• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Benim gibi 5+4 te veya yakınlarında olan arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Bende hiç belirti yok ya sabah midem kazınıyor uyandığımda ama hep oluyordu o zaten 😁 haftaya cumartesi gideceğim doktora inş sağlık ocağında kan Tahlillerimi yaptırıp. Doktorun özellikle istediği testler var mı doktora gidenlerden?
Merhaba.benimde pek bir belirtim yok
Bugün kesemizi gördük çok şükür 🙏💕💕💕

Eklentiler

• IMG_20191018_100542.jpg
    IMG_20191018_100542.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 39
Kızlar çok şükür bende kalbini duydum bugün 6 buçuk haftalık dedi. Midem çok yanıyor diye şurup verdi ama içmeyi düşünmüyorum 😄

Kızlar çok şükür bende kalbini duydum bugün 6 buçuk haftalık dedi. Midem çok yanıyor diye şurup verdi ama içmeyi düşünmüyorum 😄
Ben hiçbişey yiyemiyorum çok bulantılarım var 7+1oldum ilaç içmem diyodum ama içicem galiba. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş sizinki de 💕

Ben hiçbişey yiyemiyorum çok bulantılarım var 7+1oldum ilaç içmem diyodum ama içicem galiba. Hayırlısı olsun sağlıkla gelsin inş sizinki de 💕
Benim de öyle yanma bulantı bide doktor sabah akşam progestan içiriyordu kanamam olmamasına rağmen bugün başka doktora gittim benim ki izinli diye o da günde bire düşürdü bide bi sürü tahlil yaptırmam lazımmış siz yaptırdınız mı

Benim de öyle yanma bulantı bide doktor sabah akşam progestan içiriyordu kanamam olmamasına rağmen bugün başka doktora gittim benim ki izinli diye o da günde bire düşürdü bide bi sürü tahlil yaptırmam lazımmış siz yaptırdınız mı
Günde bir progestan içiyorum. Yaptırdım ben tahlillerimi ihmal etmeyin idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç kullandım inş geçmiştir.

Günde bir progestan içiyorum. Yaptırdım ben tahlillerimi ihmal etmeyin idrarda hafif enfeksiyon çıktı ilaç kullandım inş geçmiştir.
Doktor bana bi liste falan vermedi tahliller için. Devlette yaptıracağım orda herhangi bir kadın doğum doktoruna gitsem önle yönlendirir değil mi?

Sağol canım benden mayıs ayında 6 tüp kan almışlardı bunların hepsine bakmışlardı acaba tekrar hepsine bakmaları gerekiyor mu o sonuçlardan bazıları da olsa geçerli olur mu acaba
Rica ederim canım. İnan bilmiyorum gidince doktoruna söylersin sonuçları da gösterirsin. Belki zaman geçtiği için tekrarlar

Back