Benim de karından çok belli belirsizdi alttan daha net gördümDün 2983 tü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de karından çok belli belirsizdi alttan daha net gördümDün 2983 tü
İnşallah tutar canımm tutarda hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ay tekme attı ay kıpırdıyor diye heyecanlarımızı yazarız burayaAyyy ne güzel cnm eger tutarsa tüp bebekte dogum erken oluyormuş aynı zamanlarada denk gelebilir seninle![]()
6+4 oluyor canımKimi 6.haftada kalp atışını duyduğunu söylüyor kimi 8.haftada kişiden kişiye değişiyor. 23 de kaç haftalık oluyorsun
Ne güzel darısı bize inşAllahBenim de karından çok belli belirsizdi alttan daha net gördüm
Kulağa çok hoş geliyor inşallah cnmİnşallah tutar canımm tutarda hamileliğin ilerleyen dönemlerinde ay tekme attı ay kıpırdıyor diye heyecanlarımızı yazarız buraya❤❤❤![]()
İnşAllah canım bakalım seninle aynıyız sanırım sen kese görmeye gittin miDuyarsın o zaman inşallah![]()
Yok canım. Çarşambaya randevu aldım.İnşAllah canım bakalım seninle aynıyız sanırım sen kese görmeye gittin mi
İyi yapmışsınız canım bende keşke bu hafta gitseydim ilk mi seninYok canım. Çarşambaya randevu aldım.
Evet ilk gebelikİyi yapmışsınız canım bende keşke bu hafta gitseydim ilk mi senin
Amin hepimizin inşallah. Senin kaçıncıHayırlısı olsun bakalım![]()
Benimde ilk bebeğim olucak inşAllah yaş kaçAmin hepimizin inşallah. Senin kaçıncı
Ne güzel ilk heyecanlar. 27Benimde ilk bebeğim olucak inşAllah yaş kaç
Aynen bende 22 yaşındayımNe güzel ilk heyecanlar. 27
Sen![]()
Aynıyız canım ben de 28 eylülde 27 oldum şuan 5.haftadayım ilk gebeliğimNe güzel ilk heyecanlar. 27
Sen![]()
Bende 4 Ekim'de 27 oldum. Benimde ilk gebeliğimAynıyız canım ben de 28 eylülde 27 oldum şuan 5.haftadayım ilk gebeliğim![]()
Bende 6. Haftadan itibaren diye okudum 6. Haftam bitti başladı benim kusma boyutunda değilim ama kokulara karşı çok fazla hassasiyet ve rahatsızlık duyup midem bulanıyorGenelde 8 haftadan sonra belirtileri daha çok hissedersiniz deniliyor. Bakalım inşallah çok rahatsız etmez![]()