- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- Konu Sahibi PembeHelvam
- #2.141
Gunaydin kizlar. Testimde hala var ama sanki koyulasmadi gibi ya ya da bana oyle gelio bert87 cnm senin 4. 5. Gunlerinde testin nasildi ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm sonucunu aldin mi ?Günaydın yol arkadaşlarım transferin 10. Günü şimdi işe gitmeden önce hastaneye gideceğim acil e test için bakalım yardımcı olacaklar mi :)
Ve bugün iş başı hadi bakalim mutlu haftalar hepinize
Foto at bi canisiiiii..Gunaydin kizlar. Testimde hala var ama sanki koyulasmadi gibi ya ya da bana oyle gelio bert87 cnm senin 4. 5. Gunlerinde testin nasildi ??
Cnm gorunmuo testte foto cekince simdi disardayim zatn umarim yarina koyulasirFoto at bi canisiiiii..
Wuhuuuuuuu ne guzelll bi habrrrr buuu yaaa ay cok sevindik sana hamile gozuyle bakiyordum zaten hep tebrikler cnm benim daim.olsunnn insallahhh heyoooo yupppiiiiEki Görüntüle 2010872
Buda benim sonucummmmmm tabi hcg yaniltmasi olabilir
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinEki Görüntüle 2010872
2-3 hafta önce döllenme olmussss yani 4 haftalik hamilelik sayiliomus bu sonuc..
Eki Görüntüle 2010872
Wuhuuuuuuu ne guzelll bi habrrrr buuu yaaa ay cok sevindik sana hamile gozuyle bakiyordum zaten hep tebrikler cnm benim daim.olsunnn insallahhh heyoooo yupppiiii
Cnm hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin
Ignenin etkisi olabiliirrrrCanım senin büyük ihtimalle ikiz gebelik olduğu için değerin yüksek olduğu için böyle çıkmıştır bence çünkü bu testler değerin yüksekliğine göre haftayı belirliyormuş yani hayırlı uğurlu olsun şekerim hadi şimdi bizim için dua at listede PembeHelvam -Pooozitiff heyo heyo
Amin canlarda henüz emin degilimmmm kanda ciksinnda hayirlisiyla.. ignenin etkisi olabilir...
Insallah canimm.. darisi hrpimize olsunnn... Tik yoooook ondsn ignenin etkisi diyomDeildir iğnenin etkisi..Gebesindir inşallahHiç belirtin var mı?
Canım 1 ve 2 deki çizgileri benden başka gören olmadı hatta bende bi görüp bi kaybettim ama 3. Yü dün sizde görmüştünüz 4. Bu sabah yaptığım onda artık baya net. Buarada 1. Testim transferin 4. Gününe denk geliyor. Cnm sen kaçıncı günlerde yaptın testiGunaydin kizlar. Testimde hala var ama sanki koyulasmadi gibi ya ya da bana oyle gelio bert87 cnm senin 4. 5. Gunlerinde testin nasildi ??
Wuuuuuwwww tebrikleeerrrr hamissinnnnnnn Allah tamamina erdirsinnn .. yani kan testende belliydi.. yarin yine kan vericekmisinnCanım 1 ve 2 deki çizgileri benden başka gören olmadı hatta bende bi görüp bi kaybettim ama 3. Yü dün sizde görmüştünüz 4. Bu sabah yaptığım onda artık baya net. Buarada 1. Testim transferin 4. Gününe denk geliyor. Cnm sen kaçıncı günlerde yaptın testi
canim benim de ilk tedavide uzun zaman ağrıdi ikinci tedavide nerdeyse hic agrimadi simdikininde yine agri var. sanirim degisken bi durum bi de toplanan yumurya sayisi da etkiliyor olabilir belkiKızlar bişey sorcam.. yumurtalarım cumartesi toplandı ammavelakin karnımdaki belimdeki ağrı hala geçmedi
Yani şaşırdığım nokta şu ki, ben 6 ay önceki ilk tüp bebeğimde hiiiçç ağrı çekmemiştim.. aynı ekip aynı doktor neden bu defa bu kadar ağrım var sizce? Akıl akıldan üstündür bi diyin bana var mı aranızda böyle olan??
oooo ne güzel masallah :) ya bana da hch iğnesi yapilma ihtimali var ama hch ignesi etkisi en az 10 gün gecmiyor nasil anlicaz ki hamilemiyiz igne etkisi miEki Görüntüle 2010872
Oo maşallah:)Bu kadar erken 4.günde idrarda çıkıyor mu ya?Senin ikiz bence !!!Canım 1 ve 2 deki çizgileri benden başka gören olmadı hatta bende bi görüp bi kaybettim ama 3. Yü dün sizde görmüştünüz 4. Bu sabah yaptığım onda artık baya net. Buarada 1. Testim transferin 4. Gününe denk geliyor. Cnm sen kaçıncı günlerde yaptın testi