeyse hazırlıklarımın sonuna geldim allahın izniyle az bir zaman kaldı zaten bendede heyecan yavaştan başladı inşallah allahın izniye ogünüde atlatırız güzel bir anı kalır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…