- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Artık takdiri ilahi inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimizeÇatlatma iğnesi ile en kısa zamanda hamileliğe kavuşursun merak etme.
Aynı gün başlıyoruz o zamanMerhaba ben 9 aylık evliyim hiç korunmadık herhangi bir gebelik geçirmedim . İlk doktora gittiğim ay kendiliğinden yumurtladım fakat çatlamayıp kiste dönüştü , herneyse tedavisini doğum kontrol hapı vb. İlaçlarla görüp attım kisti . İlaçlardan sonra ilk defa tam 1 ay gecikip adet olmadım en son tarlusal kullanıp bittikten sonraki 3. Günü adet oldum bugün 2 kutu klomen ve estrofem ilacını yazdı doktor estrofem günde 2 tok başladım bugün klomenede pazar günü yani haziran 7 sinde başlayacam ve cuma günü yani klomen ilk kutusu bittiği gün kontrole gideceğim.
İnofolic kombi bende 2 kutu kullandım fiyatı yüksek geldi bütçemi aştı diye bıraktım herhangi bir folik asit kullanabilirsin dedi doktor , daha başlamadım inşallah bişey olmaz bebeğim olsunda ozamanda içmeye başlarım. Bende aynı şekildeyim yumurta tembelliği yani hafif pcos varBide böyle bu sorunu olanlar hastane ve doktor tavsiyeniz var mı acaba İstanbul Beşiktaş ta oturuyorum
Ya doğrudur beni de zorluyor fiyatı ama mecbur kullanıyorum polikistik over e iyi geliyor inofolicİnofolic kombi bende 2 kutu kullandım fiyatı yüksek geldi bütçemi aştı diye bıraktım herhangi bir folik asit kullanabilirsin dedi doktor , daha başlamadım inşallah bişey olmaz bebeğim olsunda ozamanda içmeye başlarım. Bende aynı şekildeyim yumurta tembelliği yani hafif pcos var
Çarşamba günü çatlatma iğnesi yaptım 36 saat sonra da birlikte olduk bugün de duphaston a başladım işte bakalım olur mu sizce yaİnofolic kombi bende 2 kutu kullandım fiyatı yüksek geldi bütçemi aştı diye bıraktım herhangi bir folik asit kullanabilirsin dedi doktor , daha başlamadım inşallah bişey olmaz bebeğim olsunda ozamanda içmeye başlarım. Bende aynı şekildeyim yumurta tembelliği yani hafif pcos var
Merhaba canım öncelikle kimyasal gebelik için çok üzüldüm bu tedavin sonuç gösterir inşallah Bebiş haberlerini duyarız burdan, ben de femera kullanmaya başladım 2.günüm ilk kez kullanıyorum Çarşamba günü de randevum var bakalım ne olacak merakla bekliyorumMerhaba arkadaşlar
Bende pazar günü klomen başlayacağım reglin 5.günü yani
Perşembe tekrar gel bakalım dedi. Duruma göre iğneyi verecek sanırım.
Sizleri de bilgilendiririm süreçle ilgili. Topiği takipteyim
Bu arada 6 yaşında bi oğlum var. 1 senedir ikinciyi istiyoruz. Ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim
Merhaba canım şimdilik grupta gebe kalan kimse olmadı yeni açtım çünkü, en azından bu süreçte birbirimize destek oluruz araştırmalarıma göre bu ilaçlarla gebe kalma olasılığı çok yüksek inşallah bian önce hepimiz bebiş haberlerini veririz burdanMerhaba arkadaşlar şimdiye konuya nerden nasıl gireceğimi bilmiyorum açıkçası umarım toparlayabilirimherkes gibi bende çocuk sahibi anne olmak istiyorum polikistik over kistim var düzensiz adetlerim var yani ilaçla adet görüyorum sadece doktora gittim ve bana önce inofolic combi ve şeker ilacı verdi yaklaşık 5 aydır bu iki ilacı kullanıyorum ve klomen verdi yanında tabi Corona dan dolayı tedavimi devam ettiremedim neyse süreç biraz iyiye gidince doktoruma tekrar gittim bu kez bana iğne verdi merinonal 75 ilkinden 4 tane verdi onları kullandım kontrole gittiğimde gayet iyiydi tekrar 3 tane verdi onları da yaptım gittim ama olmadı bu kez de fazla geldiği için yani 4 den fazla yumurtam oluştu ve riskli olduğu için çatlatma iğnesi vermedi neyse gecen ay Mayıs ayında ilk defa ilaçsız adet oldum 3.gunu tekrar klomen kullandım pazar günü bitti Çarşamba bugün tekrar doktora gittim iki tane yumurta gördü biri 28 mm diğeri 22 mm ama bunların diğer aydan kalmış olma ihtimali de varmış yine de çatlatma iğnesi (ovitrelle )ve duphaston verdi çatlatma iğnesini bugün gündüz 3te yaptım duphaston u da cuma günü sabah akşam başlayacağım işte benim hikâyem bu arkadaşlar benim gibi olan var mı tedavi süreci benim gibi olup ta olumlu sonuç var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden herkese
İnşallah hayırlısıylaMerhaba canım şimdilik grupta gebe kalan kimse olmadı yeni açtım çünkü, en azından bu süreçte birbirimize destek oluruz araştırmalarıma göre bu ilaçlarla gebe kalma olasılığı çok yüksek inşallah bian önce hepimiz bebiş haberlerini veririz burdan
Bizlere de yaz mutlaka canım çarşamba doktor ne diyecek, yumurtalar ne durumdaMerhaba canım öncelikle kimyasal gebelik için çok üzüldüm bu tedavin sonuç gösterir inşallah Bebiş haberlerini duyarız burdan, ben de femera kullanmaya başladım 2.günüm ilk kez kullanıyorum Çarşamba günü de randevum var bakalım ne olacak merakla bekliyorum
Aynen canım bende sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı,haber veririm mutlaka sende haber et inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz aynı zamanda başladık haberleşelim burdan süreciBizlere de yaz mutlaka canım çarşamba doktor ne diyecek, yumurtalar ne durumda
Bende ilk kez kullanacağım. Oğlumda hiç beklemedik, bebek çalışmalarına başladığımızın ikinci ayında hamile kalmıştım hatta yumurtlama bile takip etmemiştim o ay. Bu sefer arattı
Aaah inşallahAynen canım bende sabırsızlıkla bekliyorum çarşambayı,haber veririm mutlaka sende haber et inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz aynı zamanda başladık haberleşelim burdan süreci
Aaa harika haber hayırlı olsunKızlar benim adetim 2 gün var şu eczanelerde satılan kaset testlerden yaptım 2 çizgiyi gördüm ilk güzel haber benden olsun. Umarım hepiniz sonuç alırsınız
Pazartesi gidicem canım hakkımızda hayırlısıAaa harika haber hayırlı olsun
Hemen kan testine git, ben duramazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?