- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #3.941
Selamunaleykum bursali gunlerin nasil geciyorbak dun misafirlikte olsamda yinede takipteydim bos birakanlarda var
Evet canım bıgün 14. Günüm değerim 123.Peki sonucunu öğrendiniz mi siz?
Aaaamin canisi... darisi basina.. Test günün ne zaman? Idrar testi yapicakmisin peki
5. Gun degil 4. GunTemmuz 8 dedi doktorum bakalim o gun gelicek mi insallah tutunsunlarMinesuu hepimize kotu ornek bende baslarim 5. Gunden bakmaya inslalah sizler gibi pozitif gorurum.
Benim bugün 4. Gün başlasam mı ki testlere5. Gun degil 4. Gun
5. Gun degil 4. Gun
Gunah benden gitttiBenim bugün 4. Gün başlasam mı ki testlere
Hahahah basla kiz baslaa ne durman kabahat ben 2. Gun basladim diBirde ayni doktora gitmenin verdigi destekle baslarim kiz bende
canim 10-12 günlük süreçte 1-2 fincan kahve icmenin zarari olmaz heralde hergün icmiyorsun sonucta ama o gün cayi daha az icersinBen sabah 2 bardak akşam 2 bardak açık çay içiyorum çokmu içiyorum acabaama hiç kahve içmedim Türk kahvesi istiyor canım çok ondan sordum aslında
Canim banada taze demislerdi 3.gun koydular demekki o merkez dondurmuyor embriyo sen hangi merkezdesin ve sen dondurulsunmu istiyorsun burda cogu kisi taze transfer oldu 2.yada 3.gun yada 5.gun oluyor onu bi sor gelisimlerine gore ayarlaniyor
Canim banada taze demislerdi 3.gun koydular demekki o merkez dondurmuyor embriyo sen hangi merkezdesin ve sen dondurulsunmu istiyorsun burda cogu kisi taze transfer oldu 2.yada 3.gun yada 5.gun oluyor onu bi sor gelisimlerine gore ayarlaniyor
Aleykumselam canisiii...
Cok sükür iyi geciyo temizligimmbitti simdi sizleri takip ediyom
Adet ne zaman geliyore? Normal
Sartlarda?
Evet o boslayanlarin künyesini bi okumaliyim
Aynen oyle canim bende dondurulmus yaptiracam rahim dinlendirme.taze bizim dedigimiz gibi yoksa bende şok oldum sen oyle deyince bismillah zaten o gun dollenmeye basliyacak embriyo ayni anda olmaz tabiki sen yanlis anlamissinYaaaa ben gonalf hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak sanırım taze embriyo ve dondurulmuş embriyo konusunu yanlış yorumladım. Dondurulmuştan kasıt rahim dinlendirme yaparak 1-2 ay sonra transfer yapmak değil mi? Taze ise 3-5 -7 neyse o günde transfer etmek. Bende aynı gün mü yapacak bu adam diye kendimi yedim kız şurda.
Tedavin nerde buaradaYaaaa ben gonalf hormonlarımın bana verdiği yetkiye dayanarak sanırım taze embriyo ve dondurulmuş embriyo konusunu yanlış yorumladım. Dondurulmuştan kasıt rahim dinlendirme yaparak 1-2 ay sonra transfer yapmak değil mi? Taze ise 3-5 -7 neyse o günde transfer etmek. Bende aynı gün mü yapacak bu adam diye kendimi yedim kız şurda.
Tedavin nerde buarada
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle tedaviye başladım.puregon 200 lük vuruluyorum. Orgalutran verdi ama onun daha vakti varmış. İmom omega ilacı ve inofolic şase verdi. İğnenin ml fazla değil mi sizce? Pcosum ben. Ayrıca beslenme ile ilgili sigara alkol dışında istediğini ye iç dedi. Sizin yememi önerdiğiniz bir şey var mı?
Bahceci rahim dinlendirip dondurulmus yapiyor bende diyarbakir bahcecide baslayacam sana neden oyle dedi bak simdi kafama takildi benimde sormadinmi biseyBahçeci umut tüp bebek merkezi,doktorumda cem çelik. Ben izmitteyim ama gidip geliyorum.
Bahceci rahim dinlendirip dondurulmus yapiyor bende diyarbakir bahcecide baslayacam sana neden oyle dedi bak simdi kafama takildi benimde sormadinmi bisey
Doz bünyeye göre değişiyor demekki.ben pko değilim 5 gün 225 gonal f kullandım.ohss oldum.Dozundan endişe etme bende pco yum 275 gonalf yapıyorum
Doktorum ohss ihtimaline göre dondurma işlemi yapabiliriz dedi. Süreç içinde karar verecekmiş. Kayseri Acıbadem de Çağlar hocaya yaptırıyorum bu arada.Doz bünyeye göre değişiyor demekki.ben pko değilim 5 gün 225 gonal f kullandım.ohss oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?