Evet o kolajlar çok güzel oluyor :) Şuan göbişimiz çok çıkmaz ama ilerleyen süreçte göbişle çekeriz :)ben de günlük almayı düşünüyorum . hamileliğin her ayında çekip kolaj yapmayı düşünüyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o kolajlar çok güzel oluyor :) Şuan göbişimiz çok çıkmaz ama ilerleyen süreçte göbişle çekeriz :)ben de günlük almayı düşünüyorum . hamileliğin her ayında çekip kolaj yapmayı düşünüyorum :)
aynen şuan epey heyecanlı ve hevesliyim ilk gebeliğimEvet o kolajlar çok güzel oluyor :) Şuan göbişimiz çok çıkmaz ama ilerleyen süreçte göbişle çekeriz :)
benimde ilk :) kaç yaşındasınaynen şuan epey heyecanlı ve hevesliyim ilk gebeliğim![]()
he birde ben Dr. Banu Çiftçinin kitabını aldım onda da faydalı bilgiler var olmazsa olmaz değil o bilgiler internette de var ama el altında olması da iyi oluyor hafta hafta herşey yazıyor :)Evet o kolajlar çok güzel oluyor :) Şuan göbişimiz çok çıkmaz ama ilerleyen süreçte göbişle çekeriz :)
25 canım senbenimde ilk :) kaç yaşındasın
bende 25 yaşındayım :)25 canım sen
Ayyy bende heyecanlandım şuan daha çok sen hiç görünmedin mı doktora henüzHappy Mom ismi bebeğin haftasını gününü veriyor isim seçenekleri var ihtiyaç listeleri vs. baya detaylar var ayrıca kadınla kulubu gibi de forum kısmı var. Kaba taslak bir hesap yaptımda 50000 in üzerinde olacak kontrole gittiğimde gibi görünüyor bakalım cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Rüyamda falan görüyorum. Birde ben ilk öğrendiğimde aldım randevuyu o yüzden sabırsızlanıyorum artık![]()
yok bekledim 6. hafta olsun diye bu cumartesi inşallah.Ayyy bende heyecanlandım şuan daha çok sen hiç görünmedin mı doktora henüz
Daha iyi aslında iyi yapmışsın sonucunu paylas bizimleyok bekledim 6. hafta olsun diye bu cumartesi inşallah.
tamam canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızDaha iyi aslında iyi yapmışsın sonucunu paylas bizimle❣
Hiç vajinal bakılmadı bana karından da bu haftada yolk sac zor görülür zaten değil mi
Dr. Banu Çifçi’nin mobile uygulaması da var. Makaleler, videolu anlatımlar, hamilelik süreçleri ile ilgili bir çok şey. Ben indirdim telefonuma takip ediyorum. Tavsiye ederim.he birde ben Dr. Banu Çiftçinin kitabını aldım onda da faydalı bilgiler var olmazsa olmaz değil o bilgiler internette de var ama el altında olması da iyi oluyor hafta hafta herşey yazıyor :)
Evet onu da indirmistim o da guzel. Zaten genel olarak Banu ciftciyi de cok seviyorum hatta gecen sene gidecegim hastanede calisiyormus ama bu sene kendi muaynehanesini acmis sanssizligima denk geldiDr. Banu Çifçi’nin mobile uygulaması da var. Makaleler, videolu anlatımlar, hamilelik süreçleri ile ilgili bir çok şey. Ben indirdim telefonuma takip ediyorum. Tavsiye ederim.
Aaa günlerimiz aynıymış seninle cumartesi randevumuz var. Kese kaç mm di bugün seninBugün 6+1 de hem bebeği hem kalp atışını gördük, umarım sende aynı sevinci yaşarsın.
Aaa günlerimiz aynıymış seninle cumartesi randevumuz var. Kese kaç mm di bugün senin
Ultrason kagıdı varsa orada yazıyordur.Ben kalp atışına odaklanmıştım, hiç dinlemedim. Pazartesi boş kese denilip perşembe kalp sesi duyunca aklım gitti
17.70 -4.90 yazıyorUltrason kagıdı varsa orada yazıyordur.