- 7 Aralık 2016
- 30
- 24
- 38
- 43
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.761
Kizlar gonapeptyl ignesinin icerigini okudum hcg yok içinde. baskilayiciymis. sanirim hamile kalirsam ohss olmayalim ya da hormonlar dengesiz aşırı yukselmesin diue vermis olabilirler.
amaaaaa icinde hamileyken kesinlikle kullanmayin yaziyor
benim kutuda 7 tane vardi onun sadece 1i yapilcakti dimi?
kesin bilgi mi? :))
Haydi güzel haberlerle inşallah
Bana hastaneden 1tane verdiler bunu salı gün vur dediler seninde 1 tanedir muhtemelenKizlar gonapeptyl ignesinin icerigini okudum hcg yok içinde. baskilayiciymis. sanirim hamile kalirsam ohss olmayalim ya da hormonlar dengesiz aşırı yukselmesin diue vermis olabilirler.
İnşallah gülsün canım çok emek verdik bu süreçte acılar çektik.. Allah emeklerimizin karşılığını versin inşallahBende 5 gün aldım rapor. Bayram sonu ise dönüyorum. Dönüşte gebelik testi zamanı da geliyo. Yüzümüz gülecek mi bakalım. .
Bende internetten baktım yan etkilerinde düşük var ne alaka anlamadımKizlar gonapeptyl ignesinin icerigini okudum hcg yok içinde. baskilayiciymis. sanirim hamile kalirsam ohss olmayalim ya da hormonlar dengesiz aşırı yukselmesin diue vermis olabilirler.
Cnm sana opudan.once catlatma.ignesi olarak ne verildi ? Gonapeptyl yi bana opudan once yumlar catlamasin diye verilmisti gecen ay. Ha bide ohss olmayasin diye veriliyor koruyucu igne :)bende dün yaptim gonapeptyl. ne işe yariyormus ki?
Ben burayı takip etmeye çalışırken hiç canım sıkılmıyor :) 15dk bakmasam sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuzValla gittim okulun kütüphanesinden bir sürü kitap aldım gündüzleri kendimi kitaplara adayayım dedim.. sürekli yat yat duramam ben bakalım napcam.. önceki tedavimde gayet kalkıp dolaşmıştım ama bu sefer cesaret edemiyorum..
Hem de nasıl canım yaa vücut kendinden geçti artık
Ben burayı takip etmeye çalışırken hiç canım sıkılmıyor :) 15dk bakmasam sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuzyetişemiyorum hızınıza
Valla bacim burda biz catlaklarla kalirsan o is 10 güne kalmaz 5. günde baslarsin idrar testine
Ben dedim bu gidisle transfere girerken testide yanimda goturecem
Gözün aydın canım oh oh gelsin güzel haberlerKızlar tekrar merhaba bugün transferin 8. Günü ve ikinci beta hcg testimin sonucunu biraz önce aldım 128 çıkmış ilk testim bildiğiniz gibi pazar günü yani 6. Günde yapmıştım 42 çıkmıştı çok heyecanlıyım allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu tüm dualarım sizinle
Canisi sen nasilsinnnnn..Gözün aydın canım oh oh gelsin güzel haberler
Misafirin varda burda ne isin vargece gel.. beklicem seni
Ayyyy
Ben burayı takip etmeye çalışırken hiç canım sıkılmıyor :) 15dk bakmasam sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuzyetişemiyorum hızınıza
Hadi hayırlı uğurlu olsun kuzumm test günümüz de muhtemelen aynı seninle doğal olarakAyyyyPembeHelvam çok heyecanlıydı onun oraya konduğunu görünce ağlamaya başladım çok güzeldi bana bir tane transfer edildi inşallah bebişime kavuşurum
Ohhh beeegeldim buradayim gittiler
AyyyyPembeHelvam çok heyecanlıydı onun oraya konduğunu görünce ağlamaya başladım çok güzeldi bana bir tane transfer edildi inşallah bebişime kavuşurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?