İnşallah inşallah tutmuştur bütün kalbimle istiyorum dua ediyorum. Seninde bebeğin geliyor hayırlısıylaBnde bnde gelmek istiyorum eğer tutunduysa bebeğim 25 haziran olacakmış doğum tarihi Allahım ne olur ya şafak 4 dua edin kızçeler hamişler
İnşâllah meleğimmmm inşallah yaİnşallah inşallah tutmuştur bütün kalbimle istiyorum dua ediyorum. Seninde bebeğin geliyor hayırlısıyla
Kendimden çok senin için heyecan yaptım Çarşamba günü bir an önce gelsinİnşâllah meleğimmmm inşallah ya
Seni yerim güzellikKendimden çok senin için heyecan yaptım Çarşamba günü bir an önce gelsin
Seni yerim güzellikgüzel kalpli anniş
İnşallah yavrum inşallah ya ne çok isterim bi bilsenBir an önce gelsin bebik seninle bu defa hamilelik muhabbeti yapalım bol bol
Aynen bende dün aldım 67 lira içim yandıŞaka gibi.. ben 1,5 euros ya alıyorum folik asidi. 70 i duyunca çok geldi :)
Ben bugün başladım da canım midem de yanma oldu sende de oluyor muValla canım bence de çok ama çocuk aşkına veriyoruz
Ben de hiç bir yan etki olmadı canımBen bugün başladım da canım midem de yanma oldu sende de oluyor mu
Alttan da baktı mıKızlar ben dün 4+6 da gittim ama karından ultrason la kese görünmedi
Beta HCG kaç canımKızlar ben dün 4+6 da gittim ama karından ultrason la kese görünmedi
Ya bilmiyorum hala yanıyoBen de hiç bir yan etki olmadı canım
Bakalım mı dedi bende hazırlıklı gitmemiştim o yüzden bakılmadıAlttan da baktı mı
Dün 2983 tüBeta HCG kaç canım
Alttan bakılsaydı görünürdü herhalde. Karından görünmesi için değerin biraz daha yüksek olması lazım demekkiDün 2983 tü
Benimde 19-20 haziran olucakmış program öyle diyor inşallahBnde bnde gelmek istiyorum eğer tutunduysa bebeğim 25 haziran olacakmış doğum tarihi Allahım ne olur ya şafak 4 dua edin kızçeler hamişler
Görünür dü büyük ihtimal bende ayın 23 üne randevu aldım acaba o zaman kalp atışı da duyulur muAlttan bakılsaydı görünürdü herhalde. Karından görünmesi için değerin biraz daha yüksek olması lazım demekki
Kimi 6.haftada kalp atışını duyduğunu söylüyor kimi 8.haftada kişiden kişiye değişiyor. 23 de kaç haftalık oluyorsunGörünür dü büyük ihtimal bende ayın 23 üne randevu aldım acaba o zaman kalp atışı da duyulur mu
Ayyy ne güzel cnm eger tutarsa tüp bebekte dogum erken oluyormuş aynı zamanlarada denk gelebilir seninleBenimde 19-20 haziran olucakmış program öyle diyor inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?