- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
- #2.281
evdeyim cnm ağır işler yapmasam da ufak tefek seyler yapiyorum. bizim embriyocuklar bugün rahme temel atma calismalarina başladı onlara başarılar diliyoruz
Gozunaydin canim hic moralini bozma allahin izniyle yukselir 20 nin ustunu baz aliyorlar obemli olan degerlerinin guzelce artmasi hadi bakalim darisi hepimize insallah
Yarın arıcaklar canm testine çok sewindim inşallah hamişsindir ki bence öyle
Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum hem ondan hemde 2. Gün embriyosuAllah allah.. cok ilginc9. günün halbuki.. 5. gün embriosumuydu?
Bende zor sabrediyorum sorma. Bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum, gerçi transferden beri hafif bir yanma oluyordu ama bu sabah fena oldu. Akşam ilaç almamı söyledi doktorum. Sende öyle bir problem oldu mu?Canimmm.. az kaldi bizimde
Çarşamba günü çatlatma iğnesi oldum hem ondan hemde 2. Gün embriyosu
Bende zor sabrediyorum sorma. Bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum, gerçi transferden beri hafif bir yanma oluyordu ama bu sabah fena oldu. Akşam ilaç almamı söyledi doktorum. Sende öyle bir problem oldu mu?
İğne bu kadar devam etmemesi lazım canm ya inşallah bebişlerin seninledir zaten bn embrioları dondurxcam temmuzda transferHadi hayirlisi canim.. sen kap gel bebitolarini.. en rahat yerleri senin icinde .. ohhh misss
Valla ben suan pek sevinemiyom cünkü hcg ignesi oldum ya onun etkisi idrarda 5 ila 10 arasi olabiliomus
O yüzden en temizi kan testi.. carsambayi beklicem artik..
Ben bugün biraz dışarı çıktım çok sıkıldım yatmaktan Benim de kasıklarım da ara ara batma oluyor sırt üstü yatamıyorum resmen kasığıma kramp giriyor, bir de göğüs uçlarım çok hassaslaştı bunların hepsini ilk transferimde de yaşamıştım, kullandığımız ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, belirti için daha çok erken o zaman kaşık ağrımı dr a sormuştum kalan yumurtalar büyüyor ondan demişti.evdeyim cnm ağır işler yapmasam da ufak tefek seyler yapiyorum. bizim embriyocuklar bugün rahme temel atma calismalarina başladı onlara başarılar diliyoruzinsallah bu 3 günde artik bize sıkıca tutunmus olurlar. sağ kasigimda hafif bi ağrı oldu bugün insallah embriyocuklarim agritmistir. sen nasilsin cnm?
Oo donmusun tutma olasiligi daaha yüksekmis..İğne bu kadar devam etmemesi lazım canm ya inşallah bebişlerin seninledir zaten bn embrioları dondurxcam temmuzda transfer
evet cnm evet benim transferden önce başlamıştı zaten göğüs acilari filan :) rahmimde fazlasiyla kalinlasmis gerilmis sanirim en ufak ters harekette hemen kramp gibi canim yaniyor ama bende önceki tedavilerden alışkınım bunlara hic heyecanim bile yok :) umutla bekliyorumBen bugün biraz dışarı çıktım çok sıkıldım yatmaktan Benim de kasıklarım da ara ara batma oluyor sırt üstü yatamıyorum resmen kasığıma kramp giriyor, bir de göğüs uçlarım çok hassaslaştı bunların hepsini ilk transferimde de yaşamıştım, kullandığımız ilaçlardan olduğunu düşünüyorum, belirti için daha çok erken o zaman kaşık ağrımı dr a sormuştum kalan yumurtalar büyüyor ondan demişti.
Amin canim insallah dua ediyorum sadece Rabbim tamamina erdirir insallahcanım gözün aydın bence aile hekimini hiç kafaya takma önemli olan merkezin ne dediği hayırlısıyla artacak inşallah sağlıkla kucağına da alırsın inşallah
Guzel dusunelim guzel olsun insallahBozma moralini canım yaaa güzel düşün
Canimmsen beni guldurdun ya Allah da seni guldursun dogru diyorsun cok bilseydi uzman olurdu insallah carsamba guzel haberler paylasirim3. Gün embriyosu be 10. Gün için gayet güzel bir değer canım hiç moralini bozma hamilesin işte bunun keyfini çıkar, deliriyorum böyle patavatsız doktorlara, çok iyi bilseydi kadın doğumcu olurdu pratisyen değil
Evet onemli olan duzenli artiş gostermesi biraz daha sabir payima dusen :)gününe göre değerin cok iyi aile hekimine bakma sen bilmez onlartest günü 20 üstü her degere pozitif deniyor senin 2 gün sonra 106 civari olacak gayet guze tebrik ederim :) sakin ama sakin boş yere moralini bozma
Oyle menem bi yerde yasiyorum ki ozel klinik hastane vs yok maalesef sabredicem artik carsambaya kadarfreyja1979 ha bu arada sağlık ocağında yapılan testlerde güvenilirlik ve hassasiyet daha düşük çok kafana takarsan yarın bi özel laboratuvarda tekrarla
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sonu sağlıkla güzel olur ben 3 gün sonra başlarım idrar testlerineevet cnm evet benim transferden önce başlamıştı zaten göğüs acilari filan :) rahmimde fazlasiyla kalinlasmis gerilmis sanirim en ufak ters harekette hemen kramp gibi canim yaniyor ama bende önceki tedavilerden alışkınım bunlara hic heyecanim bile yok :) umutla bekliyorum
benim ilk tedavimde test günü 50 çıkmıştı bütün merkez çığlık atmıştı nerdeyse hamilesin diye... insallah güzel güzel artacak değerin hiiicc düşünme bile bebegini sev, tadini çıkarEvet onemli olan duzenli artiş gostermesi biraz daha sabir payima dusen :)
Sağol tatlim maalesef burada ozel bir klinik hastane vs yok bbakalim bi carsamba olsun da insallah artiş gosterirCanim nicin moralini bozuyorsun ki? 5 den sonrasi hamile sayiliyor.. aile hekimi ne anlar tüp bebekten.. ayrica degerin masaAllah 10. gün icin güzel önemli olan artis... 2 gün sonra bence özel hastanede ver sen kan.. saglik ocagini salla... gözün aydin hamissss
Kiz biz M Mrsklnc ile benim baslayacagim yer ayni merkez benimde donmuş olacak yani merkez rahim dinlendirme teknigi yapiyor ve embriyolari dondurup diger ay transfer yapiyor ben sana diyommm diyommmm ben en sona kaldim bu topikte offf offfOo donmusun tutma olasiligi daaha yüksekmis..
Hep öyle okudum ve bi cok arkadasim öyle hamile kaldi..
bilmiyom canim ya artik kafayi yedimignenin etkisi ne kadar sürüyo ne zaman cikio idrardannkandan düsünendüsüne banda sardim..
seninle yoldas o zamangunes0101 olucak insallah temmuzda.. burdan ayirlmak yok heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?