Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

buse canımmm cımcımem nıye kustun gıttın benı bıraktın burda bakıyımklava::çok üzgünüm:

ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?

ay ben tekrar sorucam kusura bakmayında bugün adetimin bitişinin 3. günü. en çok çalışma yapmam gereken günler hangileri şimdi kafam baya karıştı?

sen başla çalışmaya bence gün aşırı yap bir dahaki regline kadar..tarih hesaplama..ama şu kaplıca işi ne olacak??

benim uzun sürüyor,mesela bugün 5.gün artık azaldı tabi ara ara geliyo ama tamamen geçmesi 7 gün falan.
daha erken heralde değil mi acele etmiim,pazar günü yapim ilk testi??

hayır adet dönemin kaç günde bir cnmcım

adetin kaç günde bir nette ovulasyon tarıhleri veren takvımnler var hesaplama vs. ateş ölçümü var yapıyosun

canım ınternetden gebelık hasaplama dıye gır cıkar oo ordan adetının gunu yazıyosun o sana su gunle su gun arası yumurtlama gunun calısma yapabılırsın dıyo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…