Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

valla benim canım sıkıldı diye dedim.siz bilirsiniz.ben çıkıym

ama öle başka yerlere falan gitmeyin. ben zaten sitede yeniyim. bi daha nerden bulcam sizi kaybedersem falan. herkes dursun durduğu yerde lütfen yaaaakafamçokkarıştı

yok canım gıtmıyoz bıyere kendı kendımıze nazar degdırdık
evet canım haydi tey tey :teytey::teytey:

bak yine almış eline merdaneyi opuyorumnanaktan
haydi tut elimden hoppa

he hadı tutdumm :teytey::teytey::teytey:

valla benim canım sıkıldı diye dedim.siz bilirsiniz.ben çıkıym

canım benım dedım seye kırıldıysan ask olsun ben sadece baska topiği ıstemem dedım yarın ınşlh aynı oluruz yapmayın boyle yaaa.. bu ne bugun kı halımız yaaa klava:

zaten evlenmişiz arkadaşlarımızdan ailemizden kopmuşuzmafoldumben tam ortak noktalarımızın olduğu kafa dengi sohbet arkadaşları bulduk derken gitmeyin tabi bi yere:teytey:

bu demek oluyor kıı topik acılmıyorr...:dance:

vede halayımıza devammm:teytey::teytey::teytey:

ay demin annemle pazara gittik geldik allah'ım ne tatlı bebekler gördüm. baktıkça allahım sen bizlere de ver diye nasıl dua ettim. bebiş beklemek süper bişey ya.

hepinize candan erçetin vay halime yi armağan ediyorum:teytey:
ooo super oldu bu hararetlı ortama kızz sagoll kaydirigubbakcemile3

zaten evlenmişiz arkadaşlarımızdan ailemizden kopmuşuzmafoldumben tam ortak noktalarımızın olduğu kafa dengi sohbet arkadaşları bulduk derken gitmeyin tabi bi yere:teytey:

yok yok bıyere gıttıgımız yokk ufak bır tepkılendık busecanla bende bıttı gıttı topiğimizdeyız gene uzulme sen opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…