- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.361
Hayır kan sulandiriciyi kendin yapıyorsun zaten göbekten onda bir şey yok merak etme cleksan 400 kullanıyorum pıhtılaşma yok fakat hekimler tüp bebek tedavilerinde genelde veriyorlar 12. Haftaya kadarPeki ignenin dozu ne canm. Sen dedemi pihtilasma var peki bu igne can yakiyor mu ya progestan igneden sonra bi de bu cikti
Tatlım Allah tamamına erdirsin çok güzel bi haber bu yaşasınHahah canm sagol ben sabirsizim her zaman. Zaten 2 senedir sabir edeck yerlerim agriocarsamba clenai yaparim devam ederse clean veni korkutuo aman yapack bisiy yok
Sagol cnm benim basi ortasi sonu iyi olsun insallah. Ayrica senin de kan degerin iyi merk rtme katlanarak artacak :)Tatlım Allah tamamına erdirsin çok güzel bi haber bu yaşasın
Cnm sen kan testi yaptir dinmiydiBenim şehir Kars değil canım Istanbul. Doktorumun soyadı Kars1. Sayfaya baktımda az önce.
PembeHelvam
Bugün prodüktör alacaktım ama sabah sistit yüzünden canım çok yanıyordu onu unuttum. Çarşamba kan testi yaptıracağım.Cnm sen kan testi yaptir dinmiydidun predictor yapan senmiydin
Ahahahahahahahah harika yaaaaBenim şehir Kars değil canım Istanbul. Doktorumun soyadı Kars1. Sayfaya baktımda az önce.
PembeHelvam
Gecmis olsun cnm.ya Dun yapan sen degil miydin ay hatlar mi karisti ben deBugün prodüktör alacaktım ama sabah sistit yüzünden canım çok yanıyordu onu unuttum. Çarşamba kan testi yaptıracağım.
Bugün prodüktör alacaktım ama sabah sistit yüzünden canım çok yanıyordu onu unuttum. Çarşamba kan testi yaptıracağım.
Uuuu lalaaaa... geliyoreeeee bizim bebisssss...insallahhh.. cesaretine hayranimmmm... harikasinnnn... cok sevindim adinaaaa yuuupppiiii
Küsme canisi.. sen küsersen cicekler solar....
Yok benimkisi atmasyon
Sağol canım bende birazdan ilaç içip yatarım. İnşallah sabaha düzelirim.Ilaclarini almaya baslaidn mi canim efeksionun insallah azalir..
Yok ben değildim bende karıştırıyorum artıkGecmis olsun cnm.ya Dun yapan sen degil miydin ay hatlar mi karisti ben deinsallah guzel cikar cnm :)
Sağol canım bende birazdan ilaç içip yatarım. İnşallah sabaha düzelirim.
Yedin mi yemeginiiii...
Oooo ustune cay bile içtim canikom:)Yedin mi yemeginiiii...
Eeeh burda henüz iftar olmadi.. 21:40 i bekliyoruz,, kaldi son 20 dakika...Oooo ustune cay bile içtim canikom:)
Yap cnm korkunun ecele faydasi yok nasil olsa ogrenceksin insallah pozitif cikarkızlar benimde yarın transferimin 8. günü sabah idrar testi yapsam mı acaba ? çok korkuyorum negatif çıkarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?