- Konu Sahibi Alice in Wonderland
canım arya evet çok uçuk ben bile dumur olmuştum tatlım senin nişan nerede olucak ya bizde ekimde evlenelim diyoruz ama heryer dolmuş diyorsun ben kır düğünü istiyorum midas life diye kır düğünü mekanı varmış orayı çok beğendim birde park zirve var orasıda çok güzel acaba yer bulabilcekmiyiz biz yayeşil çok şık durur canım hatta ördek başı yeşilide çok şık duruyor nişanlıkta...bir başka adıda hürrem yeşili...takı olarak benimde nişanlığım toz lila rengi bende 2 tane küpe aldım sadece biri beyaz taşlı diğeri lila taşı olan beyaz taşlı küpe...sende öyle yap istersen hangisi içine sinerse onu takarsın...saç modeline bende karar veremedim yaaa ama saçında çiçek kullanacaksan sana bir önerim var sakın canlı çiçek takma belli saat sonra çiçeğin şaftı kayıyor hoş durmuyor onun yerine yapay çiçek yaptır elbiseni diktireciğin moda evine elbisenin renginde...birde kayık yaka ise sakın kolye takma sadece küpe tak kayık yakaya kolye takarsan elbisenin modeli belli olmaz canım
canım bende abartı makyaj hiç sevmiyorum bende sadece dumanlımı buğulumu ne diyorlar ya göz makyajı yaptırcam gri tonlarında dudağımada çok açık bir renk ruj ve takma kirpik o kadar...hafif allık birde...
allah mutluluğunuzu daim etsin canım allah tamamına erdirsin inşallah darısı düğün şafağına olsun inşallah darısı başımızaa...benimde 23 haziranda az kaldı abowwww
bugün başıma ne geldi kızlar ya solaryuma girdim sabah çıktık annemle anneme ayakkabı bakmaya gittik sokaklardaydık bütün gün eve bir geldim ne göreyim t shirtümün yaka izi çıkmış feleket yakmış güneş beni boynumun üstü çok acıyor ne yapacağım ben ya nişanlığım straplez iz çıkarsa bittim ben...herşey güzel olsun derken güneş geldi mıçtı içine wıyyy anam wıyyyyyy
küçük çiçekler yaptırcam tatlım yanmda bulunsun bide taşli tel tokalar oluyor ya onlardan alacam 7-8 tane kuaför karar versin. elbisem temmuzda dikilecek 2 model arasında kaldım biri çicekli diğeri taşlı model. üst tarafı çapraz drape olacak ince gösteriyor ama etek kısmında kararsızım. makyaj için eyelineer ve siyah göz kalemi kesin far ve ruj rengine karar veremedim. rujda pembe tonları hariç hepsi gidiyor dudak rengime.. pasta müziğine karar veremedim. bir de slayt gösterisi olacak foto hazırlıyorum bende. hem stüdyo çekimi hemde 2 yerde dış mekan çekimi yani 3 yerde foto çekimi olacak yerleri ayarladım bile