tamam canım olumunekankayizsmile
canım benımm ortamı yumusattıgını bılıyoruz ama bıan busede bende tepkılendık oyle deme kuserım bak o neymıs yorum yapmam neyklava:
kızlar beni üzmeyin lütfen :gitme:
kızlar ciddi söylüym yeni bir topik açabiliriz.
yaşamak yaşamamak değil biz yargılamak yada alay etmek yada kötü bişeyler söylemek için değil yardımcı olmak dertleşmek vs. vs. için burdayızzzz o yüzden okuyunca cümlesini hilalın şaşırdım hoşuma gitmedi ve tepkimi verdım verirmde kım olursa olsun kusura bakmayın o nasıl oyle konuşabiliyosa bende tepki verebilme hakkına sahib:dilcikar:im
neyse ben çıkıyım da siz rahat edin görüşürzz bye
olabilir canım eğer her gün aramızda soğukluk olcaksa imalar olcaksa temmuz ,ağutos topiği mantıklı
buyrunnnnnnnnn
kızlar beni üzmeyin lütfen :gitme:
hayır yeni bir topik ismi belirleyip beraberce açalım
kızlar ciddi söylüym yeni bir topik açabiliriz.
ya hayır geregı yok bence yarın sakınlesırız boshayallersmile
evet canım haydi tey tey :teytey::teytey:Hadi bende halaya geldim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
Bakın bu stresle bebişler kaçıcak heeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
ya kızlar nıye hemen az bı polımıge gırdık dıye hemen bı topik acmaya gırstınız yapmayın boyle yaaaklava: ben sahsen baska bır topik ıstemıyorummm ona goreee acarsanızda gırmem :dilcikar: ben burdakı ortamı ıstıyorum ve sızlerıde busecanla bende yarın ınşlh sakınlesırız sonucta tepkımızı gosterdık baskasınada yapılsa aynısını yapardım ben oyuzden baska topık lafını unutun derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?