- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
hoşgeldin canım bende oldum regl üzülme boşver bi dahaki aya bomba gibi gireceğiz haydi bakalım :teytey::teytey:
hadı ınşlh obur ay sızden umutluyum kız full calısmalara hemen:kedi:hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım bende oldum regl üzülme boşver bi dahaki aya bomba gibi gireceğiz haydi bakalım :teytey::teytey:
bugün reglimin 5.günü acaba şimdiden başlasam mı? Hani belki erken yumurtluyorumdur???
bende geldimmm :teytey:
buse canımmm cımcımem nıye kustun gıttın benı bıraktın burda bakıyımklava::çok üzgünüm:
ohh canım hoşgeldinnnn :1hug: a.s.
bende geldimmm :teytey:
kaç gün regl peki? sürüyo normalde
ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?
benim uzun sürüyor,mesela bugün 5.gün artık azaldı tabi ara ara geliyo ama tamamen geçmesi 7 gün falan.
daha erken heralde değil mi acele etmiim,pazar günü yapim ilk testi??
benim uzun sürüyor,mesela bugün 5.gün artık azaldı tabi ara ara geliyo ama tamamen geçmesi 7 gün falan.
daha erken heralde değil mi acele etmiim,pazar günü yapim ilk testi??
adetin kaç günde bir nette ovulasyon tarıhleri veren takvımnler var hesaplama vs. ateş ölçümü var yapıyosunay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?
ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?
sen çalışmalara başla canım öyle gün falan hesabıda yapma herşeyi oluruna bırak bu ay bakalım