Gebelikte kan sulandırıcı

gribltlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
11
1
1
27
Kızlar ben iki düşük yaptım geçen sene son düşüğümden bu yana 6 ay geçti bütün testleri yaptırdık genetik test rahim filmi vs bir değerde pıhtılaşma çıktı doktor kan sulandırıcıya başlarsın dedi hamile kalmak istediğin zaman gel dozunu falan konuşalım dedi bende haftaya randevu alıcam önce de başlatabilir mi bilmiyorum artık konuşucaz benim gibi olup iğne kullanıp çocuk sahibi olan var mı neler yaşadınız

Kızlar ben iki düşük yaptım geçen sene son düşüğümden bu yana 6 ay geçti bütün testleri yaptırdık genetik test rahim filmi vs bir değerde pıhtılaşma çıktı doktor kan sulandırıcıya başlarsın dedi hamile kalmak istediğin zaman gel dozunu falan konuşalım dedi bende haftaya randevu alıcam önce de başlatabilir mi bilmiyorum artık konuşucaz benim gibi olup iğne kullanıp çocuk sahibi olan var mı neler yaşadınız
Tüp bebekle gebe kaldım 11 haftalığım, bendede pıhtılaşma çıktı doğuma kadar oksapar kullanıcam canım merak etme iğneyi düzenli kullandığın zaman bişy olmaz.

Ben de pıhtılaşma değilde tansiyonum yükseldi 6. Haftada o günden beri aspirin kullanıyorum kan sulandırıcı 14 haftayım şimdi pıhtılaşma olupta hem çevremde hem de buradada çok gördüm iğne kulkanıp sağlıklı bebeğini kucağına alan umarım hayırlısı ile sen de alırsın

Bende de var ama yakınlarımda iğne kullanıp sağlıklı gebelik yaşayan çok var. Sadece iğnelerini aksatma ve aynı saatte vurmaya çalış

Ben de aynı şekilde 2 düşük yaptım her testi yaptırdık eşimle birlikte bende de pıhtılaşma çıktı. Gebelik öncesi coraspin gebeliği öğrenir öğrenmez keseyi görmeyi beklemeden oksapar başladık coraspine de devam şuan herşey yolunda gibi ama ben de gebeliğin çok başındayım umarım herşey çok güzel ilerler🥰 çok fazla var bu durumlarda olup sağlıklı doğum yapan merak etme sebep belli olunca tedavi de belirleniyor en azından rahatlıyorsun

Ben de aynı şekilde 2 düşük yaptım her testi yaptırdık eşimle birlikte bende de pıhtılaşma çıktı. Gebelik öncesi coraspin gebeliği öğrenir öğrenmez keseyi görmeyi beklemeden oksapar başladık coraspine de devam şuan herşey yolunda gibi ama ben de gebeliğin çok başındayım umarım herşey çok güzel ilerler🥰 çok fazla var bu durumlarda olup sağlıklı doğum yapan merak etme sebep belli olunca tedavi de belirleniyor en azından rahatlıyorsun
Gebelikden ne kadar önce kullanmaya başladın coraspirini acaba ,inşallah sağlıkla kucağına alırsın bende aynı şekilde ❤️

Bende de var canım genetik testte çıktı hem hap hem iğne kullaniyorum bir sorun yaşamadım hamilelik boyunca kullanicam

Bana vermedi hemen hamile kalmak istediğin zaman gel dedi
Evet düşünüldüğü an başlanıyor zaten. Ben de tekrarlayan düşüklerimin nedenini pıhtılaşma olarak öğrenince yeniden hemen düşünmek istediğimi belirttiğim için verdi zaten doktorum.

Back
X