- 20 Nisan 2020
- 585
- 312
- 53
- 32
- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
-
Test almaya çıkamadım canım, hava baya kötü eczaneler uzak. Oğlum evde olmasa gidip alabilirdim de onunla çıkamam şimdi bu havada kuzumtildamilda canım test yapacaktın bugün ne yaptın
Hm anladım canım böyle düşünmemelisin bendede hiç birşey yok ne yapalım bekleyeceğiz, ben yarında yapıcamTest almaya çıkamadım canım, hava baya kötü eczaneler uzak. Oğlum evde olmasa gidip alabilirdim de onunla çıkamam şimdi bu havada kuzum
Kaldı bugün yani, yarın bi bakacağım şartlar el verirse
Hiç belirti kalmadı bende ama hamile kalamadım bence
Bilmiyorum bi ümitsizlik kapladı bugün beni canımHm anladım canım böyle düşünmemelisin bendede hiç birşey yok ne yapalım bekleyeceğiz, ben yarında yapıcam
Burda genelde doktor takibiyle kullandık canım ve çatlama için iğne vuruldukArkadaslar merhaba adetin 3.gunu klomene basladım gunde 1 tane aldım 2-3 aydır gebelik olmuyor o yuzden klomene basladım 1 tane alarak baslamak ıstedim dün 5. Klomeni kullandım simdi sorum şu ki Çatlatma vurulmadan çatlar mı ? Çatlarsa da bunu nasıl anlarım ? Birde çatlama klomeni hemen bırakınca mı olur yoksa belli bir gün geçtikten aonra mı ? Adet döngüm 30 gün bu arada şimdiden çok teşekkürler
Düne göre biraz silik gibi sanki ama hala o çizgi var canımtildamilda canım ben yine dayanamadım test yaptım olmazsa çok üzülücem kaptırdım kendimi çok yeni yaptım ilk idrarla değil böyle çıktı
Aynen canım beklemek en iyisi de sabırsızım YaaDüne göre biraz silik gibi sanki ama hala o çizgi var canımzaten asıl sonuç cumartesiden önce çıkmayacak canım. Cuma günü de erken gebelik yaparsın
Bende evde olsaydı testim yapardım kesinAynen canım beklemek en iyisi de sabırsızım Yaa
Evet bende aldım bugün alır almaz yaptım ya normalde ilk idrarla yapmak önemli onu bile beklemedim acaba ne zaman geçecek iğnenin etkisi yaBende evde olsaydı testim yapardım kesin
O yüzden almadım.. Eşimden de istemiyorum. Yarın alırsam yaparım ilk fırsatta
İki gün daha sabretsek bu “acaba iğnenin etkisi mi” çelişkisinden kurtulacağız canımEvet bende aldım bugün alır almaz yaptım ya normalde ilk idrarla yapmak önemli onu bile beklemedim acaba ne zaman geçecek iğnenin etkisi ya
Aynenİki gün daha sabretsek bu “acaba iğnenin etkisi mi” çelişkisinden kurtulacağız canım
İyi haber en azından canım kendi kendine çatlıyorsa her an gebe kalabilirsin3yumurtamda kendi catlamis kizlar sukurler olsun igneye gerek kalmadi ama doktor rahimde polipten suphelendi bu ayda gebelik olmazsa hsg ve histereskopi yapilacaktildamilda K Kunfeyekunn34
İnsallah insallahİyi haber en azından canım kendi kendine çatlıyorsa her an gebe kalabilirsin
İnşallah gerek kalmaz hsg ve histereskopi ye
Aaa çok iyi canım inşallah gerek kalmaz bir daha gitmene hsg ve histereskopiye3yumurtamda kendi catlamis kizlar sukurler olsun igneye gerek kalmadi ama doktor rahimde polipten suphelendi bu ayda gebelik olmazsa hsg ve histereskopi yapilacaktildamilda K Kunfeyekunn34
Amiin canm insallah hepimiz yuzu gulsun bu ay artikAaa çok iyi canım inşallah gerek kalmaz bir daha gitmene hsg ve histereskopiye
Canım adet günümü bilmediğimden yazmadım. Az önce doktordan geldim. 2 tane 18 mm yumurta çatlamış gözüktü. Temmuz 9Evet canım kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?