valla yapılabilecek bişi yok sanırım:sinifsinif: ayın 20 sine kadar ne yaptıysak o. olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneyecez. şansa bak yav tam ben bebek yapacağım ay kaplıcaya gideceği tuttu milletin. demin annemle yine konuştuk. kesin geliyon de mi diyo. bilmiyorum diyorum gelirsin gelirsin hem sana da değişiklik olur zaten yeni evlendin bi daha tatil yapaman böle kolay kolay diyo. o da haklı. ne yapcam mecbur gitcem.:1closedeyes:sen başla çalışmaya bence gün aşırı yap bir dahaki regline kadar..tarih hesaplama..ama şu kaplıca işi ne olacak??
ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?
sen nasıl yapıyosun bıraktınmı oluruna ??
valla yapılabilecek bişi yok sanırım:sinifsinif: ayın 20 sine kadar ne yaptıysak o. olmazsa önümüzdeki ay tekrar deneyecez. şansa bak yav tam ben bebek yapacağım ay kaplıcaya gideceği tuttu milletin. demin annemle yine konuştuk. kesin geliyon de mi diyo. bilmiyorum diyorum gelirsin gelirsin hem sana da değişiklik olur zaten yeni evlendin bi daha tatil yapaman böle kolay kolay diyo. o da haklı. ne yapcam mecbur gitcem.:1closedeyes:
Hep gün tutturacam şu gün yapayım bu gün yapmayayım diye uğraşıyordum bebiş olmadı.Bu ay bende oluruna bırakacam artık belki tutar
kızlar ben cıkıyorumm..bakın bırbırınızı kırıcı kelıme kullanıpta uzmeyın olurmu canlarımmm..yarın acılen gırecem topiğe ona gore erken gelınklava:
tmm cnm ii akşamlar öptüm kocaman
HAYDİ KENDİNE İYİ BAK TATLIM GÖRÜŞÜRÜZ YARINopuyorumnanaktan
kızlar ben cıkıyorumm..bakın bırbırınızı kırıcı kelıme kullanıpta uzmeyın olurmu canlarımmm..yarın acılen gırecem topiğe ona gore erken gelınklava:
sol canım
ınşlh erkenden burdayımklava:
bı sızler dıyosunuz gule gule dıye baska kımse demedıı kııı:çok üzgünüm:
Ay ben geç açtım anca gördüm bide karnım ağrıyo ondan ....GÜLE GÜLEEEEEsol canım
ınşlh erkenden burdayımklava:
bı sızler dıyosunuz gule gule dıye baska kımse demedıı kııı:çok üzgünüm:
yarın görüşürüz canım öpüyorum.. :teytey:
yok yok gebelik falan henüz. adetim bu ayın 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti. bu henüz ilk denemem o yüzden böyle ısrarla soruyorum. iyice öğreneyim ki ona göre olması muhtemel zamanlar arada kaynamasın
arkadaşlar bu ateş ölçme işini bilmiyodum araştırdım biraz da ben anlamadım
adetten sonra mı ölçecemde yüksek çıkınca ne olca?????????
Ay ben geç açtım anca gördüm bide karnım ağrıyo ondan ....GÜLE GÜLEEEEE
yaa bak seni ne çok seviyoz biz.ama sen daha merdane sallıyosun bize sempatiksalakcinniopuyorumnanaktan
teşekkür ederim. oh çok iyi kaplıca zamanından önce hamile olma ihtimalim var yani. inşallah sıcak suyun da zararı yoktur da olur bu ay bebiş. neyse ben yine de sıcak suya pek girmemeye çalışırım. ılıkta dururum ne olur ne olmaz.gorusuruz ınşlh canım yarın
ayın 12 sı ıle 17 arası yumurtlama gununmus canımm
yok yok gebelik falan henüz. adetim bu ayın 3 ünde başladı 8 i gecesi bitti. bu henüz ilk denemem o yüzden böyle ısrarla soruyorum. iyice öğreneyim ki ona göre olması muhtemel zamanlar arada kaynamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?