• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Haziran ayında nişanlanacaklar burada toplanıyoruz :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
elbisem uçuk pembe açık renk tülden çok hoşş bişi bikaç düzenleme yapılıyo yarın gidip alıcam valla aynen üstümden büyük bi yük kalktı hep elbiseyi takıyodum kafama

ayy ne güzel desene aynı gün nişan heyecanını tadıcaz herşey yolunda gitsinde burda anlatırız inş nasıl geçtiğini :)

İnşallah canım hadi son 10 gün. bütün hazırlıklar bitti bohçam geldi bende yarın bohça götürüyorum geriye misafirleri ağırlamak kalıyor. sorunsuz bi şekilde geçsinde başka bişey istemiyorum

elbisem uçuk pembe açık renk tülden çok hoşş bişi bikaç düzenleme yapılıyo yarın gidip alıcam valla aynen üstümden büyük bi yük kalktı hep elbiseyi takıyodum kafama

ay ben martta aldım ozamandan beri evde sabırsızlıkla giymeyi bekliyorum. arada giyiyorum evde inceliyorum ama harika bişey çok beğenerek aldım. zaten bayanlarda en önemli konu bu o nişanlık elbise vs. içine sinecek yoksa rahat edemiyor insan

ben bilerek erken almadım elbiseyi yoksa dayanamazdım o evde durdukça gidip gidip giyerdim hep :) içime sindi ya çok rahatım hala inanamıyorum o kadar uzun zamandır konuşurduk nişan olaylarını ve sonunda günü geldi heyecan ve mutluluk sardı beni :)

30 hazirannnnn..... :18:

malenkaya allah tamamına erdirsin..

sevgili tuti, mutluluklar peşini bırakmasın :)
bende 100 kişiyle diye başladım 300 kişiye kadar çıktı. =)

teşekkür ederim baharperisi mutluluk hiç birimizin peşini bırakmasın inşallah...

canlar bugünü saymazsak son 1 günüm kaldı cumartesi büyük gün ama benim grip yine nüksetti çok halsizim sürekli yatmak istiyorum sözlümde yolda ailesiyle beraber adanadan geliyorlar allahın izniyle akşam burda olucaklar akşam yemeğe gelecekler bize...
bu arada dün elbisemi satın aldım sadece kesemi yarın alıcaz elbiseme arada bakıyorum vay be diyorum rabbim herkese yaşatsın bu duyguları heyecan bende henüz yok :1:
dün alyanslarımızı aldım,anneannem ve dedem inci seti aldı bana sözlümün saatini aldık allaha çok şükür herşey tamam sayılır..

Son düzenleme:
Tuticim senin düğün ne zaman olacak canım?

canım biz eylül-ekim gibi evlenelim diyoruz ama zaman ne gösterir allah bilir canım...evimiz alındı ama içinde masraf yapılıcak allah güç kuvvet verirse uzatmak istemiyoruz nişanla düğün arasını canım sizin bellimi düğün tarihi canım ???

canım biz eylül-ekim gibi evlenelim diyoruz ama zaman ne gösterir allah bilir canım...evimiz alındı ama içinde masraf yapılıcak allah güç kuvvet verirse uzatmak istemiyoruz nişanla düğün arasını canım sizin bellimi düğün tarihi canım ???

bizim 1 sene sonra olcak canım
22 haziran diye düşünüyoruz kısmetse
biraz uzun olcak ara ama anca toparlanırız işte

Back