- Konu Sahibi Alice in Wonderland
-
teşekkürler cnm sanada şimdidin hayırlı olsun... poff insan çok ikilemde kalıo sıkılıo daralıo mekan konusunda...hakkımızda hayırlısı :)) sakıncası yoksa nerede tuttunuz ogrenebılırmıyım..bu arada sanırım adaşız:)
amiiiiiinnnn....
hazırlıklar başladı canım dışarda düşünüyoruz deniz kenarında bi yer tuttuk bakalım hatırlısı....
sözlümün takımı falan hazır ama daha ben elbise konusunda karar vermiş değilim
heycana gelince şimdilik sakinim ama allah sonumu hayır etsin :)
bu arada bohça konusunda kararsız kaldım ya kaynanamla konuşmuştuk gerek yok diye anlaştık ama küçük birşeyler hazırlasam mı diye düşünmüyor değilim :S
selam kızlar bizde temmuz 14 diye karar verdik şimdilik evde diye düşünüyoruz karşı tarafın kişi sayısının az olmasından dolayı ancak çok abartı bi yer olmassa dısardada yapabiliriz.. nerelerde yapanlar var ve yapacaklar yazarmı lütfennn :))
Merhaba kızlar :)
Bizde haziran' ın 16 da nişanlanmayı planıyoruz.ama nasıl olcak nasıl yapacağız kara vermiyorum.sevgilim evde olsun istiyor, bense sanki evde olursa hiç bişey anlamaz rezil oluruz gibi geliyor.diğer yandan da dısarda bi yerde yapsak gereksiz masraf.bilemiyorumm.bana yardım edin lütfen
bende dua ediyorum:) haziran ayı inşallah benim gibi bekarlar için hayırlı bir ay olur .. en azından bir adım atılır... :) umut fakirin ekmeği işte.. çok istiyorum çok istiyorum.. hayırlısıyla o yüzük parmağıma takılsın aile içi bir söz de yeter.. nişan da gözüm yok:) ALLAHımm benim gibi tüm bekarlara bu yaz ayında bir hayırlı adım nasip et .... çok imreniyorum deli gibi istiyorum... inşallah:)
merhaba arkadaşlar üye olalı bir süre oldu ama aranıza yeni katıldım sayılır
öncelikle bu foruma bayılıyorum çünkü aradığım her konu hakkında bi fikre kolayca ulaşabiliyorum. :)
benim hikayeme gelince;
3 mart akşamı 8 yıllık ilişkimizin ilk resmi adımını atıp ailelerimizi tanıştırdık çok farklı bir heycandı
17 mart biz gittik onlara ve
14 nisan akşamı hem istendim hemde söz yüzüğüm takıldı
ben gerçek mi hayal mi derken dün itibariyle 30 HAZİRANA nişanım kesinleşti...
allah bu yolda ilerleyen tüm arkadaşlara kolaylıklar ve mutluluklar versin..
amiiiiiinnnn....
hazırlıklar başladı canım dışarda düşünüyoruz deniz kenarında bi yer tuttuk bakalım hatırlısı....
sözlümün takımı falan hazır ama daha ben elbise konusunda karar vermiş değilim
heycana gelince şimdilik sakinim ama allah sonumu hayır etsin :)
bu arada bohça konusunda kararsız kaldım ya kaynanamla konuşmuştuk gerek yok diye anlaştık ama küçük birşeyler hazırlasam mı diye düşünmüyor değilim :S
kızlarrrrrr nerelerdesiniz nasıl gidiyor hazırlıklarrr:18:
Kızlarrrrr çok yorucu ama tatlı heyecanlarla koşuşturup duruyorum.
Sonunda geç olsada nişan elbisemin modeline ve modaevine karar verdim.
Salı günü ilk provam var. Umarım güzel geçer.
Yarın davetiyeleri baskıya vericez ve fotografcıyla görüşücem.
onun dışında ikram olarak neler yapılabilir onu düşünüyorum.
Pastamı 10 gün kala seçicem.
Kuaför konusunda büyük sıkıntılar yaşıyorum maalesef. Hala kesinleşmiş değil.
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Saati nişanda mı düğünde mi alsam kararsızım.
Sevgililer gününde almıştım onu tak bi daha alma dedi öyle yapsam daha sonra düğün için başka mı alsam?
Çok karışık durumlarr.
Ben de 17 haziranda nişanlanıyorumm.
İnşAllah istediğin gibi olur canım.
Allah gönlüne göre versin, darısı başınaa
Amin canım, hepimize inşallah.
Canım onları nişanlın kullancak ve sonrasında sana kalacak zaten. Kayınvaliden öyle söylesede sen gerekeni yap derim.
canım sorma bende telaş içindeyim sadece akşamları adam akıllı bakabiliyorum nete...
benim rabbime şükür uğraştırıcı şeyleri hallettim davetiyemi kendim tasarladım ve yaptım konuklara verilecek olan hediyelikleride hallettim,nişan elbisem dikiliyor 28 mayıs 3.cü provaya gidicem taş işlemesine karar verilicek.başka başkaaaaa fotoğrafçıda tamam sayılır...sen neler yapıyorsun canım ?
canım ya kolay gelsin sen benden önce nişanlanıcaksın yanlış hatırlamıyorsam davetiyelerini baskıya vermen doğru olmuş ben geç kaldım sanıyordum ama benden önce nişanlanacak olanlar bile daha yeni veriyor baskıya ben acele ettim sanırım birde ben kendim tasarladım davetiyemi hep bana özel olmasını istemişimdir böyle özel günlerin her detayı...bu arada kuaför konusunda bende çok sıkıntılıyım bu cuma günü allah izin verirse Ali Gür kuaföre gidicem konuşmak için bakalım detayını burda paylaşırım belki işinizi görür sizinde...
bu arada bayanlar size bir şey soracağım şimdi nişan için fotoğraf çekimlerim dış mekanda yapılıcak allah izin verirse fotoğrafçı kuaförün prova makyajı yapıyormu dedi eğer yapıyorsa nişandan 1-2 gün önce fotoğraf çekimini yapalım dedi bol zamanımız olur dedi bende nişanlığımı 2 kez giy çıkar yapmak istemiyorum sizce nişan günümü yoksa nişandan 1-2 gün öncemi olmalı fotoğraf çekimi:26:
Herkesinki şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Benim de kısmetse 2 Haziran'da nişanım var...
Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)
Benim dağıtmam kolay olucak canım o yüzden pek dert etmedim. Baskıya verdiğim gün akşam alıcam.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında ama kuaförler provalı makyaj ve saç için ciddi para istiyolar.
Sabah çok erken çekim yapılıcak aynı gün oluncada.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.
öncelikle hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.. foto çekimi ile anlaştıgınız uygun bir yer var mı ? bende arıyorum da.. davetiye içinde yer bakıyorum ?
Kızlar hepiniz içinn hayırlı olsn inşalah,hepinize mutlulklar dilerim bende hazırlık aşamalarımı anlatıyım belki yardımcı olurum.
Benimde 17 haziranda salonda olcak nişanım.Ama ben biraz stresli ve panik oduğum için birçok şeyi hallettim bide ben herşeyi araştırıp yapıorm.
Nişanlığımı seçtim bitek kolları yapılcak,davetiyelerim hazır evde duruyorlar 400 tanesine 100 liraya bastırdım. Bi tek fotoğrafcıyla gidip görüşeceğim ayrıca bhça alışverişine çıkacağım ayy bu işler yorucu ama çok güzel şeylerrr
iklim davetiye 10260 kodu ama çok güzel ben beğendim
Benim dağıtmam kolay olucak canım o yüzden pek dert etmedim. Baskıya verdiğim gün akşam alıcam.
Ben de öyle düşünmüştüm aslında ama kuaförler provalı makyaj ve saç için ciddi para istiyolar.
Sabah çok erken çekim yapılıcak aynı gün oluncada.
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur.
Herkesinki şimdiden hayırlı uğurlu olsun:)
Benim de kısmetse 2 Haziran'da nişanım var...
Çok ama çoook az kaldı ama hala elbisem yok ortada, bana şans dileyin de kızlar gönlüme göre buluvereyim :)
canım nerde oturuosn eğer istanbul anadolu yakasında oturuyorsan ben ümraniyede oturuyorm yardımcı olablirim size
bende üsküdarda düğün davetiyemi yaptrdım cok uyguna, üsküdar meydanda gülay davetiye bir yer rizeli kadın nikah şekerleride yapıyorlar, 200 adet 200 tl verdik
nişanınız nerede olucak bayanlarrr???
canım avrupa yakasında şişlide oturuyorum çok saol canımdavetiyene baktım çok güzel ama iklim izmirde dimi sen kaça yaptırdın canım kaç tane yaptırdın ? izmiri aradım burdaki şubelerin telefonunu verdi ama onlar başka firma aynı davetiye yok :S
nişanım salonda olucak canım.Ayy 1 ay kaldı ben çok heyecanlıyımnişanınız nerede olucak bayanlarrr???
tatlım teşekkür ederim öncelikle ben davetiyemi ümraniyede daveteyi evi var,ordan seçtim izmirde değil yani.İstediğin bütün davetiyeler orda var ve çok memnun ayrılıosunBen 400 tanesini 100 tl ye yaptırdım,100 tanesi 18 liraydı ama göründüğünden daha da güzel oldu davetiyem nişana gayet uygun
nişanım salonda olucak canım.Ayy 1 ay kaldı ben çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?