• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran 2020 anneleri& bebiş bekleyenler..

Ayyy ne güzel cnm eger tutarsa tüp bebekte dogum erken oluyormuş aynı zamanlarada denk gelebilir seninle 😍
İnşallah tutar canımm tutarda hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ay tekme attı ay kıpırdıyor diye heyecanlarımızı yazarız buraya❤️❤️❤️🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤗

Arkadaşlar merhaba sat 4 eylül bat 1 ekimdi. Salı günü kesem 5,8 mm çıktı bugün (5+3) 9,9 mm olmuş dr çok iyi dedi ama karından baktığı için içinde yolk sac veya bebeği görmedi zaten görünmez dedi. 10 gün sonra gel net görelim dedi. İki kürtajımdan hatırladığım kese bu mm de iken yolk sac görünüyordu diye hatırlıyorum. Sizde durumlar nasıl. Bu arada vajinal muayene etmedi.

Genelde 8 haftadan sonra belirtileri daha çok hissedersiniz deniliyor. Bakalım inşallah çok rahatsız etmez🤗
Bende 6. Haftadan itibaren diye okudum 6. Haftam bitti başladı benim kusma boyutunda değilim ama kokulara karşı çok fazla hassasiyet ve rahatsızlık duyup midem bulanıyor 😔

Back