Sizinle memorial sayfasnda da beraberdikkMerhaba kizlar bende tup bebekle hamile kalanlardanim allaha sukurblastokist embryo transferim 28 eylulde oldu doktorum pazartesi kese icin cagirdi sizce gorunurmu
Genelde 8 haftadan sonra belirtileri daha çok hissedersiniz deniliyor. Bakalım inşallah çok rahatsız etmezBenm bi haftadır mide bulantılarım başladı kızlar 1 haftaya sizinde başlar merak etmeyin
Hayırlısıyla inşallah canımMerhaba bende bu ay aranıza katılırım inşallah. Hakkımızda hayırlısı.
Bi sorun çıkmazsa beklemeyi düşünüyorum canımAmin inşallah hepimiz görürüz sağlıkla ilerler gebeliğimiz.
Kaçıncı gebelik senin canım
Bence durabiliyorsa bir hafta daha bekle 8.hafta da git tam garanti olsun
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canımBende 7. Haftamı bekledim ptesi günü gidicem şu an 7. Haftamı dolduruyorm canım
Hadi ya çok da gerek yok aslında ona uslu uslu büyüsünBenm bi haftadır mide bulantılarım başladı kızlar 1 haftaya sizinde başlar merak etmeyin
İnşallah sağlıkla ilerler. Sıkıntı olmaz canım.Bi sorun çıkmazsa beklemeyi düşünüyorum canım
Amin canım ilk gebeliğim 2 senedir istiyorduk çok şükür oldu güzel devam eder hepimizin inşallahAmin inşallah hepimiz görürüz sağlıkla ilerler gebeliğimiz.
Kaçıncı gebelik senin canım
Bence durabiliyorsa bir hafta daha bekle 8.hafta da git tam garanti olsun
İnşallah canım ilkİnşallah sağlıkla ilerler. Sıkıntı olmaz canım.
Kaçıncı gebelik
Çok şükür sağlıkla kucağına alırsın inşallahAmin canım ilk gebeliğim 2 senedir istiyorduk çok şükür oldu güzel devam eder hepimizin inşallah
Yaa siz kac haftaliksiniz gorundu mu kese ben bugun 4+5 programda oyle diyorSizinle memorial sayfasnda da beraberdikk
Hahahaha nasilda dusunceli benim arkadasim yaaaa
Nerde ki Haziran anneleri grubuHahahaha nasilda dusunceli benim arkadasim yaaaa ♥
Burası işteNerde ki Haziran anneleri grubu
Bnde bnde gelmek istiyorum eğer tutunduysa bebeğim 25 haziran olacakmış doğum tarihi Allahım ne olur ya şafak 4 dua edin kızçeler hamişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?