Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yarin ignenin 12.gunu ignenin etkisi gecti bugun normal gebelik testi negatif cikti yarin erken test yapsam cikarmi ya

Merhaba canım, inşallah en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız test yapmalısın bence 16 gün olmuş çünkü, ona göre hareket edersin en azından
Ovülasyon testi vardı onu yaptım sabah silik çizgi çıktı. İkindin yaptığımda hiçbirşey çıkmadı. Ovülasyon testi sonuç verir mi ? Yarın gebelik testi alıp yapacam

Ovülasyon testi vardı onu yaptım sabah silik çizgi çıktı. İkindin yaptığımda hiçbirşey çıkmadı. Ovülasyon testi sonuç verir mi ? Yarın gebelik testi alıp yapacam
Hamilelik varsa ovulasyon testinde c tden daha koyu çıkıyor canım, seni üzmek istemem ama bu konuyu çok araştırdım kendim için ama sen yine de gebelik testi yap hiç belli olmaz bu işler

Klomen kullanmıştım bu ay günde 2 tane.bugün doktora gittim yumurta takibi için gelişmemiş yumurta dedi.fsh ve LG yüksek dedi..ilişki içinde gün falan vermedi bu ne demek şimdi.pazartesi tekrar gel dedi
Benimde öyleydi aynı senin gibi doktorum klomeni günde 3 e çıkardı ozaman zamanında yumurta büyüklüğünü yakaladı klomen az geliyordur size dozu. Birde soğan küfrünü yapın birde saraçoğlu un testere dişli aslan pençesi çayını kullanın ben kullanınca değerlerim düzeldi

Merhaba kızlar. Bu ay klomen çatlatma iğnesi ve aşılama var bende. Geçen ay ilk defa klomen ve çatlatma iğnesi oldum ama tutmadı. Bu ay aşılama yapılacak. Bakalım bekleyip göreceğiz,inşallah tutar. Çok toruldum çünkğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…