Çok sevindim canım darısı banaÇok şükür ben de bugün bebeği gördüm, kalp atışını duydum. Darısı hepinizin başına :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim canım darısı banaÇok şükür ben de bugün bebeği gördüm, kalp atışını duydum. Darısı hepinizin başına :)
O zaman inşallah hamilesinizdir sizde aramıza katılırsınızBu grupta herkes hamile mi? Bende gebelikte şüpheleniyorum bat 22 Ekim. Eğer hamileysem 28 haziran doğum tarihim![]()
İnşallah canım sağolO zaman inşallah hamilesinizdir sizde aramıza katılırsınız☺
Siz geçen sene de mi doğum yapmıştınız ben forumda gezerken görmüştüm siziBu grupta herkes hamile mi? Bende gebelikte şüpheleniyorum bat 22 Ekim. Eğer hamileysem 28 haziran doğum tarihim![]()
Evet canimSiz geçen sene de mi doğum yapmıştınız ben forumda gezerken görmüştüm sizi
tekrar mı gebesiniz görünce şaşırdım maşallahEvet canim![]()
Yok canm değilim,tekrar mı gebesiniz görünce şaşırdım maşallah
anladım canım :)) hayırlısı olsun inşallah hakınızdaYok canm değilim,eşimin ısrarıyla bu ay 2. Yi denedik amabu ay olmazsa ben bi daha ki ay düşünmüyorum korktum
![]()
Sağol canmanladım canım :)) hayırlısı olsun inşallah hakınızda
Merhaba.benimde pek bir belirtim yokBenim gibi 5+4 te veya yakınlarında olan arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Bende hiç belirti yok ya sabah midem kazınıyor uyandığımda ama hep oluyordu o zatenhaftaya cumartesi gideceğim doktora inş sağlık ocağında kan Tahlillerimi yaptırıp. Doktorun özellikle istediği testler var mı doktora gidenlerden?
Ben hiçbişey yiyemiyorum çok bulantılarım var 7+1oldum ilaç içmem diyodum ama içicem galiba. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş sizinki deKızlar çok şükür bende kalbini duydum bugün 6 buçuk haftalık dedi. Midem çok yanıyor diye şurup verdi ama içmeyi düşünmüyorum![]()
Benim de öyle yanma bulantı bide doktor sabah akşam progestan içiriyordu kanamam olmamasına rağmen bugün başka doktora gittim benim ki izinli diye o da günde bire düşürdü bide bi sürü tahlil yaptırmam lazımmış siz yaptırdınız mıBen hiçbişey yiyemiyorum çok bulantılarım var 7+1oldum ilaç içmem diyodum ama içicem galiba. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş sizinki de![]()
Günde bir progestan içiyorum. Yaptırdım ben tahlillerimi ihmal etmeyin idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç kullandım inş geçmiştir.Benim de öyle yanma bulantı bide doktor sabah akşam progestan içiriyordu kanamam olmamasına rağmen bugün başka doktora gittim benim ki izinli diye o da günde bire düşürdü bide bi sürü tahlil yaptırmam lazımmış siz yaptırdınız mı
Doktor bana bi liste falan vermedi tahliller için. Devlette yaptıracağım orda herhangi bir kadın doğum doktoruna gitsem önle yönlendirir değil mi?Günde bir progestan içiyorum. Yaptırdım ben tahlillerimi ihmal etmeyin idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç kullandım inş geçmiştir.
Aynen yönlendiriyor bütün rutin testleri yapıyorlarDoktor bana bi liste falan vermedi tahliller için. Devlette yaptıracağım orda herhangi bir kadın doğum doktoruna gitsem önle yönlendirir değil mi?
Çok teşekkürler canımAynen yönlendiriyor bütün rutin testleri yapıyorlar
Sağol canım benden mayıs ayında 6 tüp kan almışlardı bunların hepsine bakmışlardı acaba tekrar hepsine bakmaları gerekiyor mu o sonuçlardan bazıları da olsa geçerli olur mu acaba
Rica ederim canım. İnan bilmiyorum gidince doktoruna söylersin sonuçları da gösterirsin. Belki zaman geçtiği için tekrarlarSağol canım benden mayıs ayında 6 tüp kan almışlardı bunların hepsine bakmışlardı acaba tekrar hepsine bakmaları gerekiyor mu o sonuçlardan bazıları da olsa geçerli olur mu acaba