Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah canım bilmiyorum ki bakalim doktor onun dedikten sonra da birlikte olduk kaç gündür akıntım arttı ve kokuyor çok rahatsız oluyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum ya
Kokmasi derken, adet öncesi hormonlarin etkisiyle hafif bi degisir ya akıntı kokusu. Öyle bi koku mu yoksa farklı, ağır bir koku mu? İlki sorun olmaz da ikinciden emin değilim canim ya

Kızlar çatlatma iğnesinden sonraki 4.günüm aşırı kaşık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum vajinada yanma hissi yaşadınız mi bu nedir ya çok ağrım var
Çok geçmiş olsun. Yumurtalar çatlıyor olabilir, başkaları gelişmiş catliyordur belki. Yumurtalar catlarken de lekelenme ve siddetli ağrı olabilir. Doktoruna danış yine de tabi.. eğer durum biysa mutlaka değerlendirin canim.

Önemli olan persembe cumaydı değerlendirdik bugün yapamayacağım çok üzülüyorum bugün de değerlendirmemiz gerekirdi ama çok kötü bir agrı
Doktoruna sorunca bizi bilgilendirir misin canım? Ben bu ağrının çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum. Dileyelim ki öyle olsun..

Benide eklrmsnz temmuz 6 adet tarihim denedik bu ayda adetime 9 gün var umutlanmak istemyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…