- 11 Mayıs 2014
- 1.354
- 1.538
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.381
Arkadaşlar merhaba. Adetin kaçıncı günü transferiniz oldu? Pozitif görenlerin içinde Pcos olan var mı ayrıca?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy kiyamam iyi iftarlar canimEeeh burda henüz iftar olmadi.. 21:40 i bekliyoruz,, kaldi son 20 dakika...
Oy kiyamam sana ya. Gecer zaman merk etme cnm. Onemli olan zamanin gecmesi degil guzel hberler almak. Esinlede Allah kavustursun insallah zorGüzel haberlerinizi aldıkca hem çok mutlu oluyorum hemde çok sabırsızlanıyorum.Benim bebeler 3 aydır donuklar estrofem kullanmaya başladım, cuma kontrolüm var rahimde sorun çıkmazsa transfer gününe karar verilecek.Geçmiyyorrrr günnlerrrrr yarrr yarrr yaarrrr diye bağır çağır şarkı söyleyesim var.(Doğuda olduğumuz için eşimden de 3 aydır ayrıyım )
Adetin 20..gununde tranfer oldu cnm. Pkolu degilimArkadaşlar merhaba. Adetin kaçıncı günü transferiniz oldu? Pozitif görenlerin içinde Pcos olan var mı ayrıca?
Hic gulecegim yoktu ver herkesi gazi bakalim:))Yap cnm korkunun ecele faydasi yok nasil olsa ogrenceksin insallah pozitif cikar
Çok sağol canım benim.Oy kiyamam sana ya. Gecer zaman merk etme cnm. Onemli olan zamanin gecmesi degil guzel hberler almak. Esinlede Allah kavustursun insallah zor
Ben pcosum daha transfer olmadım ama banada adetin 15 20. günü içerisinde transfer olur denildi.Arkadaşlar merhaba. Adetin kaçıncı günü transferiniz oldu? Pozitif görenlerin içinde Pcos olan var mı ayrıca?
Güzel haberlerinizi aldıkca hem çok mutlu oluyorum hemde çok sabırsızlanıyorum.Benim bebeler 3 aydır donuklar estrofem kullanmaya başladım, cuma kontrolüm var rahimde sorun çıkmazsa transfer gününe karar verilecek.Geçmiyyorrrr günnlerrrrr yarrr yarrr yaarrrr diye bağır çağır şarkı söyleyesim var.(Doğuda olduğumuz için eşimden de 3 aydır ayrıyım )
Hic gulecegim yoktu ver herkesi gazi bakalim:))
Teşekkür ederim inşallah sabrın sonu selamet olurSabrin sonu selamet olsun insallah... gelsin bebisler...
Napim ay gunlerce umutlanmaktansa bi an evvel ogrenmekten yanayim
Hic gulecegim yoktu ver herkesi gazi bakalim:))
ben sizi dusunuyorm yigenlerimi merk ediyormTabi kendi Minesuu transferin ilk gününden beri idrar testi yaptigi icin veriyo gazi..
ben sizi dusunuyorm yigenlerimi merk ediyorm
Tabi tabi.. ver gazi..
Tabi kendi Minesuu transferin ilk gününden beri idrar testi yaptigi icin veriyo gazi..
DusunecegimYarinki testini lütfen karga daha gag demeden yapiyorsun ve buraya foti yüklüyon taaaam mi
Aman iyi yapamayih hihhhBakiyorum kendi 2.gunden yapmaya basladi herkese gaz veriyor valla:))
düsünecekmis... hadi ordan.. sen yarina saatini bile planlamissindir wc dede hazirolda bekliyo testinDusunecegim
Bakiyorum kendi 2.gunden yapmaya basladi herkese gaz veriyor valla:))