- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
İnşallah canımHm anladım bu değerler göre olduğu için negatif canım 2 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsin değerin ikiye katlanır zaten varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canımHm anladım bu değerler göre olduğu için negatif canım 2 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsin değerin ikiye katlanır zaten varsa
Hayır canım ilk defa yumurta takibi yapılacakDaha önce takip yaptırdın mı canım direk mi başladın kullanmaya eğer çatlama sorunun yoksa doktor vermez
Hm o zaman çatlama sorunu olup olmadığı belli değil bence doktorundan iste çatlama iğnesini benim o yüzden bu ay boşa gittiHayır canım ilk defa yumurta takibi yapılacak
50 ve üzeri canım
Benim kimyasal gebelik yaşadığım ay normal ucuz testlerden almıştım baktım silik çizgi çıktı Ogün kan verdim beta 30 Du demekki 30 da belli oluyorKızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikle
Hm çok üzüldüm canım inşallah bu sefer olur, çatlatma iğnesini çatlama sorunu olanlara veriyor doktor, Protestan da bildiğim kadarıyla Rahmi gebeliğe hazırlamak için düşük olamaması için veriyor doktorlarBenm Bi oğlum var hemen olmuştu 6 yıl oldu 2.si olmuyordu 1.5 yıldır. Geçen eylülden beri klomen kullanıyorum doktor kontrolünde bende yumurta tembelliği vardı gelişmiyordu 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim neyse doktorum 2 ay daha kullanalım dedi ama bana çatlama iğnesi vermiyor progestan kullanıyorum. Yumurta takibindede 14. Gün bayrama geldiği için gidememiştim ondan 2 gün sonra gittim 20 mm olmuş dedi bakalım umarım bu ay olur
Yumurta belirli büyüklüğe ulaşınca canım 18-22 milim arasıÇatlatma iğnesi kaçıncı gün vuruluyor
Fotoğraf ayar mısın canım çok uzun bir süre iğnenin etkisi olacağını düşünmüyorum gebelik var benceKızlar bugün iğneden sonra 15 .günü kaset test yaptım tekrar edeyim dedim çok silik ikinci çizgi çıktı dün hemen hemen yoktu ama.
Fotoğraf ayar mısın canım çok uzun bir süre iğnenin etkisi olacağını düşünmüyorum gebelik var bence
İnşallah canım ya adetime 7 gün varHm evet çizgi var hala çok düşük beta hcg
Daha 7 gün var adetime ancak iğneden 15 gün geçti artık iğne etkisi yoktur zannedersemBende çizgi gördüüüm adet gelmediyse hayırlı olsun canım kan testine koş derim :)
Evet canım hayırlı olsunDaha 7 gün var adetime ancak iğneden 15 gün geçti artık iğne etkisi yoktur zannedersem
Bakacaz artık canımEvet canım hayırlı olsun
Bence yoktur 13. Günde geçiyormuş zaten iğnenin etkisiDaha 7 gün var adetime ancak iğneden 15 gün geçti artık iğne etkisi yoktur zannedersem
İnşalllah canım ya bu sabah hiç çıkmadı kaset testteBence yoktur 13. Günde geçiyormuş zaten iğnenin etkisi
Dün gece yaptığım teste ise bi kaç saat sonra koyulaştı onara itibarım yok pekBence yoktur 13. Günde geçiyormuş zaten iğnenin etkisi