- Konu Sahibi Kunfeyekunn34
Hakkında hayirlisi inşallah canimCanım adet günümü bilmediğimden yazmadım. Az önce doktordan geldim. 2 tane 18 mm yumurta çatlamış gözüktü. Temmuz 9
İnşallah hayırlısı olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayirlisi inşallah canimCanım adet günümü bilmediğimden yazmadım. Az önce doktordan geldim. 2 tane 18 mm yumurta çatlamış gözüktü. Temmuz 9
İnşallah hayırlısı olur.
Ekliyorum canım, hadi inşallahCanım adet günümü bilmediğimden yazmadım. Az önce doktordan geldim. 2 tane 18 mm yumurta çatlamış gözüktü. Temmuz 9
İnşallah hayırlısı olur.
Yaa sıkma canını canım 2 gün sonra bir kez daha yap bence, daha önceki günlerde yapmış mıydınKızlar çatlatma ignesinin bugün 12. Günü sabah test yaptım negatif![]()
Yaa sıkma canını canım 2 gün sonra bir kez daha yap bence, daha önceki günlerde yapmış mıydın
O zaman iğnenin etkisiymiş canım erken gebelik testi mi yaptınEvet canım 11. Gün yaptım silikti gölge gibi
Yok erken değil normal kaset testO zaman iğnenin etkisiymiş canım erken gebelik testi mi yaptın
Keşke erken olandan yapsaydınYok erken değil normal kaset test
Yarın kan vereyim diyorum 13. Gün varsa çıkar demi illa ki ?Keşke erken olandan yapsaydın
Evet varsa kesin çıkar zatenYarın kan vereyim diyorum 13. Gün varsa çıkar demi illa ki ?
Canım çok şükür bugün biraz daha iyiyim dün doktora gittim akşam da biraz ağrım oldu ama bugün daha iyiyim şükürler olsun
Ama şimdi bide şöyle bişey oldu bizde ben Perşembe günü 18 Haziran da kan testi yaptım ya 1.20 çıktı hamilelik yok dedim ertesi gün eşimle beraber olduk o gün kanamam oldu bir gün sürdü dedim ya en son 20 Haziran akşamı bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra gelmedi hiç ve ağrılarım da başladı e spermler 72 saat canlı kalabiliyor 3 gün boyunca yani cuma günü birlikte olduk eşimle cuma cumartesi pazar ben ağrı cekiyordum hatta pazartesi bile çektim dünden beri biraz iyiyim acaba denk gelmis mıdır madem geç yumurtlamisim şimdi dün doktor öyle söyleyince o aklima geldi hamileysem dün maueyene ederken fark etmez miydi acaba
Şükürler olsunCanım çok şükür bugün biraz daha iyiyim dün doktora gittim akşam da biraz ağrım oldu ama bugün daha iyiyim şükürler olsundün yazamadım kbkmayin doktoruma gittim biraz içimi rahatlattı alttan muayene etti bı sıkıntı yok dedi bobreklerime tahlillerime de baktı öyle ciddi bı durum yok normal gözüküyor hepsi sadece idrarında biraz kan çıkmış dedi oda adet olmuşsun ondandır dedi bı kaç gün daha bekle istersen tekrar iyice emin olmak için bı idrar testi falan yaptır üroloji ye görünürsün dedi agrilarimin sebebiyse de neymiş biliyor musun geç yumurtlamisim yumurtalarim çatlamış ondan o kadar ağrı cekmisim normalde dedi bu ağrıyı her kadin hemen hemen çeker sen polikistik over olduğun icin adet ağrısı cekmemissin hiç dedi çoğu zaman yumurtalamadan atlatıyormussun dedi o yüzden bu ay böyle bı ağrı çektiğin için dayanamamissin dedi yani o agrilarimin olduğu zaman deneseymisiz belki de hamile olurdum ya hatta doktor bana çatlatma iğnesi vermeden önce dedi evet iki tane yumurta görüyorum iğne verecem ama bunlar diğer aydan da kalmis olabilir dedi o yüzden çatlamayabilir gibi bişey söylemişti onu söyledim dün evet öyle demiştim ama çatlamış yumurta falan kalmamış kist de yapmamış ilaçlar kist falan da yok dedi velhasıl böyle işte canım bilmiyorum degisik oldum ya işte memlekete gideceğim dedi dönüşte gel başarı şansı daha yüksek tedavileri konuşuruz iğne vermişti bana klomen gibi ama klomenin iğnesi 75 ml di sanırım sana fazla gelmişti olmadı bu sefer daha düşük doz veririz yumurtalarına göre çatlatma iğnesi veririz oda olmazsa aşılama oda olmazsa tüp bebek tedavisi isterseniz başlarız dedi
Fark edemez çok erken olduğu içinAma şimdi bide şöyle bişey oldu bizde ben Perşembe günü 18 Haziran da kan testi yaptım ya 1.20 çıktı hamilelik yok dedim ertesi gün eşimle beraber olduk o gün kanamam oldu bir gün sürdü dedim ya en son 20 Haziran akşamı bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra gelmedi hiç ve ağrılarım da başladı e spermler 72 saat canlı kalabiliyor 3 gün boyunca yani cuma günü birlikte olduk eşimle cuma cumartesi pazar ben ağrı cekiyordum hatta pazartesi bile çektim dünden beri biraz iyiyim acaba denk gelmis mıdır madem geç yumurtlamisim şimdi dün doktor öyle söyleyince o aklima geldi hamileysem dün maueyene ederken fark etmez miydi acaba
Erken gebelik mi yaptın canımİğnenin 13.günü test negatif![]()
![]()
Aynen inşallah hem ruhen hem bedenen rahatlayacam iyi gelecektir ikimiz içinde geldiğimde daha rahat kafayla daha güzel olacaktır inşallah hatta rahim filmini de söyledim evet cektirebilirsin dedi hatta rahim filminden sonra gebe kalma ihtimalin de olabilir o şekilde de deneyebilirsiniz dönüşte rahim filmi çekip ovulasyon testiyle deneyeceğim 1 ay bakalım nasip kısmetŞükürler olsunEn azından ne olduğunu anlamış oldun canım, memlekete gittiğinde güzel bir kafanı dağıt geldikten sonra da bomba gibi tedavine başla Allah’ın izniyle olucak
Normal yaptım canım. Zaten bugün hafif kahverengiye yakın bişiler geliyo peçete.Erken gebelik mi yaptın canım