- 25 Mayıs 2020
- 4.351
- 2.799
- 83
- 29
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
13 gün uzun bir süre canım vardır büyük ihtimalle hayırlı olsun yarın tekrar yap bence çizgi çıkınca kan verirsinKozlar bugün 13.günüm test yaptım erken gebelik testi silik çıktı off anlamadım
13 gün uzun bir süre canım vardır büyük ihtimalle hayırlı olsunKozlar bugün 13.günüm test yaptım erken gebelik testi silik çıktı off anlamadım
Hafi inşallah haberdar edersin canım kaç gün kullandın ilacı kaç günde büyüdü yumurtaBende klomenle reglimin 5.gunu 8mayisda basladm büyüdü yumurtam ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 25mayisda smdi günleri değerlendiriyorum bakalım insllah pozitifi goruruz
Hm anladım canım haftaya bende gidicem doktora ilk defa kullanmaya başlayacağım bakalım artıkİnşallah canm haber ederim tabi ki. Bı kutu kullandm beş gün sabah akşam ama istenilen büyüklüğe gelmediği için üç gün daha kullandm.sabah akşam
Hayırlısı olsun inşallah rabbim sağlıkla nasip ederKozlar bugün 13.günüm test yaptım erken gebelik testi silik çıktı off anlamadım
Negatif maalesef kan verdim13 gün uzun bir süre canım vardır büyük ihtimalle hayırlı olsun
Hayırlısı olsun canım üzülme herşeyin bir zamanı vardır, yaptığın testte halbuki ikinci çizgi bariz belliydi demekki iğnenin etkisi hala geçmemişNegatif maalesef kan verdim
Kızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikleHayırlısı olsun canım üzülme herşeyin bir zamanı vardır, yaptığın testte halbuki ikinci çizgi bariz belliydi demekki iğnenin etkisi hala geçmemiş
50 ve üzeri canımKızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikle
Daha önce takip yaptırdın mı canım direk mi başladın kullanmaya eğer çatlama sorunun yoksa doktor vermezBenim klomen dün bitti toplam 5 gün kullandım.kolomen bittikten sonra yani 4 gün sonra muayenem var ama çatlatma iğnesi falan demedi doktor bana
Kaç çıktı kan sonucunda canımKızlar bişey soracağım beta hcg değeri en düşük kaç olunca idrar testi ölçer normal ucuz testler özellikle
1,37Kaç çıktı kan sonucunda canım
Referans aralığı hastanelere göre değişiyor bazı hastanelerde en düşük değer 1,20 senin referans aralığı kaç gözüküyor
0-5 arasıReferans aralığı hastanelere göre değişiyor bazı hastanelerde en düşük değer 1,20 senin referans aralığı kaç gözüküyor
Hm anladım bu değerler göre olduğu için negatif canım 2 gün sonra tekrar gebelik testi yapabilirsin değerin ikiye katlanır zaten varsa0-5 arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?