• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
çok teşekkürler aLLeGRia... walla nişanda nişanlımın bi akrabası düğünümüz var haftaya beraber gelin dedi.. annem babaası izin verrise dedi, bu izin vermez anlamında oluyo bence.. :26: maşallah siz tatil filan düşünüyosunuz..

tatili de kaçamak yapmayı düşünüyoz yoksa ailem tabiki de hadi tatile gidin demez :9:
nişanlı olunca daha zor olur gerçi böyle kaçmak ama bakçaz bakalım..

Dün nişanlandımmmm.
Biraz sinir bozucu olsada çok eğlendim.
Sabah 8de kuaföre gidip 11de çıktım orda baya asabileştim sinirim bozuldu.:19:
Gelin hanımlar çok gergindi ama yanındaki hatunlar gelinleri değil kendilerini süslemek derdindeydiler. Ağlayan kızlar oldu baya baya etkilendim.
Daha sonra tema vakfına gidip fotograf çektirdik. Giriş 100 liraymış. (fotograf çekimiyse) bunu da ögrenmiş oldukk. :9:
Kuaförde işim çok uzadığı için çekime 1 buçuk saat ayırabildik. Sayamadığım kadar çok gelin vardı.
Salona girdim arkadaşlarımla görüştüm direk gelin odasına kaçtık. heyecandan çıkmak istemedim.
Çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum ama takı takılırken bitmesi için dua ettim. Çok zormuş. Hatta en zoruymuş.:53:
Sonra erkek tarafından yakın akrabalar ve bizimkilerle eve geldik. yemek yendi biraz sohbet.
Elbisemi değiştirdim yemeğe çıktık..
Bana göre herşey mükemmeldi. :16:
Kuaförde makyaj konusunda sıkıntı yaşarım sanmıştım ama istediğim gibi belli belirsiz bi makyaj oldu.
Türbanım, duvağım hepsini çok beğendiler.
Düğünde nasıl bundan güzel olucaksın çok merak ediyoruz dediler.
Dün utanç ve heyecandan kıpkırmızı oldum.:17:
:nazar:

baglacolanki diğer topiktede yazmıştım çok sevindim adına darısı düğün şafağına olsun inşallah o kadar uğraştın tabiiki güzel olucaksın herşey gönlünce olsun canım...:16:

Teşekkür ederiiiim, darısı ve daha güzelleri başınızaa. :54:
Tatlım baktın mı albümee?

baktımmmmmmmmmmm harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diğer topiktede yazdım burdada yazacağım çooooook güzel olmuşsun herşeyinle canım türban ve duvak uyumu mükemmel olmuş makyajın falan çok hoş doğal olmuş allah ağzınızın tadını bozmasın canım teşekkürler albümünü tekrar eklediğin için çok beğendim:nazar::nazar::nazar:maaşallah subhanallah...

Dün nişanlandımmmm.
Biraz sinir bozucu olsada çok eğlendim.
Sabah 8de kuaföre gidip 11de çıktım orda baya asabileştim sinirim bozuldu.:19:
Gelin hanımlar çok gergindi ama yanındaki hatunlar gelinleri değil kendilerini süslemek derdindeydiler. Ağlayan kızlar oldu baya baya etkilendim.
Daha sonra tema vakfına gidip fotograf çektirdik. Giriş 100 liraymış. (fotograf çekimiyse) bunu da ögrenmiş oldukk. :9:
Kuaförde işim çok uzadığı için çekime 1 buçuk saat ayırabildik. Sayamadığım kadar çok gelin vardı.
Salona girdim arkadaşlarımla görüştüm direk gelin odasına kaçtık. heyecandan çıkmak istemedim.
Çıktıktan sonrasını hatırlamıyorum ama takı takılırken bitmesi için dua ettim. Çok zormuş. Hatta en zoruymuş.:53:
Sonra erkek tarafından yakın akrabalar ve bizimkilerle eve geldik. yemek yendi biraz sohbet.
Elbisemi değiştirdim yemeğe çıktık..
Bana göre herşey mükemmeldi. :16:
Kuaförde makyaj konusunda sıkıntı yaşarım sanmıştım ama istediğim gibi belli belirsiz bi makyaj oldu.
Türbanım, duvağım hepsini çok beğendiler.
Düğünde nasıl bundan güzel olucaksın çok merak ediyoruz dediler.
Dün utanç ve heyecandan kıpkırmızı oldum.:17:
:nazar:

Tebrikleeer Darısı bizim başımıza yaaaaaaaaa :1:

9 Hazirandaydı nişanım herşey çokk güzeldii kızlar hayatımı en güzel günlerinden biriydi ... :16::16: şimdide önümüzde düğün var inşallah herşey ağzımızın tadı bozulmadan keyifli bir şekilde olur :34:

nişanlanan bütün arkadaşların allah tamamına erdirsin inş çook mutlu olursunuz.ayy geri sayım başladı cumartesiyi saymazsam 10 gün kaldı nişanıma :)

Heyecan dorukta diyosun yaniii :) senin nişanın mini düğün gibi birşey olucak sanırım :1: resimleri sabırsızlıkla bekliyorummm

tatlım pek heyecan yok aslında tabi o gün ne olur bilemem,evet canım mini düğün gibi olucak çünkü ben adanaya gelin gidicem dolayısı ile düğünüm adanada olucak düğünüme gelemeyenler nişanıma gelsin istedim hoş 80 kişi diye ayarladık 100 kişiye çıktı...

ne 30 haziranmış bee :) hepimizin heyecanlı günü o gün desenize yarın son elbise provam var çok içime sindi oyy bian önce gelsin artık o gün...

Back