- 24 Nisan 2020
- 242
- 196
- 33
- 31
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Diyet yapıyormusunuz peki şekerli şeyler falan tüketiyormuşsunuz? EvdeyiZ malum kilo alıyoruz
Benim diyet ve şeker problemim yok canımDiyet yapıyormusunuz peki şekerli şeyler falan tüketiyormuşsunuz? EvdeyiZ malum kilo alıyoruz
Amin canım kaçıncı günü başladın günde kaç kezBende iki gun önce basladım gene klomene carsamba hastaneye gitcem yumurtam bittiyse catlatma ignesi olcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Hm anladım canım doktor bana en geç adetinin 5. gününe kadar gelebilirsin dedi kontrol edip öyle vericekAdetin 3cu günü basladım canım ben
Bence hamilesin canım gözün aydın çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapılan testler doğru diye biliyorum benBuda dününki
12. Günüm Bugün iki tane kaset test yaptım tekrar silik çıktı erken gebelikteydi kadar net değil yani kafam karıştıBenc
Bence hamilesin canım gözün aydın çatlatma iğnesinden 10 gün sonra yapılan testler doğru diye biliyorum ben
Bence en kısa sürede kan vermelisin12. Günüm Bugün iki tane kaset test yaptım tekrar silik çıktı erken gebelikteydi kadar net değil yani kafam karıştı
Sence ne olabilirBence en kısa sürede kan vermelisin
Bence hamilelik var canım çünkü testi 12. gün yapmışsın ve silik çizgi gözüküyorSence ne olabilir
İnşallah canım yasak var diye çıkamıyorum yarın sabah takrar test yaparım eğer yine çıkarsa kan varacemBence hamilelik var canım çünkü testi 12. gün yapmışsın ve silik çizgi gözüküyor
Aynen en iyisi canım beni de haberdar etİnşallah canım yasak var diye çıkamıyorum yarın sabah takrar test yaparım eğer yine çıkarsa kan varacem
Tamam canımAynen en iyisi canım beni de haberdar et
İnşallah kendiliğinden çatlar canım ben geçen ay kullanmadan yumurta takibi yaptırdım yumurta gelişti ama çatlamadı malesefBende bu ay kullansam günde iki tane 5. Günü başladım adetimin tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık eczanelerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz pek Umutlu değilim ama hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?