• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
kızlar son 3 gün çok heyecanlıı:))Heyecanımı sizle paylaşmak çok güzel..Ama nişan için giriş ve pasta müziği lazım bana hareketli bişeyler istiyorum ama sözleride çok güzel olsun yardımlarınızı bekliyorum

bu konuyu görmemişim
bu pazar benim de nişanım var... garip bir karmaşa var sanki, heyecanlı mıyım bilemedim.
inşallah herşey yolunda gider..
size bişey sormak istiyorum bu arada, erkek tarafı bohça getirirken sandıkta mı getiriyor? aslında sandıkla getireceklerdi aldıklarını, beyaz bi sandığın içine koyup... ama müstakbel kayınvalideme kim hangi akılla demişse demiş ki erkek tarafı normal bohçayla götürür, kız tarafı alır o sandığı demişler. :19: bana da erkek tarafına satenli, pullu sandık içinde bohça götürmek bi garip geldi açıkçası... hangisi doğru bunların ??

kızlar son 3 gün çok heyecanlıı:))Heyecanımı sizle paylaşmak çok güzel..Ama nişan için giriş ve pasta müziği lazım bana hareketli bişeyler istiyorum ama sözleride çok güzel olsun yardımlarınızı bekliyorum

dans şarkısı bora öztoprak seni seviyorum
pasta için şuan gökçe-ne yapardım bilmem baya meşhur

bu konuyu görmemişim
bu pazar benim de nişanım var... garip bir karmaşa var sanki, heyecanlı mıyım bilemedim.
size bişey sormak istiyorum bu arada, erkek tarafı bohça getirirken sandıkta mı getiriyor? aslında sandıkla getireceklerdi aldıklarını, beyaz bi sandığın içine koyup... ama müstakbel kayınvalideme kim hangi akılla demişse demiş ki erkek tarafı normal bohçayla götürür, kız tarafı alır o sandığı demişler. :19: bana da erkek tarafına satenli, pullu sandık içinde bohça götürmek bi garip geldi açıkçası... hangisi doğru bunların ??
Sandığığ erkek alır dedigini gibi beyaz süslü sandıklar varya onlardan , bizde bohça işini dügünde yapcaz bikere alınsın istedik. Ozaman bohçayla degil sandıkla gelicek

Sandığığ erkek alır dedigini gibi beyaz süslü sandıklar varya onlardan , bizde bohça işini dügünde yapcaz bikere alınsın istedik. Ozaman bohçayla degil sandıkla gelicek

işimize karışan insanlara sinir oluyorum. kayınvalidem alacaktı ne güzel işte.. onlarda nişanda gelirken getirirlermiş bohça, düğünde bir daha getirirlermiş. biz,bizde bi defa yapılır dedik ama yapmak istediler... ne güzel o beyaz sandıklardan alıp getirecekti, çomak sokanlara gıcık oluyorum..:ssz: şimdi nasıl olacak bilmiyorum... annem de öyle getirecekler diye biliyor, hem süslü sandıkta erkek bohçasının işi ne... düğünde de yapacaklarmış zaten, o zaman koyar getirirler o zaman :ssz::19:

işimize karışan insanlara sinir oluyorum. kayınvalidem alacaktı ne güzel işte.. onlarda nişanda gelirken getirirlermiş bohça, düğünde bir daha getirirlermiş. biz,bizde bi defa yapılır dedik ama yapmak istediler... ne güzel o beyaz sandıklardan alıp getirecekti, çomak sokanlara gıcık oluyorum..:ssz: şimdi nasıl olacak bilmiyorum... annem de öyle getirecekler diye biliyor, hem süslü sandıkta erkek bohçasının işi ne... düğünde de yapacaklarmış zaten, o zaman koyar getirirler o zaman :ssz::19:
Zaten birisinin mutlu oldugunu görmesin çevredeki insanlar aksi gibi bunları hep en yakınlarında yaşarsın bizim sülalede huy edinmiştir çomak sokma işini ama karıştırmam ben :37:Herkes kendi kızına bakacak :20:Neyse aklıma gelince kızıyorum :1: Olsun sen sıkma canını bu seferlik böyle olsun ufak şeyler moralini bozma sen :):16:

canım hayırlı olsun hakkında inşallah herşey çok güzel olur allah tamamına erdirsin...

bu konuyu görmemişim

ay aynı soruyu bende merak ediyorum bende hep beyaz sandıkta gelsin istemişimdir bohçamı bakalım bana neyle getircekler bohçayı

benimde son 8 günüm kaldı ama şanssızlık o ya çok hastayım gribi atlatamıyorum bugün yine ateşlendim ilaç kullanıyorum vitamin alıyorum of sinir bozucu...

Ben atlattım kızlar :) sakın sinir olmayın valla benimde halam sabote etti resmen az kalsın ağlayacaktım:)) topladım kendimi hemen yansıtmadım kimseye:)) gelip geçiyor çok hızlı:))

Oooh hadi gözün aydın cnm :) sabote etdi derken ?

Canım ben kahveleri yapıyorum heyecanla, gelmiş bana istemiyorsan yol yakınken dön diyor:DD dedim şaka mısın:DD ben heyecandan ölüyorum bna bağırıyor falan:((
Gelmelerine çok az vakit var astı suratını elbisemi beğenmedi falan çok kötü oldum:S:S ama geçti hepsi :)) çekememezlik oluyor böyle aile içinde:)) ağlayacaktım nerdeyse gözlerim dolmuştu ama geçti:((

Canım ben kahveleri yapıyorum heyecanla, gelmiş bana istemiyorsan yol yakınken dön diyor:DD dedim şaka mısın:DD ben heyecandan ölüyorum bna bağırıyor falan:((
Gelmelerine çok az vakit var astı suratını elbisemi beğenmedi falan çok kötü oldum:S:S ama geçti hepsi :)) çekememezlik oluyor böyle aile içinde:)) ağlayacaktım nerdeyse gözlerim dolmuştu ama geçti:((

:(:( Atalarımız ne demiş akraba=akbaba bu söz bu tip durumlarda ortaya çıkınca insan ne kadar üzülüyor seni çok iyi anlıyorum. Bu güzel dönemleri zorluklara rağmen atlatan tüm arkadaşlarımın yolu açık olsun...

Bende dün nişanlandım kızlar. İnanın vakit nasıl geçti anlamadım. İstanbul daki inanılmaz sıcak ve nem makyaj ve saç konusunda epey zorladı beni. Hiçbir zaman aklımdaki modeller olmadığından yine akışına bıraktım her şeyi:) Şükürler olsun çok eğlendik,aile büyüklerimiz,arkadaşlarımız yalnız bırakmadı. Bu sabah bile heyecandan erken kalktım hemen ev işi yapmaya başladım benki bi çöpü kaldırmayan insan nişanın ilk gününde arı maya gibi çalışmaya başladım hayde bakalım hamaratlığım artar inşallah:)

Eklentiler

• $P6150022.jpg
    $P6150022.jpg
    61,8 KB · Görüntüleme: 29
  • $P6150021.jpg
    $P6150021.jpg
    38,6 KB · Görüntüleme: 20
Son düzenleme:

aman desteğe köstek olur böyleleri sallamayacaksın canım sen beğendiysen herşeyini sorun yoktur canım allah tamamına erdirsin inşallah canım ...

:(:( Atalarımız ne demiş akraba=akbaba bu söz bu tip durumlarda ortaya çıkınca insan ne kadar üzülüyor seni çok iyi anlıyorum. Bu güzel dönemleri zorluklara rağmen atlatan tüm arkadaşlarımın yolu açık olsun...

Bende dün nişanlandım kızlar. İnanın vakit nasıl geçti anlamadım. İstanbul daki inanılmaz sıcak ve nem makyaj ve saç konusunda epey zorladı beni. Hiçbir zaman aklımdaki modeller olmadığından yine akışına bıraktım her şeyi:) Şükürler olsun çok eğlendik,aile büyüklerimiz,arkadaşlarımız yalnız bırakmadı. Bu sabah bile heyecandan erken kalktım hemen ev işi yapmaya başladım benki bi çöpü kaldırmayan insan nişanın ilk gününde arı maya gibi çalışmaya başladım hayde bakalım hamaratlığım artar inşallah:)

Biricik nişanlımla olan fotom:) nişan sonu olduğundan saç baş-makyaj birbirine girmiş;)

canım çok güzel olmuşsun allah tamamına erdirsin inşallah ne mutlu sana atlatmışsın darısı haftaya cumartesi bana inşallah...akraba-akbaba konusuna kesinlikle katılıyorum...bizim sülaledede var adam yerine koyup çağırırsın benim nişan yemekli olduğu için masa düzeni falan yapıyoruz davetiyeme gelip gelmeyeceğinizi telefona bildiriniz diye yazdım geri dönüş yapmadılar mecbur annem aradı bazıları demesinmi aramamızmı gerekiyor diye ne kadar cahil toplum ya bir akrabayada davet yolladım netten geri dönmedi gelmeyeceksen bari mutluluklar dile e ebe karı ay sinir oluyorum bazı akrabalarımıza çekememezilk diz boyu...

selammm.
nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsunnnnn....
allah tamamına erdirsin...

bizim nişanımızada az bi zaman kaldı :18:
elbisemi ayakkabımı ve sözlümün takımını falan hallettik.
davetiyelerimde dün elime geçti
şimdi kardeşimle arkadaşlarıma hatıra kalsın diye bileklikler yapıyoruz.

ya kızlar ben de mi bi sorun var yoksa stresten mi durmadan ağlamak istiyorum. canım çok sıkkın :(
tuhaf bi haller içindeyim.
mutlu olmam gerekmiyor mu???? (nihayetinde 8-9 senelik ilişkimiz resmiyete dökülecek) =(

Son düzenleme:
selammm.
nişanlanan arkadaşlara hayırlı olsunnnnn....
allah tamamına erdirsin...

bizim nişanımızada az bi zaman kaldı :18:
elbisemi ayakkabımı ve sözlümün takımını falan hallettik.
davetiyelerimde dün elime geçti
şimdi kardeşimle arkadaşlarıma hatıra kalsın diye bileklikler yapıyoruz.

ya kızlar ben de mi bi sorun var yoksa stresten mi durmadan ağlamak istiyorum. canım çok sıkkın :(
tuhaf bi haller içindeyim.
mutlu olmam gerekmiyor mu???? (nihayetinde 8-9 senelik ilişkimiz resmiyete dökülecek) =(

allah işinizi rast getirsin canım merak etme bende senin gibiyim ota b...ka ağlıyorum strestten hepsi ben birde grip oldum nişan üstü nişanıma 7 gün kaldı benimde başım zonkluyor resmen...neyseki atlatacağız allahın izniyle inşallah...

bayanlarrrrrrrrrrrrrrr:3:selam..
allahım tam 7 gün kaldı nişanımıza rabbim sağ sağlim atlatmamızı nasip etsin inşallah ben gribi hala atlatamadım antibiyotik kullanıyorum artı vitamin alıyorum...bu hafta full koşturmacalı geçecek pazartesi dip boyamı yaptırcam ordan solaryuma geçicem salı günnü alyans ve sözlüme saat alınıcak...ve ali gür den randevu alıcam ayrıca konuklara vereceğimiz kutular için çikolatalı badem alıcaz falan filan allah herkesin yardımcısı olsun...
:16:

Son düzenleme:
benim nişana da 6 gün kaldı ama hala heyecan yok
bi de bu aralar kapışıyoruz sevgilimle, stresten desem stres de yok
aman hayırlısıyla bi atlatsak şunu Allahın izniyle

benim nişana da 6 gün kaldı ama hala heyecan yok
bi de bu aralar kapışıyoruz sevgilimle, stresten desem stres de yok
aman hayırlısıyla bi atlatsak şunu Allahın izniyle

bizde bazen atışıyoruz canım normal şeyler artık bize göre birde bendede son zamanlarda tedirginlik var hayırlısı ile atlatacağız inşallah...ben sıkıntıdan habire yiyorum ya zaten allahın izniyle nişanı atlatalım sözlüm tatile gidelim dedi strest atalım dedi sende rahatlarsın dedi sonra zaten düğün hazırlıkları ve eve tadilat stresti başlayacak :14:

Back