- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.341
Yarin kd cuya sorcm napayim diye. Clexan 0.6 verdi. Ignerdende huylaniyorm ya aman ;(Ben hibor 5000 iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum. Bende de pıhtılaşma problemi yok normalde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin kd cuya sorcm napayim diye. Clexan 0.6 verdi. Ignerdende huylaniyorm ya aman ;(Ben hibor 5000 iğne ve coraspin birlikte kullanıyorum. Bende de pıhtılaşma problemi yok normalde.
Goruyor musunuz sonunda yukledim sabah beri ugrasiyorum
Eki Görüntüle 2011222
Hih unutmuşmuş kustum
8
ohh ellerine saglik
Bende kuru fasulye
pilav
Yogurt
Turşu
Siz italyano:))
Biz turkish:))
5. Gunum cnm insallahHamilesin canm kaçıncı günğn
Bende clexand kullaniyorum.. 20mg .. arti coraspirin..Yarin kd cuya sorcm napayim diye. Clexan 0.6 verdi. Ignerdende huylaniyorm ya aman ;(
Hahah canm sagol ben sabirsizim her zaman. Zaten 2 senedir sabir edeck yerlerim agrio carsamba clenai yaparim devam ederse clean veni korkutuo aman yapack bisiy yokUuuu lalaaaa... geliyoreeeee bizim bebisssss... insallahhh.. cesaretine hayranimmmm... harikasinnnn... cok sevindim adinaaaa yuuupppiiii
Küsme canisi.. sen küsersen cicekler solar....
Yok benimkisi atmasyon
Hamile olunca hangisini biraktircakti cnm doktorun sanki oyle bisiy demistinBende clexand kullaniyorum.. 20mg .. arti coraspirin..
Ooyyyyyy o ne kadar güzel bir çizgiiiii.Hayırlı olsun .Rabbim kucağına almayı nasip etsin.Yaptım sonunda alın size foto :)Eki Görüntüle 2010498 Eki Görüntüle 2010498
Hamile olunca hangisini biraktircakti cnm doktorun sanki oyle bisiy demistin
Bende troid hastasi deyilim ama o ilaci tedavinin basindan beri kullaniyorumCanım evet gebelikte tsh ani yükseliş gösterir.. tiroid hormonu artık sadece anneye değil bebeğe de yetemediği için leviatron ya da eutrox tarzı ilaçlar başlarlar.. umarım hamilesindir bu önemli bir belirti
Sagol cnm insallah. Devami hayirli olsun insallah hepimiz kalalimOoyyyyyy o ne kadar güzel bir çizgiiiii.Hayırlı olsun .Rabbim kucağına almayı nasip etsin.
Tekrar yaptirdiginda yani 2 gun sonra 100 ve uzeri olmali sayet olursa son bi test isterler gene katlanirsa sıkıntı yok. Isallah kanaman falanda olmazsa normaldir cnmKızlar değerim 53.54 çıkmış transferimim 10. Günüydü aile.hekimi biraz düşük demiş kliniği aradım 12. Günü baz alalım gözünüz aydın dedi ama moralim bozuldu düşük diye inşallah çarşamba artmış olur
Kizlar coraspirinle kan sulandirici igne birlikte kullanilir mi. Ben bugun hematologa gitti ben de kan.pihtilasmasi var tup bebek merkezi coraspirin yeterli dedi ama.hematolog yeterlindegil dedi igne verdi. Ikisini birlikte kullansam.ne olur kullanan var mi aranizda ???
Goruyor musunuz sonunda yukledim sabah beri ugrasiyorum
Eki Görüntüle 2011222
Ankara Başkent Hastanesi, Prof. Dr. Göğşen ÖnalanHangi dr ve hastane bu merak ettim :)
Evet genelde veriyor doktorlar çünkü hamilelikte tsh mutlaka yükseliyor ve tedavi edilmezse bebekte zeka geriliğine sebep olabiliyor.. ben de yıllardır kullanıyorum bu ilacıBende troid hastasi deyilim ama o ilaci tedavinin basindan beri kullaniyorum
Evet gorunuyor cok cesursun ya ayni gun transferiyiz. Gerci benim dondurulmus. Daha gec hcg yayiliyormus. Cesaretiniza hayran kaldim.
Inşallah tatlımTekrar yaptirdiginda yani 2 gun sonra 100 ve uzeri olmali sayet olursa son bi test isterler gene katlanirsa sıkıntı yok. Isallah kanaman falanda olmazsa normaldir cnm
Amin ınşallah hepimizeOoyyyyyy o ne kadar güzel bir çizgiiiii.Hayırlı olsun .Rabbim kucağına almayı nasip etsin.