tamam canım olumunekankayizsmile
canım benımm ortamı yumusattıgını bılıyoruz ama bıan busede bende tepkılendık oyle deme kuserım bak o neymıs yorum yapmam ney klava:
kız sende iyice eli merdanelilere döndün haa:roflol:korkmaya başladım :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım olumunekankayizsmile
canım benımm ortamı yumusattıgını bılıyoruz ama bıan busede bende tepkılendık oyle deme kuserım bak o neymıs yorum yapmam ney klava:
kızlar beni üzmeyin lütfen :gitme:
kızlar ciddi söylüym yeni bir topik açabiliriz.
yaşamak yaşamamak değil biz yargılamak yada alay etmek yada kötü bişeyler söylemek için değil yardımcı olmak dertleşmek vs. vs. için burdayızzzz o yüzden okuyunca cümlesini hilalın şaşırdım hoşuma gitmedi ve tepkimi verdım verirmde kım olursa olsun kusura bakmayın o nasıl oyle konuşabiliyosa bende tepki verebilme hakkına sahib:dilcikar:im
neyse ben çıkıyım da siz rahat edin görüşürzz bye
olabilir canım eğer her gün aramızda soğukluk olcaksa imalar olcaksa temmuz ,ağutos topiği mantıklı
buyrunnnnnnnnn
kızlar beni üzmeyin lütfen :gitme:
hayır yeni bir topik ismi belirleyip beraberce açalım
kızlar ciddi söylüym yeni bir topik açabiliriz.
ya hayır geregı yok bence yarın sakınlesırız boshayallersmile
evet canım haydi tey tey :teytey::teytey:Hadi bende halaya geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Bakın bu stresle bebişler kaçıcak heeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
ya kızlar nıye hemen az bı polımıge gırdık dıye hemen bı topik acmaya gırstınız yapmayın boyle yaaa klava: ben sahsen baska bır topik ıstemıyorummm ona goreee acarsanızda gırmem :dilcikar: ben burdakı ortamı ıstıyorum ve sızlerıde busecanla bende yarın ınşlh sakınlesırız sonucta tepkımızı gosterdık baskasınada yapılsa aynısını yapardım ben oyuzden baska topık lafını unutun derım