Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı klomen ve çatlatma iğnesi kullanacaklar buyrun içeri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tildamilda canım test yapacaktın bugün ne yaptın
Test almaya çıkamadım canım, hava baya kötü eczaneler uzak. Oğlum evde olmasa gidip alabilirdim de onunla çıkamam şimdi bu havada kuzum
Kaldı bugün yani, yarın bi bakacağım şartlar el verirse
Hiç belirti kalmadı bende ama hamile kalamadım bence

Hm anladım canım böyle düşünmemelisin bendede hiç birşey yok ne yapalım bekleyeceğiz, ben yarında yapıcam

Arkadaslar merhaba adetin 3.gunu klomene basladım gunde 1 tane aldım 2-3 aydır gebelik olmuyor o yuzden klomene basladım 1 tane alarak baslamak ıstedim dün 5. Klomeni kullandım simdi sorum şu ki Çatlatma vurulmadan çatlar mı ? Çatlarsa da bunu nasıl anlarım ? Birde çatlama klomeni hemen bırakınca mı olur yoksa belli bir gün geçtikten aonra mı ? Adet döngüm 30 gün bu arada şimdiden çok teşekkürler

Burda genelde doktor takibiyle kullandık canım ve çatlama için iğne vurulduk
İğnesiz de çatlar eğer çatlama sorunun yoksa tabi ama bundan nasıl emin olabilirsin bilmiyorum belki ovülasyon testiyle takip edebilirsin silikleşmeye başlayınca çatlamış oluyormuş

tildamilda canım ben yine dayanamadım test yaptım olmazsa çok üzülücem kaptırdım kendimi çok yeni yaptım ilk idrarla değil böyle çıktı

Eklentiler

• 809EE21E-2CC4-48D0-99A8-8F368DFC04DB.webp
    80,1 KB · Görüntüleme: 39
tildamilda canım ben yine dayanamadım test yaptım olmazsa çok üzülücem kaptırdım kendimi çok yeni yaptım ilk idrarla değil böyle çıktı
Düne göre biraz silik gibi sanki ama hala o çizgi var canım zaten asıl sonuç cumartesiden önce çıkmayacak canım. Cuma günü de erken gebelik yaparsın

3yumurtamda kendi catlamis kizlar sukurler olsun igneye gerek kalmadi ama doktor rahimde polipten suphelendi bu ayda gebelik olmazsa hsg ve histereskopi yapilacak tildamilda K Kunfeyekunn34
İyi haber en azından canım kendi kendine çatlıyorsa her an gebe kalabilirsin
İnşallah gerek kalmaz hsg ve histereskopi ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…