- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 63
- 29
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
14 güne kadar bekle bence canım garanti olsunYarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
Tamam canm14 güne kadar bekle bence canım garanti olsun
Pozitife donme intimali vardir ama dimi14 güne kadar bekle bence canım garanti olsun
TabikiPozitife donme intimali vardir ama dimi
İnşallah inşallahTabiki
Ovülasyon testi vardı onu yaptım sabah silik çizgi çıktı. İkindin yaptığımda hiçbirşey çıkmadı. Ovülasyon testi sonuç verir mi ? Yarın gebelik testi alıp yapacamMerhaba canım, inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırıztest yapmalısın bence 16 gün olmuş çünkü, ona göre hareket edersin en azından
Henüz erken ama Herhangi bir belirtin var mıYarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya
Gogus hassasiyet var igneden 5gun sonra basladi hala devam ediyorHenüz erken ama Herhangi bir belirtin var mı
Sag kasiktada da ara ara agri varHenüz erken ama Herhangi bir belirtin var mı
Hamilelik varsa ovulasyon testinde c tden daha koyu çıkıyor canım, seni üzmek istemem ama bu konuyu çok araştırdım kendim için ama sen yine de gebelik testi yap hiç belli olmaz bu işlerOvülasyon testi vardı onu yaptım sabah silik çizgi çıktı. İkindin yaptığımda hiçbirşey çıkmadı. Ovülasyon testi sonuç verir mi ? Yarın gebelik testi alıp yapacam
Benimde öyleydi aynı senin gibi doktorum klomeni günde 3 e çıkardı ozaman zamanında yumurta büyüklüğünü yakaladı klomen az geliyordur size dozu. Birde soğan küfrünü yapın birde saraçoğlu un testere dişli aslan pençesi çayını kullanın ben kullanınca değerlerim düzeldiKlomen kullanmıştım bu ay günde 2 tane.bugün doktora gittim yumurta takibi için gelişmemiş yumurta dedi.fsh ve LG yüksek dedi..ilişki içinde gün falan vermedi bu ne demek şimdi.pazartesi tekrar gel dedi
Henüz kullanmadım canım doktorum 10tane kullanacağımdan bahsetmişti sanırım sabah akşam 5 günİnşallah canım bu ilacı da mı aynı klomen gibi kullandın 5 gün
Hm anladım canımHenüz kullanmadım canım doktorum 10tane kullanacağımdan bahsetmişti sanırım sabah akşam 5 gün
İnşallah bu sefer tutar canım ya sorun neydi kiMerhaba kızlar. Bu ay klomen çatlatma iğnesi ve aşılama var bende. Geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Bu ay aşılama yapılacak. Bakalım bekleyip göreceğiz,inşallah tutar. Çok toruldum çünkğ
N’aptın canım33 güne bir olduğum için olabilir belki yada varsa geç çıkıyor bilmiyorum
Sebepsiz malesefİnşallah bu sefer tutar canım ya sorun neydi ki
Hm anladım canım bende yarın gidicem doktora çatlama sorunu var bende de 10 aydır deniyoruz olmuyordu sonunda neticeye ulaştımSebepsiz malesef
Çatlatma iğnesi ile en kısa zamanda hamileliğe kavuşursun merak etme.Hm anladım canım bende yarın gidicem doktora çatlama sorunu var bende de 10 aydır deniyoruz olmuyordu sonunda neticeye ulaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?