Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende iki gun önce basladım gene klomene carsamba hastaneye gitcem yumurtam bittiyse catlatma ignesi olcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun

Dün çatlatma iğnemin 11.günüydü iki test yaptım ikinci çizgi görünür silik belirdi.Dün gece yarısı erken gebelik testi yaptım yine ikinci çizgi çıktı.12.gübü yani bu sabah test yaptım dünden çoook az bir tık koyu çıktı meraktayım hamilemiyim acaba

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 93
Bende bu ay kullansam günde iki tane 5. Günü başladım adetimin tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık eczanelerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz pek Umutlu değilim ama hayırlısı

Bende bu ay kullansam günde iki tane 5. Günü başladım adetimin tek yumurta oluştu çatlatma iğnesi verdi ama bulamadık eczanelerde bu ay iğnesiz deneyeceğiz pek Umutlu değilim ama hayırlısı
İnşallah kendiliğinden çatlar canım ben geçen ay kullanmadan yumurta takibi yaptırdım yumurta gelişti ama çatlamadı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…