- 9 Şubat 2014
- 368
- 645
- 53
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.321
Bende günde 1 coraspin ve hibor 3500 iğne kullanıyorum ve bende pıhtılaşma da yok üstelikKizlar coraspirinle kan sulandirici igne birlikte kullanilir mi. Ben bugun hematologa gitti ben de kan.pihtilasmasi var tup bebek merkezi coraspirin yeterli dedi ama.hematolog yeterlindegil dedi igne verdi. Ikisini birlikte kullansam.ne olur kullanan var mi aranizda ???
Huuu canisiii.. sen napiyon.. nasil geciyor günlerin...Bende günde 1 coraspin ve hibor 3500 iğne kullanıyorum ve bende pıhtılaşma da yok üstelik
son 2 gündür daha iyiyim daha kolay hızlı vakit geçiriyorum bugün erken gebelik testi aldım Çarşamba yapacağım inşallah çok heyecanlıyımHuuu canisiii.. sen napiyon.. nasil geciyor günlerin...
8Ayy dogru vardi dimi öyle biseyler ben unutmusimmmkusura bakma...
Doktorlar çıkmış canım.gelirlerse sorarım.yazarım sanaYaa canim hazir hastanedesin.. bi sorsana su catlatma ignesi kanda kac gün duruyomus? Doktoruma göre kana etkisi yok idrara varmis.. bakalim ordakiler ne dicek cok merak ettimsana zahmet bi sorabilirmisin?
Sanirim transferimiz ayni aya denk gelecek :)Amin insallah hepimiz canim
görüyorum cnm görüyorum. tebrik ederim simdiden masallah olmuş bu iş
Aksama firinda besamel soslu patates/kiyma ..
corba
Salata
Peki seeen?
Sagol canim Umarim olmustur gerginim bayagörüyorum cnm görüyorum. tebrik ederim simdiden masallah olmuş bu iş
Kesinlikle gorunuyor kacinci gunun canim
5. Gunum canmKesinlikle gorunuyor kacinci gunun canim
Tebrikler canım gayet görünüyor
Aaaa masallah o zaman hadi devami gelir insallah5. Gunum canm
Tebrikler canım gayet görünüyor
Dunden veri var canim. Bakalim yarin onemli.olan koyulacakmi diye
Aaaa masallah o zaman hadi devami gelir insallah
Evet görünüyor canım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına Almanı nasip etsin inşallah
Insallah canim Rabbim hepimize nasip etsin Allah kimsenin emegini bosa cikarmasinEvet görünüyor canım hadi gözün aydın Allah sağlıkla kucağına Almanı nasip etsin inşallah
Ben hibor 5000 iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum. Bende de pıhtılaşma problemi yok normalde.Kizlar coraspirinle kan sulandirici igne birlikte kullanilir mi. Ben bugun hematologa gitti ben de kan.pihtilasmasi var tup bebek merkezi coraspirin yeterli dedi ama.hematolog yeterlindegil dedi igne verdi. Ikisini birlikte kullansam.ne olur kullanan var mi aranizda ???
Hamilesin canm kaçıncı günğn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?