- 31 Mayıs 2019
- 336
- 243
- 103
Seninde cuma görünür o zamaaannnAnladim canimm bende gecen cumartesi verdim ikinci tahlilimi cumaya gel dedi doktorum canim ☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninde cuma görünür o zamaaannnAnladim canimm bende gecen cumartesi verdim ikinci tahlilimi cumaya gel dedi doktorum canim ☺
InsAllah canim bi kesesini gorup bide kalbinin attigini duysam icim rahatlicekk ☺Seninde cuma görünür o zamaaannn❣❣❣
Ay haddi inşallah vallahi bende de bi rahatlama olacak inşallah yakın zamandaInsAllah canim bi kesesini gorup bide kalbinin attigini duysam icim rahatlicekk ☺![]()
InsAllah canim hayirlisiyla bi duyaladim da insAllah Allahin izniyle ☺Ay haddi inşallah vallahi bende de bi rahatlama olacak inşallah yakın zamanda![]()
Hayirli olsun canim Rabbim sag saglim kucagini almayi nasip etsin insAllah canimmMerhaba ben de 8 ekimde öğrendim :) Haftaya keseyi görmeye gideceğim.
hayırlı olsun :) kese ultrasonda hcg hormonu 1500 2000 nolduğunda görünüyor diyorlar ama 5. haftada falan görünür diye düşünüyorum.Kızlar benim gebelik olduğu kesinleşti fakat henüz çok yenii ultrasonda kaç haftalıkken görünüyor acaba bizim keremiz haftaya görünürmüş
Bende 5+2 yim :) bende normalde mide kazıntısı olmazdı o oluyor. Bir de mide yanması oluyor ne yesem dokunuyor şu ara. Bende bu cumartesi doktora gideceğim. bildiğim kadarıyla check up gibi her şeye bakıyorlar kanda bakabilecekleri birde aşılara bakıyorlarmış bağışıklık yoksa aşı yapıyorlarmış.Benim gibi 5+4 te veya yakınlarında olan arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Bende hiç belirti yok ya sabah midem kazınıyor uyandığımda ama hep oluyordu o zatenhaftaya cumartesi gideceğim doktora inş sağlık ocağında kan Tahlillerimi yaptırıp. Doktorun özellikle istediği testler var mı doktora gidenlerden?
ben de 5 haftalık ben de salı günü gideceğim doktoraBenim gibi 5+4 te veya yakınlarında olan arkadaşlar nasıl gidiyor hamilelik. Bende hiç belirti yok ya sabah midem kazınıyor uyandığımda ama hep oluyordu o zatenhaftaya cumartesi gideceğim doktora inş sağlık ocağında kan Tahlillerimi yaptırıp. Doktorun özellikle istediği testler var mı doktora gidenlerden?
O zaman benim için erken baya cumartesi 23.06 cıktı pzt 56.09 cıktı bizim henüz çok yeniydi o yüzden bir hafta sonra yani tekrar pzt kan vericemmhayırlı olsun :) kese ultrasonda hcg hormonu 1500 2000 nolduğunda görünüyor diyorlar ama 5. haftada falan görünür diye düşünüyorum.
ben bir uygulamadan çekmeye başladım fotoğraf aklıma gelen günlerde çekiyorum. Günlük de o hazır olanlar çok fazla geliyor bana o yüzden normal bir defter alıp başlayacağım.kızlar hamilelik günlüğü alan oldu mu birde ay ay fotoğraf çekinmeyi düşünen var mı ?
Sizin daha çok çok yeni benim 4 ekimde hcg 15 çıktı 6 ekimde 47 çıktı 9 ekimde 308 çıktı bir daha da yaptırmadım zaten. 3000 i geçmiştir diye düşünüyorum.O zaman benim için erken baya cumartesi 23.06 cıktı pzt 56.09 cıktı bizim henüz çok yeniydi o yüzden bir hafta sonra yani tekrar pzt kan vericemm
Annem kardeşime hamileyken çok erken fark etmişti bu arada ben 17 yaşındayken doğduğu için kardeşim çok net hatırlıyorum o süreci. Doktora gittiğinde görmediler ve dış gebelik demişlerdi doktor doktor gezmiştik onları yaşamamak için biraz geç gitmek istedim bende erken öğrendim çünkü. Hatta 2li 3lü test yaptırmayı da düşünmüyorum down sendromlu demişlerdi kardeşime ense kalınlığı fazla olduğu için şimdi maşallahı var çok şükür o stresi yaşamak istemiyorum.ben bir uygulamadan çekmeye başladım fotoğraf aklıma gelen günlerde çekiyorum. Günlük de o hazır olanlar çok fazla geliyor bana o yüzden normal bir defter alıp başlayacağım.
Hangi uygulama acabaaben bir uygulamadan çekmeye başladım fotoğraf aklıma gelen günlerde çekiyorum. Günlük de o hazır olanlar çok fazla geliyor bana o yüzden normal bir defter alıp başlayacağım.
Bende 1 hafta beklemek istedim tekrar kan için sizin geçmiştir bencedeSizin daha çok çok yeni benim 4 ekimde hcg 15 çıktı 6 ekimde 47 çıktı 9 ekimde 308 çıktı bir daha da yaptırmadım zaten. 3000 i geçmiştir diye düşünüyorum.
Hangi uygulama acabaa
Happy Mom ismi bebeğin haftasını gününü veriyor isim seçenekleri var ihtiyaç listeleri vs. baya detaylar var ayrıca kadınla kulubu gibi de forum kısmı var. Kaba taslak bir hesap yaptımda 50000 in üzerinde olacak kontrole gittiğimde gibi görünüyor bakalım cumartesiyi sabırsızlıkla bekliyorum. Rüyamda falan görüyorum. Birde ben ilk öğrendiğimde aldım randevuyu o yüzden sabırsızlanıyorum artıkBende 1 hafta beklemek istedim tekrar kan için sizin geçmiştir bencede
ben de günlük almayı düşünüyorum . hamileliğin her ayında çekip kolaj yapmayı düşünüyorum :)ben bir uygulamadan çekmeye başladım fotoğraf aklıma gelen günlerde çekiyorum. Günlük de o hazır olanlar çok fazla geliyor bana o yüzden normal bir defter alıp başlayacağım.