- 25 Eylül 2019
- 226
- 345
- 53
Siz öğrenmişsiniz sanırım. Hcg niz kaç çıktı çok yeni gözüküyor
154 gormustum onceki yorunda bat gecincemi önce mi cikmisti
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz öğrenmişsiniz sanırım. Hcg niz kaç çıktı çok yeni gözüküyor
Teşekkür ederim çok sağolun inşallah nasipse yarın denerim. Bankada bozuk geldi biraz peki onerdiginiz bir test varmı .Canim test bozuk sanki
Yeni bir tane alip denesene
Canim ben oğlumu freelly gebelik testi ile adete 3 gün kala silik cizgi ile ogrendim. Ayni gun kan testi verdim 5,5 ile cikti. Doktor hemen sevinme belki negatiftir dedi.ama biliyordum hissediyordum. Yani o test kandaki 5.5 seviyesini cikarmisti.Teşekkür ederim çok sağolun inşallah nasipse yarın denerim. Bankada bozuk geldi biraz peki onerdiginiz bir test varmı .
Çok teşekkür ederim yarın nasipse ilk isim onu almak olucak Allah nasip ederse Allah razı olsun .bu arada Rabbim evladinizi size bağışlasınCanim ben oğlumu freelly gebelik testi ile adete 3 gün kala silik cizgi ile ogrendim. Ayni gun kan testi verdim 5,5 ile cikti. Doktor hemen sevinme belki negatiftir dedi.ama biliyordum hissediyordum. Yani o test kandaki 5.5 seviyesini cikarmisti.
Amin inşallahÇok teşekkür ederim yarın nasipse ilk isim onu almak olucak Allah nasip ederse Allah razı olsun .bu arada Rabbim evladinizi size bağışlasın ♥☺![]()
Olur veririm pek umudum yok ama . hayırlısı olur inşallahAmin inşallah
Bulursanal yap bize de haber ver. 5 tl lik testtir
Pahalilardan degil
Evet öğrendikSiz öğrenmişsiniz sanırım. Hcg niz kaç çıktı çok yeni gözüküyor
İlk test bata 3 kala yapıldı iki gün sonra yineledik154 gormustum onceki yorunda bat gecincemi önce mi cikmisti
Ben test yaptım negatif çıktı . kullandığım folik asit yan etki yaptı .geciktirdi .o yuzdenmis adet olamamamOlur veririm pek umudum yok ama . hayırlısı olur inşallah![]()
Hayırlısını dileyelim canım. ben de beklemedeyim. bat 5 ekim. bugün idrarda negatif çıktı. çok umutlu değilim ama insan yapmadan da durmuyor :)Ben test yaptım negatif çıktı . kullandığım folik asit yan etki yaptı .geciktirdi .o yuzdenmis adet olamamamsağlık olsun. Yinede bana yardımci olduğun için çok teşekkür ederim . Allah razı olsun çok sağol.☺
![]()
Ben test yaptım negatif çıktı.ilacdan kaynaklı yan etki yaptı hastalığımi geciktirdi .bu ay olmadm .Amin inşallah
Bulursanal yap bize de haber ver. 5 tl lik testtir
Pahalilardan degil
Aynn her seferinde yaptığında hüsrana uğruyor .ama hakkında hayırlısı olur inşallah .Hayırlısını dileyelim canım. ben de beklemedeyim. bat 5 ekim. bugün idrarda negatif çıktı. çok umutlu değilim ama insan yapmadan da durmuyor :)
Kan testi yaptırdım 514 çıktı, çok sevindim❤❤ bat dündü inşallah hayırlısıyla ilerlerİnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsiniz❤ Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inş![]()
İnşallah yüksek çıkar, Cuma günü güzel haber verirsiniz❤ Hepimiz sağlıcakla ilerleyelim inş![]()
Ya maşallah size de, hayırlı olsunKan testi yaptırdım 514 çıktı, çok sevindim❤❤ bat dündü inşallah hayırlısıyla ilerler
Bat ne zamandı benimde aynı şekildeMerhaba kızlar:) adetten üç gün önce kanda çıkmadı adet gecikmesinden üç gün sonra tekrar kan testinde çıktı gebelik çok şükür. Haziran mı Mayıs mı olur bilemiyorum artık ve sizlerden de güzel haberler bekliyorum:)
Merhabalar benim bat 30 Eylül, Cuma günü yani iki gün önce evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı yarın kan vereceğim sağlık ocağında bakalım hayırlısı 27 aylık bir oğlum var bide 2 hafta sonra işe başlayacağım hakkımızda hayırlısı