Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

sen başla çalışmaya bence gün aşırı yap bir dahaki regline kadar..tarih hesaplama..ama şu kaplıca işi ne olacak??
valla yapılabilecek bişi yok sanırım:sinifsinif: ayın 20 sine kadar ne yaptıysak o. olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneyecez. şansa bak yav tam ben bebek yapacağım ay kaplıcaya gideceği tuttu milletin. demin annemle yine konuştuk. kesin geliyon de mi diyo. bilmiyorum diyorum gelirsin gelirsin hem sana da değişiklik olur zaten yeni evlendin bi daha tatil yapaman böle kolay kolay diyo. o da haklı. ne yapcam mecbur gitcem.:1closedeyes:

ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?

hatta canım bana son regl gunun ayını soyle ben cıkarıyım ıstersen sana hemen

sen girme kaplıcaya cnm ya dışarda otur ama bebek yok daha dimi bazılarıda hamıle kalmadan kaplıcaların ii geldiğini sıcak suyun kanalları vs. açtığını söyler

kızlar ben cıkıyorumm..bakın bırbırınızı kırıcı kelıme kullanıpta uzmeyın olurmu canlarımmm..yarın acılen gırecem topiğe ona gore erken gelınklava:

yok yok gebelik falan henüz. adetim bu ayın 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti. bu henüz ilk denemem o yüzden böyle ısrarla soruyorum. iyice öğreneyim ki ona göre olması muhtemel zamanlar arada kaynamasın

arkadaşlar bu ateş ölçme işini bilmiyodum araştırdım biraz da ben anlamadım
adetten sonra mı ölçecemde yüksek çıkınca ne olca?????????

yarın görüşürüz canım öpüyorum.. :teytey:

gorusuruz ınşlh canım yarın

yok yok gebelik falan henüz. adetim bu ayın 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti. bu henüz ilk denemem o yüzden böyle ısrarla soruyorum. iyice öğreneyim ki ona göre olması muhtemel zamanlar arada kaynamasın

ayın 12 sı ıle 17 arası yumurtlama gununmus canımm

ya size ne anlatcamkaydirigubbakcemile3 ben hamilelikle ilgili bişi bilmiyodum. ilgim olmamıştı. sanıyorum ki herhangi bi zaman yapılsa da olur. neyse ben geçen ay ayın 2 sinde evlendim. 5 inde hastalandom. ayın 20 siydi eşim bebiş yapalım mı dedi bende olur dedim. neyse ertesi gün çok heyecanlıyım sanıyorum ki hemen hamile kaldım. hemen ertesi gün netten araştırdım ne zaman test yapsam diye. bi de ne göreyim. meğer bunun belli günleri zamanları varmış. ayın 20 si benim hamile kalmamın muhtemel olduğu günleri çoktaaaan geçmiş. hay deniz dedim kendi kendime araştırmaz öğrenmezsen böle cahil cahil iş yaparsın iştealsanaalsanasmile

arkadaşlar bu ateş ölçme işini bilmiyodum araştırdım biraz da ben anlamadım
adetten sonra mı ölçecemde yüksek çıkınca ne olca?????????

bende yeni başladım dijıtal ateş ölçer alıyosun her sabah sabah 6-8 arası ben 7 de ölçüyorum yataktan kalkmadan ölçüyorsun hergün not et kağıda günlerini işte yorum yapan bilenler var onlar yorumlar sana ok cnm

Ay ben geç açtım anca gördüm bide karnım ağrıyo ondan ....GÜLE GÜLEEEEE

gecmıs olsun canım saol ama bı turlu gıdemıyom kııı

yaa bak seni ne çok seviyoz biz.ama sen daha merdane sallıyosun bize sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan

ay yok kızzz bana has oldu galıba bu oklava bu gıdısle kaydirigubbakcemile3

bende sızı sevıyorum kızlaropuyorumnanaktan

gorusuruz ınşlh canım yarın

ayın 12 sı ıle 17 arası yumurtlama gununmus canımm
teşekkür ederim. oh çok iyi kaplıca zamanından önce hamile olma ihtimalim var yani. inşallah sıcak suyun da zararı yoktur da olur bu ay bebiş. neyse ben yine de sıcak suya pek girmemeye çalışırım. ılıkta dururum ne olur ne olmaz.

canım sennle aynı gün benimde 12-17 arası benim bu seferde olmayacak eşim 20 de gelcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…