- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
- #1.101
Salam Tebrik edirem Sagliqla bebeyinizi kucaginiza alin İnsAllah25
25.05.2020 ve luan hamileyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salam Tebrik edirem Sagliqla bebeyinizi kucaginiza alin İnsAllah25
25.05.2020 ve luan hamileyim![]()
Salam. Men Azerbaycanlıyam. Bu ilk defa klomen ve ovitrell kullandim. 8 gunum gecdi beklemedeyim. Sitenizde sohbetlerinizi okuyub bilgileniyorum. Benide kendi siranıza karitsaniz sevinirim. Son adet tarihim 08.06.2020 Klomenden sonra 19.06.2020de ovitrell igne vuruldum. 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah sizde bizlerde Hamile kalırsızÇatlatma iğnesi oldum canım etkisi geçmiştir dimi artık
Hayırlı olsun ablam. Mendede uc tane 19-19-20mm yum vardı. Ovitrell kullanmama ragmen 1i kiste çevrilmis diger 2si çatlamis 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah Butun Anne olmak dileyenler tez bir zamanda sevinsinMerhaba hanımlar❤
Bende bu ay doktora gittim klomen sabah akşam 2 kere kullandım kontrole gittim. Sağ tarafta 2 tane yumurtam oluşmuş birisi 22 mm birisi 23 mm çatlatma iğnesi vurdurdum ilişki önerdi 2 gün bakalım nasippp
Hayırlısını dileyeceğim rabbimden
Allahım hepimizin kucaklarını doldurur inşallah![]()
Bende dun test yapdim sılık çıkdı igne etkisi geçermiki 7 gune? okudugum kadar 10-12 gune geçiyormus etkisiDoktorum iğne etkisi 72 saat içinde geçiyor dedi bende erken gebelik testi yapmıştım 12.gün çıkmıştı
Bildigim kadar Doktor ultrasonla bakmalıdır. Catlayacaq boyuklukde oldugu zaman gerekirse catlatma ignesi vurulacakMerhaba ben de bu ay klomen kullandım. Acaba klomen erken yumurtlama yapar mı
Hayirli olsuunnAmin inşallah canım inşallah
Ben daha yeni vurdurdum dün oldum iğnemi nasip bekleyip görcez❤❤❤❤
Hoşgeldin canım listeye seni de ekledim inşallah güzel haberler verirsin bizlere, beklemek çok zor az kalmış seninde bugün benim 14. GünümSalam. Men Azerbaycanlıyam. Bu ilk defa klomen ve ovitrell kullandim. 8 gunum gecdi beklemedeyim. Sitenizde sohbetlerinizi okuyub bilgileniyorum. Benide kendi siranıza karitsaniz sevinirim. Son adet tarihim 08.06.2020 Klomenden sonra 19.06.2020de ovitrell igne vuruldum. 8 gun gecdi bekliyorum. İnsAllah sizde bizlerde Hamile kalırsızBenide bilgilenmek icin araniza alsanız sevinirim. Türkce grammayı tam biilmedigim icin yalnis yazarsam özür dilerim, sakıncama bakmayın
![]()
Çatlatma iğnesi olmadın sanırım canım öyleyse vardır büyük ihtimalleDün de yapmıştım üstteki bugün.
Yok olmadımÇatlatma iğnesi olmadın sanırım canım öyleyse vardır büyük ihtimalle
O zaman tebrik ederim canım şuan kan versen çok düşük çıkar adet zamanını bekleyip o zaman kan ver istersenYok olmadım
Üç yıldır bekliyorum. Boş gebelik de olunca emin olamadımO zaman tebrik ederim canım şuan kan versen çok düşük çıkar adet zamanını bekleyip o zaman kan ver istersen
Canım merhaba. Çatlatma iğnesi olmadıysa kendisi catladiysa hamilesinDün de yapmıştım üstteki bugün.
Çatlama iğnesi olmadımCanım merhaba. Çatlatma iğnesi olmadıysa kendisi catladiysa hamilesin
Ama o güne olduysan iğnenin etkisi olabilir.
Tesekkur ederim. İnsAllah senin hayirli haberin sitemizdeki herkese sans getirirHoşgeldin canım listeye seni de ekledim inşallah güzel haberler verirsin bizlere, beklemek çok zor az kalmış seninde bugün benim 14. Günüm
Koyulaşma var İnsAllah HamilesindiiirDün de yapmıştım üstteki bugün.
Yani 3 yıldır olmuyor. Birde boş gebelik var. Endişem ondanKoyulaşma var İnsAllah Hamilesindiiir![]()