- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Değerlerin kaç çıktı ki canımFsh ve Lh yüksek olunca hamile kalamam sanırımne yapmam lazım
Fsh 20 çıktı çok yüksek çok üzgünümDeğerlerin kaç çıktı ki canım
Evet canım çok yüksek çıkmış tekrar gittiğinde tedavi başlar inş düşer değerlerinFsh 20 çıktı çok yüksek çok üzgünüm
Ama benim bildiğim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunur enteresan hamilelik yoksa adet olman gerekmezmiDün gece yaptığım teste ise bi kaç saat sonra koyulaştı onara itibarım yok pek
Aynen öyle katılıyorumAma benim bildiğim çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunur enteresan hamilelik yoksa adet olman gerekmezmi
33 güne bir olduğum için olabilir belki yada varsa geç çıkıyor bilmiyorumAynen öyle katılıyorum
Biraz daha bekle canım inş vardır33 güne bir olduğum için olabilir belki yada varsa geç çıkıyor bilmiyorum
İnşallah canım yarın 17.gün erken gebelik testi yapayım yineBiraz daha bekle canım inş vardır
Bencede canım haberdar et dua ediyorum sana da inşallah hamilesindirİnşallah canım yarın 17.gün erken gebelik testi yapayım yine
İnşallah canım olmayan herkese allah nasip etsinBencede canım haberdar et dua ediyorum sana da inşallah hamilesindir
Merhaba canım, klomen ile aynı işlevi görüyor diye biliyorum bende haftaya gideceğim bana hangisini vericek bilmiyorumSelamlar herkeseee geçen Perşembe progesteron hormonuna baktırdım adet olmayı bekliyorum Femara ya başlayacağım bende bu ay klomen demedi doktor arasında fark Ne acaba?
Anladım canım Güzel sonuçlar alırız inşaallahMerhaba canım, klomen ile aynı işlevi görüyor diye biliyorum bende haftaya gideceğim bana hangisini vericek bilmiyorum
İnşallah canım bu ilacı da mı aynı klomen gibi kullandın 5 günAnladım canım Güzel sonuçlar alırız inşaallahHaziran’ın ilk haftası muhtemelen gideceğim bende
Merhaba canım, inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırızHerkese merhabaUmarım hepimiz bebişlerimizi en yakın zamanda kucağımıza alırız Ben 4 aydır klomen ve progestan kullandım ve bu ay çatlatma iğnesine başladık. 15 mayısta iğnem yapıldı şuan beklemedeyim. Korktuğum için henüz Test yapmadım. Umarım hepimiz güzel sonuçlara ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?