- 20 Mayıs 2008
- 558
- 540
- 303
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.301
Amin canim insallah Rabbim emeklerimizi umutlarimizi bosa cikârmasinGozunaydin canim hic moralini bozma allahin izniyle yukselir 20 nin ustunu baz aliyorlar obemli olan degerlerinin guzelce artmasi hadi bakalim darisi hepimize insallah
Evet ben de okudum oyle şeyler tedavi oldugum hastanedeki hemsire de oyle dedi onemli olan 12. Gun degeri dedi hayirlisi insallahBence moral bozacak bir şey yok ben bu forumda neler okuyorum 10. günde 25 çıkanları biliyorum ve inşaallah seninki de yükselecek. Bak benim doktorum bugün yapma testi moralini bozma dedi bugün benim 8. günüm, demek ki 10. günde ancak seninki kadar bir sonuç bekliyor.
Sagol canim insallah Allah im hepimizin yuzunu guldursunbenim ilk tedavimde test günü 50 çıkmıştı bütün merkez çığlık atmıştı nerdeyse hamilesin diye... insallah güzel güzel artacak değerin hiiicc düşünme bile bebegini sev, tadini çıkar
Amin canim insallah Rabbim emeklerimizi umutlarimizi bosa cikârmasin
Ewt biz beraber yoldaşızOo donmusun tutma olasiligi daaha yüksekmis..
Hep öyle okudum ve bi cok arkadasim öyle hamile kaldi..
bilmiyom canim ya artik kafayi yedimignenin etkisi ne kadar sürüyo ne zaman cikio idrardannkandan düsünendüsüne banda sardim..
seninle yoldas o zamangunes0101 olucak insallah temmuzda.. burdan ayirlmak yok heee
Canim ben ikisini de kullaniyorum onceki tedavimde de ikisini de kullaniyordumKizlar coraspirinle kan sulandirici igne birlikte kullanilir mi. Ben bugun hematologa gitti ben de kan.pihtilasmasi var tup bebek merkezi coraspirin yeterli dedi ama.hematolog yeterlindegil dedi igne verdi. Ikisini birlikte kullansam.ne olur kullanan var mi aranizda ???
Peki ignenin dozu ne canm. Sen dedemi pihtilasma var peki bu igne can yakiyor mu ya progestan igneden sonra bi de bu ciktiCanim ben ikisini de kullaniyorum onceki tedavimde de ikisini de kullaniyordum
İnş sonucun temiz çıkarda hemen bebişini alırsınMerhaba kizlar nasilsiniz :) benimde 6 tane buzdan bebegim vartemmuzda rahim filmi cektiricem bir sorun olmazsa agustosta transferim olacak insallah rabbim emeklerimizzi bisa cikarmasin
Hangi dr ve hastane bu merak ettim :)en güzelini yapıyorsun canım bol bol dinlen yorma kendini, sızıları da hayra yoralım ki öyle olsun :) düşünceli doktorumuz arayıp sorar öyle iyi misin diye.. benim öncekinde test yaptırmama daha 2 gün varken sabah 8de aradı, hadi git kan ver şimdi dedi.. heyecandan öldüm bittim hocam daha iki gün var dedim, olsun git ver kanını eğer tuttuysa çıkar bi değer onu değerlendiririz demişti.. hakikaten test günüme daha 2 gün varken beta hcg 255 çıkmıştı
Evet beeeeennnnKizlar coraspirinle kan sulandirici igne birlikte kullanilir mi. Ben bugun hematologa gitti ben de kan.pihtilasmasi var tup bebek merkezi coraspirin yeterli dedi ama.hematolog yeterlindegil dedi igne verdi. Ikisini birlikte kullansam.ne olur kullanan var mi aranizda ???
ben yapmam yaaa sonra cok fena moral bozuyorumHepimiz için hayırlısı olsun inşallah sonu sağlıkla güzel olur ben 3 gün sonra başlarım idrar testlerine
Kan testi nedense beni daha çok geriyor sanki idrar testinde kesin görürüm içim rahat kan veririm diye düşünüyorum, ilkinde de aynı şeyi yapmıştım bu iğneler kafayı yedirdi bana sanırımben yapmam yaaa sonra cok fena moral bozuyorum
Amin insallah hepimiz canimİnş sonucun temiz çıkarda hemen bebişini alırsın
Aksama firinda besamel soslu patates/kiyma ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?