- 26 Haziran 2011
- 2.688
- 2.240
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.741
Ahahha isterdim canım ama hcg iğnesi yapacağım için direkt kan veririm benNe 10 gunu cnm surda hepi topu 4 gun varidrsr testi yaparsin:))))
İyiyim canım paso yemek yiyorum tv karşısına kuruldumEvet canım. Verdiler. Bugün öğlen yaptım. . Sen iyisini değil mi. Uzanıyor msn.
Bugün benim yemekler güzeldi Bak domates çorbası İslim kebabı ve kayısı hoşafı yaptım gel se beraber olsun gebesin ya canın çekmesin@guneskaya0101 bugün ne pisirdin
Vücuda çaktırmadan hamilelik hormonu veriyor.. bünyeyi kandırıp hamileymiş gibi davrandırıyorNe işe yarıyor peki bu iğne bulamadım ben bi türlü
İşte 3 gündür aynı ben ..... bunalıma girecem kadın programları sıktı. Yarın akşam dolasmaya çıkacağım inşallah. Dolaniyorum evde bende ufak sefer işleri yapıyorum.Ahahha isterdim canım ama hcg iğnesi yapacağım için direkt kan veririm ben
İyiyim canım paso yemek yiyorum tv karşısına kuruldum
Sürekli yatmıyorum ama uzanır pozisyonda tıkınıyorum
Eheheeee....... Vücut şu bir aydır yediği ilaç hormon hap iğne kafayı yedi.... bi de üstüne kandiralim... alişiversinVücuda çaktırmadan hamilelik hormonu veriyor.. bünyeyi kandırıp hamileymiş gibi davrandırıyor
Bugün 4. Günüm hiç aklımdan geçmiyor şuan tahlil yapmak bugünde gonapeptyl diye bi iğne yaptım şimdi onun tahlili etkileyip etkileyemiyeceğini araştırıyorum ama birşey bulamadımbelki 7. Gün yaparım tahlil
canım bana da hcg iğnesi verdiler daha cuma günü onu yapıcam..
Ne 10 gunu cnm surda hepi topu 4 gun varidrsr testi yaparsin:))))
Ne işe yarıyor peki bu iğne bulamadım ben bi türlü
Ooofff yarin sendeyimBugün benim yemekler güzeldi Bak domates çorbası İslim kebabı ve kayısı hoşafı yaptım gel se beraber olsun gebesin ya canın çekmesin
Sonuclarinizi bekliyoruz kizlar dualarimiz sizlerle. En az sizler kadar heycanlıyız. Emeklerimiz bosa çıkmasin isallah. Negatif sonuc alam arkadasımızada Allah dayanma gücü versin. En kisa zamanda tekrar bu heycanı yasatmayı nasip etsin ki umutlar yesersin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
Valla gittim okulun kütüphanesinden bir sürü kitap aldım gündüzleri kendimi kitaplara adayayım dedim.. sürekli yat yat duramam ben bakalım napcam.. önceki tedavimde gayet kalkıp dolaşmıştım ama bu sefer cesaret edemiyorum..İşte 3 gündür aynı ben ..... bunalıma girecem kadın programları sıktı. Yarın akşam dolasmaya çıkacağım inşallah. Dolaniyorum evde bende ufak sefer işleri yapıyorum.
Hem de nasıl canım yaa vücut kendinden geçti artıkEheheeee....... Vücut şu bir aydır yediği ilaç hormon hap iğne kafayı yedi.... bi de üstüne kandiralim... alişiversin
Amin canim aaaaaaminSonuclarinizi bekliyoruz kizlar dualarimiz sizlerle. En az sizler kadar heycanlıyız. Emeklerimiz bosa çıkmasin isallah. Negatif sonuc alam arkadasımızada Allah dayanma gücü versin. En kisa zamanda tekrar bu heycanı yasatmayı nasip etsin ki umutlar yesersin. Allah yar ve yardımcımız olsun.
İzin yada rapor aldın mi bayram öncesi ise dönecek misin canimValla gittim okulun kütüphanesinden bir sürü kitap aldım gündüzleri kendimi kitaplara adayayım dedim.. sürekli yat yat duramam ben bakalım napcam.. önceki tedavimde gayet kalkıp dolaşmıştım ama bu sefer cesaret edemiyorum..
Hem de nasıl canım yaa vücut kendinden geçti artık
bende dün yaptim gonapeptyl. ne işe yariyormus ki?Bugün 4. Günüm hiç aklımdan geçmiyor şuan tahlil yapmak bugünde gonapeptyl diye bi iğne yaptım şimdi onun tahlili etkileyip etkileyemiyeceğini araştırıyorum ama birşey bulamadımbelki 7. Gün yaparım tahlil
Hcg ignesibende dün yaptim gonapeptyl. ne işe yariyormus ki?
Şimdilik 2 günlük rapor aldım canım ama perşembe-cuma da alırım büyük ihtimal.. bayram tatiliyle de birleşince nerdeyse test gününe kadar evde olmuş oluyorum.. normalde her tatil yazlığa giderdik ama bu yaz tatil planları iptalİzin yada rapor aldın mi bayram öncesi ise dönecek misin canim
kesin bilgi mi? :))Hcg ignesi
Haydi güzel haberlerle inşallah
Bende 5 gün aldım rapor. Bayram sonu ise dönüyorum. Dönüşte gebelik testi zamanı da geliyo. Yüzümüz gülecek mi bakalım. .Şimdilik 2 günlük rapor aldım canım ama perşembe-cuma da alırım büyük ihtimal.. bayram tatiliyle de birleşince nerdeyse test gününe kadar evde olmuş oluyorum.. normalde her tatil yazlığa giderdik ama bu yaz tatil planları iptal
Sen naptın döndün mü işe?
Ege ümiversitesi canım.aynı adet olacak gibi hissediyorum.umarım olmam
Bende şimdi arkadaşlardan öğrendim vücudu kandırıyomuş hamilelik hormonu verip sen hamilesin ona göre çalış diyormuş tutunmaya yardımcıymışbende dün yaptim gonapeptyl. ne işe yariyormus ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?