ya kızlar nıye hemen az bı polımıge gırdık dıye hemen bı topik acmaya gırstınız yapmayın boyle yaaaklava: ben sahsen baska bır topik ıstemıyorummm ona goreee acarsanızda gırmem :dilcikar: ben burdakı ortamı ıstıyorum ve sızlerıde busecanla bende yarın ınşlh sakınlesırız sonucta tepkımızı gosterdık baskasınada yapılsa aynısını yapardım ben oyuzden baska topık lafını unutun derım
ama öle başka yerlere falan gitmeyin. ben zaten sitede yeniyim. bi daha nerden bulcam sizi kaybedersem falan. herkes dursun durduğu yerde lütfen yaaaakafamçokkarıştı
evet canım haydi tey tey :teytey::teytey:
bak yine almış eline merdaneyi opuyorumnanaktan
haydi tut elimden hoppa
ama öle başka yerlere falan gitmeyin. ben zaten sitede yeniyim. bi daha nerden bulcam sizi kaybedersem falan. herkes dursun durduğu yerde lütfen yaaaakafamçokkarıştı
valla benim canım sıkıldı diye dedim.siz bilirsiniz.ben çıkıym
allah her daim güldürsün inşallaaaaholumunekankayizsmileayy canım çok tatlısın yaa bu gerginlikde beni güldürdün yaakaydirigubbakcemile3
zaten evlenmişiz arkadaşlarımızdan ailemizden kopmuşuzmafoldumben tam ortak noktalarımızın olduğu kafa dengi sohbet arkadaşları bulduk derken gitmeyin tabi bi yere:teytey:
Kıslar ben geldim bide regl oldummmmmmmmmmmmm
ay demin annemle pazara gittik geldik allah'ım ne tatlı bebekler gördüm. baktıkça allahım sen bizlere de ver diye nasıl dua ettim. bebiş beklemek süper bişey ya.
hepinize candan erçetin vay halime yi armağan ediyorum:teytey:
hepinize candan erçetin vay halime yi armağan ediyorum:teytey:
ınşallah hamile kalalım regl olmayalım.....offfff karnım ağrıyo yaaaaaahoşgeldin canım bende oldum regl üzülme boşver bi dahaki aya bomba gibi gireceğiz haydi bakalım :teytey::teytey:
ooo super oldu bu hararetlı ortama kızz sagoll kaydirigubbakcemile3hepinize candan erçetin vay halime yi armağan ediyorum:teytey:
zaten evlenmişiz arkadaşlarımızdan ailemizden kopmuşuzmafoldumben tam ortak noktalarımızın olduğu kafa dengi sohbet arkadaşları bulduk derken gitmeyin tabi bi yere:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?