- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
- #1.121
Lekelenme için erken değil mi canımKızlar çatlatma iğnesinden sonraki 4.günüm aşırı kaşık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum vajinada yanma hissi yaşadınız mi bu nedir ya çok ağrım var
İnşallah canım benimde henüz kesinleşmedi bekliyorum halaTesekkur ederim. İnsAllah senin hayirli haberin sitemizdeki herkese sans getirir❤❤
Hamilelik için değilde acaba böyle birsey yaşayan var mı çok korkuyorum acaba bir sorun mu oldu diyeLekelenme için erken değil mi canım
bu kez saglikli olur İnsAllah Dua edelimYani 3 yıldır olmuyor. Birde boş gebelik var. Endişem ondan
Kanama hormonal sebeplerden olabilir canım bence doktora danışmanda fayda varHamilelik için değilde acaba böyle birsey yaşayan var mı çok korkuyorum acaba bir sorun mu oldu diye
Evet eğer bu şekilde devam ederse pazartesi gideceğim tsklerKanama hormonal sebeplerden olabilir canım bence doktora danışmanda fayda var
Yok 7 güne geçme ihtimali oldukça az. En erken 13.gun bakmak en iyisiBende dun test yapdim sılık çıkdı igne etkisi geçermiki 7 gune? okudugum kadar 10-12 gune geçiyormus etkisi
Kokmasi derken, adet öncesi hormonlarin etkisiyle hafif bi degisir ya akıntı kokusu. Öyle bi koku mu yoksa farklı, ağır bir koku mu? İlki sorun olmaz da ikinciden emin değilim canim yaAyy inşallah canım bilmiyorum ki bakalim doktor onun dedikten sonra da birlikte olduk kaç gündür akıntım arttı ve kokuyor çok rahatsız oluyorum gerçekten neden böyle oldum bilmiyorum ya
Oyy maşallah, iğne de olmadiysan bu sonuç gerçekçidir. 3 yil beklemissin, Allah hayırlısıyla kucağına versin canım inşallahKızlar bu ay klomen kullandım. Çok silik çizgi çıktı. Adetime 6-7 gün var. Daha önce boş gebelik geçirdim . Yorumlarınızı bekliyorum
Çok geçmiş olsun. Yumurtalar çatlıyor olabilir, başkaları gelişmiş catliyordur belki. Yumurtalar catlarken de lekelenme ve siddetli ağrı olabilir. Doktoruna danış yine de tabi.. eğer durum biysa mutlaka değerlendirin canim.Kızlar çatlatma iğnesinden sonraki 4.günüm aşırı kaşık ağrısı ve kahverengi lekelenme yaşıyorum vajinada yanma hissi yaşadınız mi bu nedir ya çok ağrım var
Önemli olan persembe cumaydı değerlendirdik bugün yapamayacağım çok üzülüyorum bugün de değerlendirmemiz gerekirdi ama çok kötü bir agrıLekelenme için erken değil mi canım
Daha önce boş gebelik geçirdim o yüzden biraz endişeliyimOyy maşallah, iğne de olmadiysan bu sonuç gerçekçidir. 3 yil beklemissin, Allah hayırlısıyla kucağına versin canım inşallah
Evet aynen canımÖnemli olan persembe cumaydı değerlendirdik bugün yapamayacağım çok üzülüyorum bugün de değerlendirmemiz gerekirdi ama çok kötü bir agrı
Canım boş gebelik yani kimyasal mı? Tam olarak bilmiyorum benDaha önce boş gebelik geçirdim o yüzden biraz endişeliyim
Doktoruna sorunca bizi bilgilendirir misin canım? Ben bu ağrının çatlama ağrısı olabileceğini düşünüyorum. Dileyelim ki öyle olsun..Önemli olan persembe cumaydı değerlendirdik bugün yapamayacağım çok üzülüyorum bugün de değerlendirmemiz gerekirdi ama çok kötü bir agrı
Benide eklrmsnz temmuz 6 adet tarihim denedik bu ayda adetime 9 gün var umutlanmak istemyrmHaziran ayı klomen kullanacaklar birbirimize bu süreçte destek olalım...
BAT TARİHLERİ
@Glnkymn ~ 16.06.2020
@Sblgnr ~ 17.06.2020
@elferdgn ~ 20.06.2020
@Kocasininprensesi93 ~ 24.06.2020
@xy35 ~ 26.06.2020
@tildamilda ~26.06.2020
papatyaserim ~ 28.06.2020
K Kunfeyekunn34 ~ 28.06.2020
@KimseDegil ~01.07.2020
@Annehayalim ~ 01.07.2020
@selmur gucu ~ 01.07.2020
A AyteD ~ 04.07.2020
@certur ~ 06.07.2020
@ZeynepYldr ~ 09.07.2020
Ekledim canımBenide eklrmsnz temmuz 6 adet tarihim denedik bu ayda adetime 9 gün var umutlanmak istemyrm
Benide eklermisinn 06.07.2020Ekledim canımHayırlısı olsun
Ekledim canımBenide eklermisinn 06.07.2020
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?