- 24 Şubat 2017
- 2.939
- 3.685
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #4.001
İnşallah canım.test günün ne zaman.evet ilk denemede benim de öyle olmuştu:) insallah hayra isarettir bu ağrılar
Ayh ananas kabak çekirdeği havuc tan gina geldi sagollll canım. Sen bize gel aynilari mevcut eheheBizde de aynı durum var canım.. en ufak tatilde bile ankara dışına kaçan ben şimdi yerimden kımıldamıyorum :) sıkılırsanız bize gelin birlikte ananas yer kabak çekirdeği çitleriz
Yok canım bildiğim kadarıyla bende kist yok ama ağrı bol merak etme :)
cnm sen adanadami oturuyorsunBahceci rahim dinlendirip dondurulmus yapiyor bende diyarbakir bahcecide baslayacam sana neden oyle dedi bak simdi kafama takildi benimde sormadinmi bisey
Yok vermem salı sabahı vericem :)Git kan ver
Benimdee:) çok sağlıklı besleniyorum resmen ölecem sağlıktanSagliklisiz olan herseyi canim cekiyor
Ben bu yüzden yapmıyorum sıkma canını çok erken dahaAma ilk idrar değildi. Buna rağmen bu kadar erken sonuç göstereceğini iddia eden testte net sonuç almamak beni üzdü açıkçası. Keşke yapmasaydin diyorum aslında.
İtiraf ediyorum. Dün erken gebelik testi yaptım. Kızlar. . İlk başta bi se yoktu canım sıkıldı . Ama sonra hayal meyal bi se görüyorum ışıkta. Fotografta kesinlikle görünmüyor. Eşime gösterdim çok zor gordu. Ama t çizgisi için belirlenmiş yer de olabilir.bu hayal cizgi. .. yok gibi .. biraz canım sıkıldı açıkçası. Çünkü ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyor testte.
Kutusu mor comfort marka mı testin bende 7.gün hem de ilk idrarla yaptım o testi çok çok silik çıkmıştı gidip kan verdim 87 çıktı ertesi gün gün ortasında ucuz testlerle yaptım çok belirgin çıktı ben o teste hiç güvenmedim bence başka bir marka ile de yapİtiraf ediyorum. Dün erken gebelik testi yaptım. Kızlar. . İlk başta bi se yoktu canım sıkıldı . Ama sonra hayal meyal bi se görüyorum ışıkta. Fotografta kesinlikle görünmüyor. Eşime gösterdim çok zor gordu. Ama t çizgisi için belirlenmiş yer de olabilir.bu hayal cizgi. .. yok gibi .. biraz canım sıkıldı açıkçası. Çünkü ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir yazıyor testte.
Kacinci gun transferiydi bazen gec cikabiliyor bazi kisilerde onun icin moralini bozma yarin tekrarla istersenAma ilk idrar değildi. Buna rağmen bu kadar erken sonuç göstereceğini iddia eden testte net sonuç almamak beni üzdü açıkçası. Keşke yapmasaydin diyorum aslında.
Benimdee:) çok sağlıklı besleniyorum resmen ölecem sağlıktan
Kızlar yarın yine kan veriyor musunuz?Katlandı mı diye kan verince çok stresli yaa acaba direkt test günüm salı o gün mü versem?
28i cnmİnşallah canım.test günün ne zaman.
Adige_ canim erken gebelik testimi oluyo o? Hayal dedigin vardir demek insallah yapmasaydin dicem ama ... demistimde...
Dayanamadin yaptinmadem esin biliyo bugün kan ver bence..
Moralin düzelsin...
Az kalmış canım.hadi inşallah güzel haberler al.28i cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?