• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlatma iğnesi oldum canım etkisi geçmiştir dimi artık
Salam. Men Azerbaycanlıyam. Bu ilk defa klomen ve ovitrell kullandim. 8 gunum gecdi beklemedeyim. Sitenizde sohbetlerinizi okuyub bilgileniyorum. Benide kendi siranıza karitsaniz sevinirim. Son adet tarihim 08.06.2020 Klomenden sonra 19.06.2020de ovitrell igne vuruldum. 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah sizde bizlerde Hamile kalırsız🙏🏻 Benide bilgilenmek icin araniza alsanız sevinirim. Türkce grammayı tam biilmedigim icin yalnis yazarsam özür dilerim, sakıncama bakmayın😘💐

Merhaba hanımlar❤
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp😊
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Hayırlı olsun ablam. Mendede uc tane 19-19-20mm yum vardı. Ovitrell kullanmama ragmen 1i kiste çevrilmis diger 2si çatlamis 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah Butun Anne olmak dileyenler tez bir zamanda sevinsin🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Salam. Men Azerbaycanlıyam. Bu ilk defa klomen ve ovitrell kullandim. 8 gunum gecdi beklemedeyim. Sitenizde sohbetlerinizi okuyub bilgileniyorum. Benide kendi siranıza karitsaniz sevinirim. Son adet tarihim 08.06.2020 Klomenden sonra 19.06.2020de ovitrell igne vuruldum. 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah sizde bizlerde Hamile kalırsız🙏🏻 Benide bilgilenmek icin araniza alsanız sevinirim. Türkce grammayı tam biilmedigim icin yalnis yazarsam özür dilerim, sakıncama bakmayın😘💐
Hoşgeldin canım listeye seni de ekledim inşallah güzel haberler verirsin bizlere, beklemek çok zor az kalmış seninde bugün benim 14. Günüm

Kızlar bu ay klomen kullandım. Çok silik çizgi çıktı. Adetime 6-7 gün var. Daha önce boş gebelik geçirdim . Yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20200627_152810.webp
    IMG_20200627_152810.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar çatlatma iğnesinden sonraki 4.günüm aşırı kaşık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum vajinada yanma hissi yaşadınız mi bu nedir ya çok ağrım var

Back
X