- Konu Sahibi PembeHelvam
- #3.361
mersindeyim cnmnereler oralar? hangi şehirdesin ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mersindeyim cnmnereler oralar? hangi şehirdesin ?
zaten dondurma işlemi yok içinde yumurta toplama ve transfer ücreti var 3000 tl içinde bu rakam raporlu hastalar için geçerli raporsuz 4000 tl dondurma işlemi için 1200 ayrıca ücret istiyorlar ben geçen yılda başkentte yaptırdım toplama ve transfer işlemi için 2800 ödemiştim ilaçlarım 600 tl tutmuştu
bayram sonrası başlayacağız inşallah
Evet 2 tane blasst. Ama bu teste kisti olanlarda pozitif cikabilir diyo. Ve bende cikolata kisti var.Aboooooo wuhuuuu ay ay ayyyy cok cok sevindimm kizzz masallaaah koss kosss kan verrrrr heleeee iki tane ki kondurmuslarrrrrdiii
amin inşallah sen nerede yaptıyorsun sıkınıt neydi sizde
Ne yedisi kizz 8. Gunumuz
inşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın
Oyle diyorsun ama testler ve her muayenede ucret aliyorlar onuda hesapla bence yada sorsaydin ben sormustum neredeyse ozelle ayni fiyata geliyor zaten artik ozellerde ilaclari anlasmali eczaneden indirimli aliyorsun ben onun icin vaskentten vazgectim
@alya001 efenim
Buyrunuz....
Transferciler- Sonuc
@freyja1979 - pozitif
@alya001 - negatif
PembeHelvam - pozitif
@drunkenduck - pozitif
@nevesta81 - negatif
Y yagmurcuk80 - pozitif
@Minesuu - pozitif
@Hope01 - pozitif
@ShinSeGi
@Maviay1778
@Adige_
@jeliboni
@melikosss
@tln arasta - pozitif
@nupelda02
@izmirie - pozitif
@snmdnz - negatif
@Dmrz
@bert87 - pozitif
@pinkc - pozitif
Akşam çok dua ettim canım mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine olanları tamamına erdirsin olmayanlara tez zamanda bu sevinci yaşatsın Rabbim diye
Normal olmasi gerekende bu belirli seviyeye gelmeden 2 kat artamaz ilk gunler yani. Belirli seviden sonra 48 saate 2 kati belirli seviyeye ulasincada yine 72 saate artar.sonucum çıkmış.3.gün 5.87 idi. 5.günüm hcg 30.2..artis cok fazla deilmi
Selam kızlar 7.günden ..
Bugün idrar testimi tekrarladım silik çizgi dünle hemen hemen aynı veya daha soluk
Test konusunda tecrübeli arkadaşlar idrar testimde 1 günde bariz koyulaşma olmalı mıydı?
@adige cnm ben 6.günde test yaptırdım 15 çıktı yarın inşallah bi daha vereceğim
Vayy bana hic oyle dememislerdi tlfnda demekki bilgileri yok attilar kafadansadece ilk muayenede 130 tl veriyorsun başlarken kan testi zaten muayene ücretinin içinde sperm testi 55 tl başkada ücret almıyorlar hepsi hastenenin aldığı 3000 tlnin içinde dondurma işlemi hariç 3000 tl yi 2 parçada alıyorlar eğer transfer olmazsa sadece opu parasını vermiş oluyorsun