• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denemen mi seninde? Doktorum iki ay böyle devam edelim üçüncü ay rahim filmi sonra aşılama diye planladık
Evet ilk denemem canım doktor hiçbir sorunumun olmadığını söyledi bu yüzden 2 ay ara vermemizi söyledi de hatta doğal yollarla %10 ihtimalin olduğunu söyledi bunu da bile bile tekrar başa dönmek pek iç açıcı gelmiyor

Yani geçen ay mı?
Şu yüzden soruyorum doktorum tekrar bu ay kullanalım derse bekleyelim kızarıklıkların geçmesini desem mi demesem mi diye düşünüyorum
Prospektüsünde de 10.000de bir görülüyor yazıyor geldi beni buldu :KK43:
İkinci kullanışında olmadı mı döküntüler
Canım Mart ayinda kullandım ilk defa. Çok yan etki görünce doktordan femara istedim hatta sonraki ay için. Ama korona sebebiyle tedavi aksadi, kullanmadım. Bu ay regl zamanı telefonla ulaştim, ister femara kullan ister klomen kullan dedi, tarih verdi sadece ilaca başlama, bitirme ve ultrason tarihi. Bu şekilde oldu yani.
Bu ay yine klomen kullandim, sebebine gelince femarayi arastirinca kanser tedavisinde kullanilan bir ilaç olduğunu öğrendiğim için gözüm korktu açıkçasi, yani bünye kıytırık zaten ilaç ne yapar kestiremedim. Klomen aldim. Çok şükür bu ay daha hafif geçti, kizariklik olmadı. Sen yan etkilerden mutlaka bahset doktoruna. Klomeni ben iki ay üst üste kullanmazdim ama eminim ondan.

Kızlar bugün çatlatma iğnesinin 12. Günü test yaptım çok silik çıktı yine
12 de tam kritik gün. Kimileri ignenin etkisinin 10 günde geçtiğini yazmışlar, kimileri de 12de geciyor yazmışlar. İnsallah sende etkisi geçmiştir ve bu cizgi gebeliğe isarettir canim. Bi sonraki testini merakla bekliyorum 😍

Umutlanmak istiyorum sonra aşırı düşüyorum iki gün çok depresif moddayım yeni yeni kendime geldim kabullendim yani olursa sevinirim olmazsa artık b daha ki aya dediğim gibi bu ay ümit yok 😁
Canım ben de bir önceki iğne vurulduğum zaman, 12de test yaptim çıkmadı, 14.gun yaptim çıkmadı. Gecikme bekleyim dedim 2gun gecikince yaptım yine negatif... Tey teyy:halay::halay:

20.gun yaptim yine negatif, artik adet söktürücü verdi doktor ama kullanmama gerek kalmadi 22.gun mü ne adet oldum. O yüzden bu ay saldım kendimi. Normalde 29unda test yapabilirim ama 30dan önce asla test yok. Söz verdim kendime. Gecikme olduğunda bile negatif çıkıyor, nasıl bi daha umutlanayim 😂

12. Günden sonra erken gebelik testi yap canım böyle olupta çok değişen gördüm, Benim de silik çıktı ama olumlu düşünemiyorum gün geçtikçe daha koyu çıkması lazımdı aksine benim daha silik çıkıyor
Aslında gebelik için bakmadım. İgnenin etkisi geçti mi diye baktım yanılmamak için.
Silik çizginin devam etmesi mi gerekiyor. Bilmiyorum ilk defa kullanıyorum

Kızlar benim gibi olan var mı acaba 😊 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran cuma günü duphaston kullandım ve 18 haziran da kan testi yaptım ama sonuç negatif ne yazikki 1.20 çıktı 19 Haziran adet oldum gibi önce pembemsi sonra da kana döndü ama çok yoğun değildi ve 1 gün sürdü 20 Haziran cumartesi akşamı da bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra tamamen kesildi ve hala da bişey yok benim gibi kanaması kısa süren oldu mu acaba

Kızlar benim gibi olan var mı acaba 😊 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran cuma günü duphaston kullandım ve 18 haziran da kan testi yaptım ama sonuç negatif ne yazikki 1.20 çıktı 19 Haziran adet oldum gibi önce pembemsi sonra da kana döndü ama çok yoğun değildi ve 1 gün sürdü 20 Haziran cumartesi akşamı da bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra tamamen kesildi ve hala da bişey yok benim gibi kanaması kısa süren oldu mu acaba
Canım daha önce böyle bişey yasamqdisan belki şu iğne den Sonra kullandığın hap dan böyle olmuştur. Bu hapı baya araştırdım bana da verdi doktorum hap bitince herkez farklı günlerde adet görüyor 10. Günü ve daha fazla olan da az olanda var.

Back
X