- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.041
miktari azsa yerlesme kanamasi olabilir cnm ama sen yinede doktoruna danis belki ilac dozunu arttiri bi de bu aksam yat dinlen istirahat etKızlar yardım az önce crione jeli kullanırken az miktarda kanamam olduğunu gördüm,bugün normalde mens olmam gerekiyordu transferin de 9.günü,bu da neyin nesi,doktora gitmeli miyim?
Benim 14. Günüm olmadı.peki progesterom seviyenizi ölçtüler mi hiç.takviye gerekebilir belkiKızlar bana cevap verebilecek var mı ya bu kanama normal mi sizin de var mı?
Ayrıca artık jeli zor yapıyorum.rahim ağzı çok kalınlaşmış birde kasıklarım ağrıdığı için jel olayı iyice sevimsizleştiKızlar bana cevap verebilecek var mı ya bu kanama normal mi sizin de var mı?
Dün biraz fazlaca dolaştım çarşıda acaba ondan mı oldu?Yatıp dinleniyorum cnm ama biraz endişelendimmiktari azsa yerlesme kanamasi olabilir cnm ama sen yinede doktoruna danis belki ilac dozunu arttiri bi de bu aksam yat dinlen istirahat et
Hiç progesteron bakmadılar jeli 3 e mi çıksam?Bi de ben dedikleri gibi jeli kullandıktan sonra gezmiyorum fazla.Etkisiz olabilir mi acaba,doktorum da izne ayrıldı şansa...Benim 14. Günüm olmadı.peki progesterom seviyenizi ölçtüler mi hiç.takviye gerekebilir belki
Benim transferimin 10.günü progesteronum 60 dı.ben sadece akşam 1 tane kullanıyorum.ilk tedavimde transferin beşinci günü düşük bir değerdi o zaman ikiden üçe çıkartmıştı doktorum.Hiç progesteron bakmadılar jeli 3 e mi çıksam?Bi de ben dedikleri gibi jeli kullandıktan sonra gezmiyorum fazla.Etkisiz olabilir mi acaba,doktorum da izne ayrıldı şansa...
Gezmek etkisi için değilde faxlalığın akması için diye biliyorum.Benim transferimin 10.günü progesteronum 60 dı.ben sadece akşam 1 tane kullanıyorum.ilk tedavimde transferin beşinci günü düşük bir değerdi o zaman ikiden üçe çıkartmıştı doktorum.
Beta hcg ignesiymis canim bende soracam catlatma ignesi baskaymis o kist olmamasi icin vuruluyormusDr a sormak lazim cok enteresan
Anladım. Canım. Doğrudur. İyisin inşallah bi sıkıntı yoktur.Adige_ Az önce göğşen hocayla konuştum canım hazır bulmuşken şu iğne meselesini sordum, benim yumurta sayımla ilgili bi durummuş ve normalmiş.. senin benden çok yumurtan olmuştu sanırım.. benim arkadan gelen minnak yumoşların kiste dönüşmemesi içinmiş ekstra iğneler.. hcg iğnesiyle patır patır onları çatlatıyorum yani ilerde sıkıntı olmasın diye
Hcg iğnesinin 5 gün içinde verilecek kan değerine etkisi olup olmadığını sordum, beta hcg değerini etkilemez vücut atar o zamana kadar dedi..
Yarın kan vericem kanama da devam ederse hocayı aricam cnm saolBenim transferimin 10.günü progesteronum 60 dı.ben sadece akşam 1 tane kullanıyorum.ilk tedavimde transferin beşinci günü düşük bir değerdi o zaman ikiden üçe çıkartmıştı doktorum.
Anladım. Canım. Doğrudur. İyisin inşallah bi sıkıntı yoktur.
Beni bi karamsarlık kapladı bayramın. 2. 3. Günü yaparım kan testi heralde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. ModuM düştü galiba.
Düşürme modunu istersen yarın başka bi test al yapAnladım. Canım. Doğrudur. İyisin inşallah bi sıkıntı yoktur.
Beni bi karamsarlık kapladı bayramın. 2. 3. Günü yaparım kan testi heralde. İnşallah hayırlı sonuçlar alırım. ModuM düştü galiba.
Canım silik çizgiyi şimdiden bile görebilmişsin niye modun düştü ki? Güzel sonuçlar güzel haberler alcaksın ve buraya gelip bizle paylaşcaksın olumsuz düşünmek yokgüzel günler bizi bekliyor inşallah
Sizi seviyorum kizlarDüşürme modunu istersen yarın başka bi test al yap
Bizde seviyoruz seni kuzum düşürme modunu.. mercimeklerinle konuşmaya devam et olumsuz düşünme Allah'ın izniyle pozitif haberini alıcazSizi seviyorum kizlar
çok üzüldüm.rabbim en hayırlısını bilir.inşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.bende olumsuz düşünmemeye çalışıyorum.iyi düşünelim olmazsa da vardır bi hayırlısı...malesef hic cocugum yok 3 senedir ugrasiyorum... bi kere kendiligimden hamile kaldim kimyasal gebelik oldu.. 2 aşılama negatif.. 2 tüp bebek kimyasal gebelik oldu. simdi 3. tüp denemesini yaptik insallah artik pozitif olur. benim kisti 5 doktor göremedi, 1buçuk sene sonra fark edildi. malesef zararli bi kist tedavisi yok, ameliyat olsan yumurtalik rezervlerine zarar veriyor üstelik tekrarlama olasiligi cok yüksek. sadece doktorlae hormonlari baskilayici tedavi ile kistleri biraz küçültüyor ama sonra zamanla tekrar eski haline geliyorlaryine de dedigim gibi tüp bebekte cikolata kisti kaliteli yumurta olusumuna engel olmazsa sonrasin da bi zarari yok deniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?