haydi bu gergin ortamı dağıtalım ve bir halay tutuşalım :teytey::teytey::dance:
tamam kızlar sakin olalım belki hilalde o anlamda yani kötü anlamda dememiştir.Kimse kimseyi yargılayamaz tabikide ama oda samimiyetinden demiştir
samimiyet o laflarla belli edilmez samimi insan üzülme boşver o duygularınla söylemişsin vs. dersin samımı yada samımı olmadığını biz anlayacak yaştayız ok cnm evet kımse kımseyi yargılayamaz allah var kullara kalmadı
hadı ozaman herzaman senın yanın benım oldumu kızzz ona goreklava:
sımdı halaya baslıyalımmm:teytey::teytey::teytey::teytey:
hperi ordamısın bende senn yanındayım bana da kim kızarsa kız tepki versin senn yaşadıklarını bende yaşadım herkesin şartları farklıdır her koyun bacağından asılır unutmayın..hperi canım kendini bu konuda yalnız hissetme bende sennleyim...olumunekankayizsmile
tamam kızlar sakin olalım belki hilalde o anlamda yani kötü anlamda dememiştir.Kimse kimseyi yargılayamaz tabikide ama oda samimiyetinden demiştir
Kızlaaarr lütfen benim yüzümden böylee tartışma çıkmasın aramızda,ay içeriye gitmiştim patronun yanına bi geldim neler olmuş..
Teşekkür ederim destek olduğunuz için.
Ben çok küçük yaştan beri eşimi tanıyorum 20 yaşındaydım onunla flört etmeye başladığımızda,şu an 29 yaşındayım.3 senedir evliyiz ondan öncede 2 yıl nişanlıydık. Benim bahsettiğim olayda ben 22 yaşındayken oldu zaten.Biz birbirimizi çok seviyorduk,bende ne bileyim oldu işte,pişman değilim hiç,şimdi kocam nasıl olsa.Güvenmesem inanmasam olmazdı zaten öyle birşey..O da zorlamadı ben istedim.
Neyse şimdi pişman oldum söylediğime lütfen böyle tartışmayalım kendi kendimize nazar değdirdikBen hilale kızmıyorum,gülen surat yapmış o bana takıldı bence..Eğer kızdıysada herkesin kendi düşüncesi ne onun beni ne de benim onu yargılamaya hakkımız var,bu işin bir cezası var ise öbür tarafta hesabı bana sorulacak zaten.. Lütfen benim yüzümden tartışmayalımm..
saol canım evet biz hep yanyana el ele olalım :teytey::teytey:
herkesin herşeyi anlayabilecek yaşta olduğunu bende biliyorum ama ortam yumuşasın diye diyorum samimiyetten demiştir diye iyi bundan sonra yorumda bulunmam
canım bızlerde bıseyler yasadımız için hperı cok ıyı anlıyoruz busecanla ıkımız tepkılıyız bu konuda baska kımse tepkısını bellı etmedıı..herkezın kendı fıkrı tabıkı ama ben asla duramazdımbu konuda hakkında sonucta bende bı baskasıda belkı busecanda yasadıkı hperı anlıyoruz
ve onun uzulmesını ıstemıyoruz..
kımsenın tepkı vermedıgınede ayrıca sasırdımmm
cok haklısın canımm..ılla samımıyetı bu tavırla bellı etmek degıl .iyiliklede morekl vererekte denılır :umursamaz:
herkesin herşeyi anlayabilecek yaşta olduğunu bende biliyorum ama ortam yumuşasın diye diyorum samimiyetten demiştir diye iyi bundan sonra yorumda bulunmam
neyse ben çıkıyım da siz rahat edin görüşürzz bye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?