• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Evet o kolajlar çok güzel oluyor :) Şuan göbişimiz çok çıkmaz ama ilerleyen süreçte göbişle çekeriz :)
he birde ben Dr. Banu Çiftçinin kitabını aldım onda da faydalı bilgiler var olmazsa olmaz değil o bilgiler internette de var ama el altında olması da iyi oluyor hafta hafta herşey yazıyor :)

Happy Mom ismi bebeğin haftasını gününü veriyor isim seçenekleri var ihtiyaç listeleri vs. baya detaylar var ayrıca kadınla kulubu gibi de forum kısmı var. Kaba taslak bir hesap yaptımda 50000 in üzerinde olacak kontrole gittiğimde gibi görünüyor bakalım cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Rüyamda falan görüyorum. Birde ben ilk öğrendiğimde aldım randevuyu o yüzden sabırsızlanıyorum artık:KK64:
Ayyy bende heyecanlandım şuan daha çok sen hiç görünmedin mı doktora henüz

he birde ben Dr. Banu Çiftçinin kitabını aldım onda da faydalı bilgiler var olmazsa olmaz değil o bilgiler internette de var ama el altında olması da iyi oluyor hafta hafta herşey yazıyor :)
Dr. Banu Çifçi’nin mobile uygulaması da var. Makaleler, videolu anlatımlar, hamilelik süreçleri ile ilgili bir çok şey. Ben indirdim telefonuma takip ediyorum. Tavsiye ederim.

Seninle aynıyiz canım bende bugün 6+1 haftalık oldum kalp atışını duymaya 25 ekimde gidecez inşallah bizde duyarız

Dr. Banu Çifçi’nin mobile uygulaması da var. Makaleler, videolu anlatımlar, hamilelik süreçleri ile ilgili bir çok şey. Ben indirdim telefonuma takip ediyorum. Tavsiye ederim.
Evet onu da indirmistim o da guzel. Zaten genel olarak Banu ciftciyi de cok seviyorum hatta gecen sene gidecegim hastanede calisiyormus ama bu sene kendi muaynehanesini acmis sanssizligima denk geldi

Bu grupta herkes hamile mi? Bende gebelikte şüpheleniyorum bat 22 Ekim. Eğer hamileysem 28 haziran doğum tarihim🤗

Back