HAZiRAN AYI TÜP BEBEK

Kizlar gonapeptyl ignesinin icerigini okudum hcg yok içinde. baskilayiciymis. sanirim hamile kalirsam ohss olmayalim ya da hormonlar dengesiz aşırı yukselmesin diue vermis olabilirler.

amaaaaa icinde hamileyken kesinlikle kullanmayin yaziyor :KK43:

benim kutuda 7 tane vardi onun sadece 1i yapilcakti dimi?

evet tek bir doz veriyorlar.

Kizlar gonapeptyl ignesinin icerigini okudum hcg yok içinde. baskilayiciymis. sanirim hamile kalirsam ohss olmayalim ya da hormonlar dengesiz aşırı yukselmesin diue vermis olabilirler.

Bana hastaneden 1tane verdiler bunu salı gün vur dediler seninde 1 tanedir muhtemelen

:olamaz:

Bende internetten baktım yan etkilerinde düşük var ne alaka anlamadım

:olamaz::olamaz::olamaz:
Valla gittim okulun kütüphanesinden bir sürü kitap aldım gündüzleri kendimi kitaplara adayayım dedim.. sürekli yat yat duramam ben bakalım napcam.. önceki tedavimde gayet kalkıp dolaşmıştım ama bu sefer cesaret edemiyorum..

Hem de nasıl canım yaa vücut kendinden geçti artık
Ben burayı takip etmeye çalışırken hiç canım sıkılmıyor :) 15dk bakmasam sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuz :olamaz: yetişemiyorum hızınıza :KK48:

Kızlar tekrar merhaba bugün transferin 8. Günü ve ikinci beta hcg testimin sonucunu biraz önce aldım 128 çıkmış ilk testim bildiğiniz gibi pazar günü yani 6. Günde yapmıştım 42 çıkmıştı çok heyecanlıyım allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu tüm dualarım sizinle
Gözün aydın canım oh oh gelsin güzel haberler

X