- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.301
Tebrikler canım harika sonuçlarDuramadim verdim gene kan testini canimi cektirdiniz
Tranaferin ;;
7. Gunu 80
9. Gunu 211
11. Gunu 417
13 gunu (yani bugun) 984
Cok sukur bin sukur
Allah herkese bu duyguyu yasatsin
Hadi gozun aydin cnm hayirli olsunÇok şükür çıktı kızlar sonucum 212Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
verdim cnm ama cok yogunmus gec cikar dediler. ama benim umudum yok bu labquick testler cok güvenilir oluyor maksimum 5-10 gibi bisey çıkarKanda bakmadan daha bozma moralini.bende devlet hastanesi acilinde verdim.tüp bebekl yaptırdım bhcg konyrolü yaptırmak gerekiyor dedim yarım saattede çıktı sonucum.
5 yıldır uğraşıyorum canım ben 3negatif aşılama, 1 kimyasal tüp bebek denemesinden sonra şükürler olsun bu sefer pozitifi ilk defa gördüm canım.. sebepsiz infertiliteDmrz hayırlı olsun çok sevindim. İlk deneme mi? Sebepsiz infertilite mi? Rabbim sağsalim eline almayı nasip etsin
Sagol cnm.benm Artik vermem cnm ama persembe veririm belki yine duramamTebrikler canım harika sonuçlar
Bundan sonra kan verme 1500'den sonra kese görünüyor vajinal ultrason ile.. gidip keseyi gör bize de yavruşun fotoğrafını gönderrr
verdim cnm verdim... yarin versem dolmuslarla hastaneye gitmek istemedim bugün esim acile götürdü sagolsun verdim ama 2-3 saat sonra cikarmis. labquick test genelde doğru cikartiyor malesefCanim üzme kendini nolur..
ben bu idrar testlerine hic güvenmiyorum..
bence kan ver.. ha bugün ha yarin...
cok fark olmaz insallah ve bebislerin seninledir insallah...
Canim benim.. en saglikli sonuc kan..
ben idrara güvenmiyorum insallahta yaniltmistir seni ve kanda pozitifi görürsün..
ahhh canim bize o gün ugurlu gelmedi heraldeTransfer günü arkadaşım, kader günü arkadaşım, bizim test günümüz yarın bekleyebilirsen sabahı bekle yok emin olmak istiyorum dersen yaptır bugün, ben yarın kan vericem ama benim negatif bütün idrar testleri bembeyaz zaten, prosedür gereği kan testi yaptırmam gerekiyor o yüzden yaptırıcam.
Çok teşekkür ederim canım benim hepimizinki hayırlı olsunHadi gozun aydin cnm hayirli olsun
Dur bakalım belki iğnenin etkisi koyu göstermiştir.etki geçince senin değerin silikleştirmiş olabilirverdim cnm ama cok yogunmus gec cikar dediler. ama benim umudum yok bu labquick testler cok güvenilir oluyor maksimum 5-10 gibi bisey çıkar
Duramadim verdim gene kan testini canimi cektirdiniz
Tranaferin ;;
7. Gunu 80
9. Gunu 211
11. Gunu 417
13 gunu (yani bugun) 984
Cok sukur bin sukur
Allah herkese bu duyguyu yasatsin
Hamile arkadaslar tebrikler azoncede yazdım ama cevap alamadım, ozellıkle sizlere soruyorum crınojeli uygularken içerde sertlik mi yumusaklık ı hıssedıyosunuz transferimin 7.fünü ve ruh halim cok kotu neolur bıseyler yazın
Hamile arkadaslar tebrikler azoncede yazdım ama cevap alamadım, ozellıkle sizlere soruyorum crınojeli uygularken içerde sertlik mi yumusaklık ı hıssedıyosunuz transferimin 7.fünü ve ruh halim cok kotu neolur bıseyler yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?