- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.081
senin degerin cok güzel artti masallah :) insallah benim de seninki gibi guzelce artarTeşelkürler canım.inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.
10.gün: 23
12.gün: 49
14.gün: 123
Hayırlı olsun kat kat artsın değerlerin inşallah seninle aynı gün transfer olmuştuk ben de bugün bembeyaz çıktı test sanırım tutmadı benimİyi bayramlar kızlar... benim de bugün 9. günüm 3.gün embiyosu.. normal gebelik testinde gölge gibi bi cizgi çıktıiyiki erken yapmamisim kesin negatif cikardi... degerim cok düşük sanirim... yine kimyasal gebelik mi olacak diye bi ateş düştü içime...
gerci bu hayalet cizgi bile özlem duyduğumuz biseydi ama dile kolay 3. denemeydi bu
benimki de carsamba günü yaptigim iğnenin etkisi olabilir ya da kimyasal gebelik olabilirHayırlı olsun kat kat artsın değerlerin inşallah seninle aynı gün transfer olmuştuk ben de bugün bembeyaz çıktı test sanırım tutmadı benim
İnşallah canım.bende çok tedirgin olmuştum.doğru söylüyorsun gününde tedt yaptırmak en iyisi.ben hastanede yatarken erkenden başlamışlar bakmaya taburcu olurken söylediler.senin degerin cok güzel artti masallah :) insallah benim de seninki gibi guzelce artar
Ayrıca bende 10 haziranda transfer oldum 14 haziranda çatlatma iğnesi oldum hemde tam doz.20 haziran da iğnenin 6. Günü transferin 10.günü bakmışlar değerime.demekki etkisi geçiyor.benimki de carsamba günü yaptigim iğnenin etkisi olabilir ya da kimyasal gebelik olabilirdaha belirgin bi cizgi ciksa icim rahat olurdu... sende test gününe kadar umudunu yitirme transfer yoldasim, belli olmaz bu işler...
insallah benimde gecmistirAyrıca bende 10 haziranda transfer oldum 14 haziranda çatlatma iğnesi oldum hemde tam doz.20 haziran da iğnenin 6. Günü transferin 10.günü bakmışlar değerime.demekki etkisi geçiyor.
Canım benim 5.güm embriyosu 7.gün erken gebelik testi yapmıştım seninkinden silik çıkmıştı ve aynı gün kan 87 çıktı kan vermeyi düşünmüyormusunİyi bayramlar kızlar... benim de bugün 9. günüm 3.gün embiyosu.. normal gebelik testinde gölge gibi bi cizgi çıktıiyiki erken yapmamisim kesin negatif cikardi... degerim cok düşük sanirim... yine kimyasal gebelik mi olacak diye bi ateş düştü içime...
gerci bu hayalet cizgi bile özlem duyduğumuz biseydi ama dile kolay 3. denemeydi bu
insallah benimde senin gibi olur. zaten benim degerim 140 civari iken bundan 2 tik daha koyuydu... kan vermicem cnm ya gününde vericem daha önce 3 kere kimyasal gebelik yaşadım o yüzden erken öğrenip sürekli yukselecek mi korkusu yaşamak istemiyorum... idrar testini bile yarin yapicaktim ama cok ağrılarım vardi ondan eşim israr etti bi yap diyeCanım benim 5.güm embriyosu 7.gün erken gebelik testi yapmıştım seninkinden silik çıkmıştı ve aynı gün kan 87 çıktı kan vermeyi düşünmüyormusun
Cnn ne yaptin kan verdin mi. Ben aldim sonuvumu 417 degerim..ama her an adet.olabilirimHerkese musmutlu huzurlu bayramlar
Allah hepinizin yüzünü güldürsün inşallah,sağlıkla bebiklerinizi kucağınıza alın inşallah
Cnn ne yaptin kan verdin mi. Ben aldim sonuvumu 417 degerim..ama her an adet.olabilirimeli kulaginda
Canım doktorunu arayıp bi sor acaba kullandığın ilaçlar mı yan etki yapıyor?Ya kızlar bu tansiyon düşmesi neden acaba yokmu bi fikriniz
Bazı insanların hamileliğinde tansiyonu düşüyormuş.test yaptınız mı bilmiyorum ama belki o yüzdendir.Canım doktorunu arayıp bi sor acaba kullandığın ilaçlar mı yan etki yapıyor?
Tuzlu bişeyler tüketmeye çalış dkkat et kendine
Yok daha yapmadımBazı insanların hamileliğinde tansiyonu düşüyormuş.test yaptınız mı bilmiyorum ama belki o yüzdendir.
Minesuu kan verdim 6 gibi çıkacak..senin değerin seyri nasıldı,bi önceki kaçtı?
İnşallah hamileliktendir.Yok daha yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?