- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.701
Gun dd 5 7 10 degisio isteah canim ins hepimizin pozitif olsun katlanarak artsın ins.bu arada 50 ne ya günde 3 keremi yapiyosun test:))kandan baktir artik bence
Tebrik ederim cnm benim saglikla artsin insallahKızlar tekrar merhaba bugün transferin 8. Günü ve ikinci beta hcg testimin sonucunu biraz önce aldım 128 çıkmış ilk testim bildiğiniz gibi pazar günü yani 6. Günde yapmıştım 42 çıkmıştı çok heyecanlıyım allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu tüm dualarım sizinle
Yok annem bana rapor cikiyormus sonradan ogrenince bu ayi es gectik raporun cikmasini bekledim adetim temmuzun basina denk geliyor o zaman baslayacam zaten merkezde dondurup transfer yapiyor anlayacagin transferim agustosu bulurSen transfer olmusmuydun cnm
Tovbe bismilllahbenim adim cikmisa goruyon mu PembeHelvam elalem kan testi yapio. cnm 3. Gun icin gercekten degerin iyi benim 4. Gun buyuk ihtimalde 5 6 falandi degerim silik cizgiyi girmustum. Ama cok erken baktirmissin kana catlatici igne falan olmamistin dimi ?
Canim ilaclari kullanmaya devam et carsamba testi tekrarla dedi ama durum degismeyecek niye boyle birsey birsey yaptiriyor anlamadim gec dollenmeden supheeniyor herhalde ama degerim cok dusuk dedim oolsun tekrarla dedi ust uste tup bebek tedavisi yapiliyor mu bilmiyorum bir sure dinlensen daha iyi olacak sanirim sonrasinda farkli bor klinikte devam etmeyi dusunuyorum zaten sizlerin guzel janerlerini takip ediyorum:)
Enee gii tuh ben seni tranfer.oldun saniom.ondan test yapmion demekYok annem bana rapor cikiyormus sonradan ogrenince bu ayi es gectik raporun cikmasini bekledim adetim temmuzun basina denk geliyor o zaman baslayacam zaten merkezde dondurup transfer yapiyor anlayacagin transferim agustosu bulur
Ben kendimi zorla takip ettiriyom demiKizlar artik cok kalabaliklastik.. kimseyi adam akilli takip edemiyombu yüzden listeye girmek isteyenler lütfen özelden yazsin... tiskürler
E Eylul_07_89 ne zamandirda sana yazicaktim ne güzel tevaffuk oldu bugün yazmissin.. hayirli olsun tedavin. Bol kaliteli yumoslarin olsunnn.
Pembeyede demistim ben transfer olana kadar siz dogurursunuz demistim:)Sen transfer olmusmuydun cnm
Hic bi sayfa yok ki.. adin gecmesinBen kendimi zorla takip ettiriyom demi
Pemben yesin seni eminPembeyede demistim ben transfer olana kadar siz dogurursunuz demistim:)
Mantarli kasarli et sote pilav ayran sen ne yaptin?
Pemben yesin seni emin
Vallahi yok misafirim var :))Uuu lalaaaa entel kuntel takilion..
Dünkü atmasyon yemek var
Senin ne soylesene yaaaaaaUuu lalaaaa entel kuntel takilion..
Dünkü atmasyon yemek var
Neden gününden önce istemiyorlar anlamıyorum benim eşimde kesinlikle yapmak Yok diyoAaaa kimmis onlar varmiki gizli gizli yapanlar e askolsun onlara o zaman bende tedaviye başlayınca yapmam diye dusunuyordum herhalde dayanamam yaparim kesin eşimden gizli yaparim o gununden once istemez
4
Yok tatlim umut edecek bir deger degilki 1.20 den dusuk ilaclardan dolayi adette olmadim yarin vereyim kan testinide rahatlasin dr:)Ben sokben iptal hayatta neler var
Bi ümut kapisimi
Acik biraktinyoksa? Degerin kac cikmisti canikom.. doktor degilim ama bi bildigi vardir herhalde... hakkinda eeeeen hayirlisi neyse o olsun... kalbine gönlüne göre versin mevlam
En hayirlisindan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?