• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Fark edemez çok erken olduğu için
Bilmiyorum ya çok heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim yüzde 1 de olsa öyle bı ihtimal de aklima gelmedi de değil hani umutlanmak için herşeyi kafamızda kurabiliyoruz psikolojikmen 😊 bide dün evde test yaptım sabah idrar testi negatif çıktı ama atmadım sonra akşam bakınca ikinci çizgi de oluşmuş gibiydi hayali çizgi diye okumuştum burda çok fazla ayy ne bilim ya umutlaniyorum yine eşime söylüyorum diyor sen takmissin kafaya 😊😊

Bilmiyorum ya çok heveslenmek de istemiyorum ama ne bilim yüzde 1 de olsa öyle bı ihtimal de aklima gelmedi de değil hani umutlanmak için herşeyi kafamızda kurabiliyoruz psikolojikmen 😊 bide dün evde test yaptım sabah idrar testi negatif çıktı ama atmadım sonra akşam bakınca ikinci çizgi de oluşmuş gibiydi hayali çizgi diye okumuştum burda çok fazla ayy ne bilim ya umutlaniyorum yine eşime söylüyorum diyor sen takmissin kafaya 😊😊
Evet ya anlıyorum seni doğru söylüyorsun canım inşallah güzel haberler de vereceksin

Evet ya anlıyorum seni doğru söylüyorsun canım inşallah güzel haberler de vereceksin
İnşallah canım kararsizim yarın sağlık ocağına gidip kan versem mı acaba tekrar diye internette yazılana göre en son ilişkiden 5 gün sonra kanda belli olur yumurtalamayla beraber tabi ama bilmiyorum ki ya çok zor bı süreç gerçekten bide memlekete gideceğim eşimi bırakıp onun duygusallığımi bu olayın duygusallığımidi bilmiyorum modum da çok düşüp duruyor içim daralıyor boğazım düğüm oluyor

Hm anladım canım sıkma canını, benimde nedense pek umudum kalmadı korkuyorum test yapmaya da
Cumaya kadar bekleyeceğim bakalım. Cuma gelmemiş olursa erken testi de yaparım
Benim hiç umudum yok benimle ilgili
Regl gördüğümde doktoruma yazacağım bakalım o nasıl ilerlemek isteyecek ama tekrar klomen istemiyorum

Cumaya kadar bekleyeceğim bakalım. Cuma gelmemiş olursa erken testi de yaparım
Benim hiç umudum yok benimle ilgili
Regl gördüğümde doktoruma yazacağım bakalım o nasıl ilerlemek isteyecek ama tekrar klomen istemiyorum
Hm anladım canım hayırlısı hiç birşey belli değil daha umudunu kaybetme

İnşallah canım kararsizim yarın sağlık ocağına gidip kan versem mı acaba tekrar diye internette yazılana göre en son ilişkiden 5 gün sonra kanda belli olur yumurtalamayla beraber tabi ama bilmiyorum ki ya çok zor bı süreç gerçekten bide memlekete gideceğim eşimi bırakıp onun duygusallığımi bu olayın duygusallığımidi bilmiyorum modum da çok düşüp duruyor içim daralıyor boğazım düğüm oluyor
Evet canım ya 😞

Kızlar ben dayanamadım dün yine test yaptım 🙈 ilk çatlatma denememdi tek çizgi çıktı yine 🤨 yapmayacağım test bir daha olmadı demek bu ay

Kızlar ben dayanamadım dün yine test yaptım 🙈 ilk çatlatma denememdi tek çizgi çıktı yine 🤨 yapmayacağım test bir daha olmadı demek bu ay
Valla ben bu test olayına da pek akıl sır erdiremedim canım araştırdım da biraz silik çizgi çıkanların bile kan sonuçları negatif çıkıyormuş o yüzden çiftte çıksa olumlu bakamıyorum ne doğru ne yanlış bilemedim

Yani şuan topikte bu ay bu tedaviyle hamile kalanların yüzdesi düşük sanırım.. Demekki umut vadeden bir ilaç/iğne değil :KK14:

Kızlar bişey soracağım.
Klomen ve iğne uygulamasından sonra cildinde kızarıklıklar olan oldu muo_O
Benim şuan alt karından göğüs üstüme kadar belki 20-30 tane küçüklü büyüklü kızarıklıklar var her gün artıyor. Pütürlü üstleride..

Merak ettim bu sadece bende mi oldu?

Kızlar bişey soracağım.
Klomen ve iğne uygulamasından sonra cildinde kızarıklıklar olan oldu muo_O
Benim şuan alt karından göğüs üstüme kadar belki 20-30 tane küçüklü büyüklü kızarıklıklar var her gün artıyor. Pütürlü üstleride..

Merak ettim bu sadece bende mi oldu?
Yok bende bişey olmadı canım

En seyrek görülen yan etkinin bende çıkması da ne bileyim:KK53::KK53:

Eklentiler

• 4C977343-EA26-4228-A2CB-8CBCFA85DA3D.webp
    4C977343-EA26-4228-A2CB-8CBCFA85DA3D.webp
    15 KB · Görüntüleme: 27
Back
X